Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים !

יש לי סיאט איביזה 89 .

עכשיו ביום שישי כשאני בא לינסוע באוטו אני שומע רעש של שבירה וכול האוטו רעד פיתאום.

אוקיי התנעתי שוב והכנסתי להילוך ראשון משחרר לעט לעט את הקלאצ' וברגע של החיבור האוטו זז קצת ואז יש רעש חזק של מתכות והאוטו לא זז. נסיתי הילוכים אחרים וכולם אותו הדבר.

חשוב לציין שכול ההילוכים ניכנסים (כלומר הידית ניכנסת כמו שצריך וחלק)

והקלאצ' עובד כלומר מחבר את ההילוך אבל רק בקטע של החיבור האוטו מרעיש ורועד ולא זז.

מה אתם חושבים?

וכמה זה יעלה לי לתקן? אולי מישהו נתקל בבעיה?

מכירים מוסכים זולים באיזור חיפה והקריות?

אני מיואש..אני מפחד ללכת למוסך שלא יקראו אותי כיא ני לא יודע את גורם הבעיה יכול להיות זה משהו קטן היתפרק והם יחליפו לי את כול הגיר .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

תודה על התגובות ...ומה העלות של דבר כזה?

ויש לכם עוד תאוריות?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אם המנוע נשאר פועל ולא נכבה אז אז יש כנראה בעיה בהעברת הכוח מהגיר לגלגלים אבל חכה לתשובה יותר מפורטת מהמומחים בפורום.

פורסם

תרים צד אחד של האוטו מקדימה ותדחוף את הגלגל כלפי המנוע כאילו לתוך תא המנוע תן מכות עם היד עד שהצירייה תיכנס למקום ואז תעשה גם צד שני

אם האוטו לאחר מכן יגיב זאת אומרת שהבעייה בציריות ולא בגיר וצריך לבדוק למה הם יוצאות

פורסם

אני ממליץ לך לגרור את הרכב למוסך. תפנה למר רפי לין היקר.שימליץ לך על מוסך .הוא מכיר הכל. בהצלחה וחג שמח

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

תודה רבה לכם חבר'ה....

ושוב עוד חוות דעת אני אשמח:wink:

פורסם

אתה לא צריך עצות מ"מומחים" שאתה לא מכיר, ש"בדקו" את האוטו דרך האינטרנט וכבר יכולים לתת חוות דעת.

כל עצה שתקבל עכשיו היא ניחוש.

יכולות להיות סיבות רבות לבעיה.

גרור את הרכב למוסך, ותן לבעל מקצוע לבדוק במציאות את הרכב.

השרשור לא ננעל כדי שאולי תקבל המלצות על בעלי מקצוע באזורך, ולא כדי שאחרים ימשיכו לנחש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רזמל סליחה שאני שואל אותך אבל לפי ההגיון שלך ניתן לסגור את הפורום וללשלוח כל מי שמתלונן על תקלה ישירות למוסך,הבחור אובד עצות ושאל שאלה כשברור לו ולמשיבים שהרכב צריך להגיע למוסך והוא מנסה לקבל כיוון כללי לגבי מהות התקלה.

חג שמח

פורסם

אפשר לשער מהי הבעיה, אבל יש בשרשור הזה תגובות שממליצות לו מה לעשות.

אין לכם מושג מה מצב הרכב, אין לכם מושג אם התאור של פותח השרשור מתאר את הבעיה בדיוק, ואתם כבר ממליצים לו "לנדנד" / "לתת מכות" / "להחזיר ציריה למקום" וכו'.

במקרים של תקלה בטיחותית, שיש צורך בבדיקת הרכב לצורך אבחון, אין טעם בניחושים.

ההלצה הטובה היא לגשת למוסך. עם הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום רז ובאי השרשור,

היום לקחתי תמונות של החלקים שהוצאו מהאוטו לאחר שהגיר פורק. כאמור, הבעיה היא רעשים בהתחברות הקלאץ' ורעידות.

יש לציין, אולי מה שעוד לא ציינו, שהגלגל השמאלי היה עם אופסט קטן לעומת הימני (כלומר בולט החוצה) לפני כל הפירוק.

להלן התמונות, אשמח לשמוע את דעתכם על תקינות החלקים המצולמים ודעות על התקלה ביתר סובלנות כלפי פותח השרשור.

2 001.jpg

2 002.jpg

2 003.jpg

2 004.jpg

2 005.jpg

2 006.jpg

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...