Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פז'ו 306 1.4 TU

גיר ידני

הגיר בזמן האחרו מרעיש

נסעתי על הרכב הזה במשך שנה וקצת בערך 30,000KM

כיום הרכב לאחר 150,000 הקלאץ' הוחלף ב 120000

לפני כחודש החלו הרעשים אבל לא היה לי זמן לטפל בבעיה

כאשר הרכב בניוטרל או עם מצמד לחוץ אין רעשים- לא הורגש שינוי בפעולת המצמד מאז הופעת הרעשים

כאשר הרכב נוסע בהילוך ללא לחיצה על דוושת הגז בהילוכים נמוכים וגבוהים יש רעש לא בריא בעוצמה לא מאוד חזקה של רררררר( אין לי דרך להסביר)

ברגע שאני לוחץ על הגז הרעש נחלש ולפעמים נפסק שאני עוזב אותה הרעש חוזר

שמן גיר נבדק והוא נקי לחלוטין, ההילוכים לא קופצים, אין חופש ושום דבר לא השתנה חוץ מהרעש

יכול להיות שזה לא הגיר אלא הציר שלאחריו? (כתוצאה מחופש כלשהו?)

מקווה שאני מספיק מפורט, אם יש לכם מוסך שיכול לטפל בבעיה באיזור חיפה אני אשמח להמלצה

תודה, אבנר

פורסם

כן

היתה לנו בעיה כזאת בדיוק, ולאחר החלפת הציריות לחינם, התברר שזה הגיר עצמו(או הדיפרנציאל בפנים).

למעט החלפת גיר או שיפוצו אין הרבה מה לעשות, ולהמשיך לנסוע כך(עוד המון זמן).

כנראה זו מחלה בגירים אלו.

פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל

בדקתי והרעש לאחר בדיקה נשמע כמו גרגור העולה לפי הסל"ד

הרעש בא מאיזור תיבת ההילוכים לא משנה באיזה הילוך אני, אבל בניוטרל או עם קלאץ לחוץ אין רעש

מנוע מטופל, מים ירוקים שמן טוב פלאגים תקינים טיימינג לפני 15000 בערך

עוד קצת פרטים

פורסם

רעשים זה משהו שמאוד קשה לאבחן דרך הפורום.

אם הרעש לא מופיע בניוטרל ולא מופיע כשהקלאצ' לחוץ, רוב הסיכויים שהוא איפשהו מהגיר והלאה.

יתכן ומדובר במסבי גלגל שגמרו את חייהם, יתכן ומדובר בציריות. כל אופן, דרך הפורום יהיה קשה לעזור לך לדעתי. גש למוסך לאבחון הרעש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...