Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי לקומפוננט הוא 2500-3500

תציעו לי בבקשה איזה קומפוננט הכי משתלם בטווח המחירים האלה

יש קצת התלבטות בין

hertz high energy

ל

focal k2p

מה נשמע יותר טוב מביניהם או ששניהם לא כדאי ועדיף משהו אחר?!?

פורסם

איזה מגבר יגביר אותם?

ב-3.5K אפשר להביא אילייט 3 חלקים (נראה לי, גם ה-2 חלקים מעולה),שעולה על 2 הסטים שרשמת.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אמרתי לך בעניין הרץ נגד פוקאל המורל אילייט לוקח. מה לא מובן?!

ולטעמי בין שני אלה שאמרת ההיי אנרג'י יותר טוב,גם יותר זול. אבל עצה אישית, תיקח את האילייט. הרבה יותר טוב משתיהם ביחד.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ומה אתה אומר בעניין של

hertz או focal

כמובן

hi-energy לעומת k2p

?????

גיא תתחדש על החתימה! סחטיין.

זה תלוי בסוג המוזיקה שאתה שומע, במידה ואתה שומע שחורה, טראנסים ובקיצור מוזיקה רועשת המיוחד כדאי את הK2P ההרץ הם יותר עדינים מפוקל. אני אישית אוהב יותר את ההרץ נעים לאוזן.

וכמו שגיא שאל איזה מגבר יגבר את הקומפוננט? לרמקולים איכותיים כאלה דרוש מגבר איכותי במיוחד אל תשכח! אחרת לא תנצל את הכסף שהוצאת עליהם כמו שצריך.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

יש לי מגבר של קיקר 650.4

ואני רוצה לחבר עליו קומפוננט אחד וסאב של סרווין

חשוב לציין אני מחפש רמקול רגוע לא צעקני מומלץ 2 חלקים

ותודה רבהה לעוזרים אין עליכם.

פורסם
יש לי מגבר של קיקר 650.4

ואני רוצה לחבר עליו קומפוננט אחד וסאב של סרווין

חשוב לציין אני מחפש רמקול רגוע לא צעקני מומלץ 2 חלקים

ותודה רבהה לעוזרים אין עליכם.

המגבר מצויין. (לא הכי הכי אבל לא רע בכלל!)

במידה ואתה לא רוצה צעקני מדי זה רק הרץ! או שאתה רוצה ללכת על ההמלצה של גיא של המורל שהם הרבה יותר עדינים (לדעתי!) הרץ זה בין לבין גם חזק וגם עדין (מנסיון) ההי אנרג'י הוא סט מעולה! שאתה ממש לא תתעכזב ממנו.

במידה ואתה רוצה לחבר גם סאב, לדעתי תקנה מונו טוב שיהיה מוגבר כמו שצריך. בלי מונו טוב אתה לא תוכל לפתוח את הסאב (רק זה תלוי איזה סאב זה) ולפי הדרישות שלך אני רואה שכסף לא חסר אז בטח גם סאב חזק אתה רוצה לקנות וכמו שאמרתי כדי לפתוח אותו כמו שצריך אתה צריך מונו חזק ואיכותי (לאיכות ואמינות כמובן).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

הבנתי אחי רק יש לי עוד שאלה לגבי ההרץ יש גם דגם שהוא נקרא

ספייס האם הוא יותר טוב מההיי אנרגי ???

פורסם

וד"א יש לי רדיו דיסק של פיוניר 750 הוא רדיו דיסק טוב יחסית או שכדאי

להחליף אותו אם אני כבר משקיע קצת?!?

אם כן פרטו לי בבקשה מה כדאי ...

תודה שוב לכל העזורים.

פורסם

האלייט לא עדינים. כשרוצים הם אלימים. המידים יכולים להשמע רך, וכשצריך הם בועטים, ומרגישים שהכלים המקוריים שהוקלטו נמצאים ברכב! בנוסף לכך מצטרף טוויטר טוב מאוד. באמת סט ששווה את הכסף שלו והרבה יותר.

הם פשוט מתאימים להרבה סוגי מוסיקה.

אני לא מבין למה אתה נעול על 2 הדגמים האלה בלבד? אתה מפספס.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...