Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע, היה תכנון להקים חניון כזה ברמת החייל, ברחוב הברזל מיד אחרי שהוא עוזב את ראול ולנברג, בצד הדרומי (במקום שהיה פעם מוסך פורד-רייכמן). אני לא יודע אם הוא קיים, אבל כשעברתי שם פעם, נדמה היה לי שהוא באמת כזה.

לחניון כזה יש לא מעט יתרונות:

מכיוון שאין דרכי גישה, אין צורך לפתוח דלתות ואין צורך של גובה של אדם עומד, אפשר להכניס יותר מכוניות ליחידת שטח, בסרט המצורף הם מדברים על 67 מכוניות בשטח של 24 !

אין צורך להאיר את החניון, מצד שני הרובוטים צורכים חשמל.

הניהול הוא אוטומטי לגמרי, מגיעים מקבלים כרטיס ואיתו שולפים את הרכב.

אני מניח שהחניונים האלה ישלטו בעוד מספר שנים באיזורים בהם השטח יקר.

אריאל :-)

http://www.brightcove.com/title.jsp?title=570322167

פורסם

אל תשכחו שזה גם מונע גנבות.

אתה מחנה את הרכב, והולך לעבוד בראש שקט. היחיד שיכול להיכנס לשם הוא הרובוט, ולא ניראלי שהוא ייקח לך את ה911 טורבו לנמל בדרכה לסוף העולם.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תודה, זה ענה לי על השאלה הכי טוב שאפשר.

זה אשכרה מדהים איך שזה עובד.

יתרה מזו מדהים כמה טכנולוגיה תידרש בעתיד המאוד קרוב כדי להחנות את רכבך.

עזבו טכנולוגיה, כמה נהיה יקר ודל המקום להניח בו את מכוניתך.

איזה באסה אם שכחת באותו את התיק שלך עם כל עיייני העבודה בפנים.

עכשיו הרובוט יעשה רוורס כדי להחזיר לך את התיק?

סעו באופנוע/קטנוע, לעולם לא תגיעו למצב הזה.

מכונית תקנו משהו בשביל הפאן לסופ"ש.

אופנוען

פורסם

הבעיה היא שעם קופנוע או קטנוע אתה אולי לא תגיע למצב הזה, אבל תזכור שגם אולי לא תגיע לשום מקום, חוץ מבית חולים. אין מספיק תרבות נהיגה בארץ בכדי לאלץ אותי להשתמש באופנוע.

פורסם
הבעיה היא שעם קופנוע או קטנוע אתה אולי לא תגיע למצב הזה, אבל תזכור שגם אולי לא תגיע לשום מקום, חוץ מבית חולים. אין מספיק תרבות נהיגה בארץ בכדי לאלץ אותי להשתמש באופנוע.

אז אתה טוען שהבעיה נעוצה בנהגי המכוניות אם כך? chin.gif

מאוד מעניין.

אופנוען

פורסם

אני דווקא חושב שאם רוכב האופנוע יסע כמו מכונית אז הסכויים שלו לתאונה יהיו נמוכים בהרבה.

לדעתי, הפתוי להשתמש ביתרונות הדינאמיים של האופנוע הוא זה שאחראי לדעה השוררת.

אגב,

ג'אלאד - נדמה לי שהיית אצלנו במגה קראטינג לפני כמה זמן עם מועדון אופנוענים כלשהו.

אני טועה?

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
ג'אלאד - נדמה לי שהיית אצלנו במגה קראטינג לפני כמה זמן עם מועדון אופנוענים כלשהו.

אני טועה?

אתה לא טועה!

אני עם R6 אדום.

:-D

רק אופנוע, טוב לחזור לחיים.

אופנוען

• תוכן חדש...