Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיבות כבלי הצתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לעשות עכשיו טיפול 10K ואני צריך להחליף כבלי הצתה

שאלתי היא עד כמה חשובה איכותם של כבלי ההצתה או שאפשר להסתפק בכבלים ממוצעים?

עמית

פורסם

איכותם של כבלי ההצתה חשובה עד מאד, לא צריך להגזים ולרכוש כבלים מאד יקרים.

הסט המקורי מצוין, לא צריך יותר מזה.

אם אתה לחוץ בכסף עדיף לדחות את ההחלפה ולא לרכוש סט כבלי הצתה זולים ובאיכות נמוכה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אני די חייב להחליף אותם אחד מהכבלים קיבל מעין חלודה כזאת ונראה לי שזה מה שגורם לי לחיתוכים...

מה זה הסט המקורי ?

פורסם

לא אוניברסלים עקב זה שבדגמים מסוימים ובחברות מסוימות צורת החיבור לראש של הפלאג שונה במיקצת ...

שווה לבדוק... או אפילו לפרק אחד ולהביא לחנות

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא ראיתי בהם שום דבר חיצוני , הבעיה שלי היא שכאשר המנועה קר האוטו מניע ולוקח לו כמה שניות של גמגומים עד שהוא עובד כמו שצריך , ולפעמים כשאני עומד ברמזור המנוע מתחיל לתת רעידות כאילו עומד להיכבות , אז חשבתי שאולי הסיבה היא חוטי הצטה.

פורסם

הגיוני שזאת איזה בעיה במערכת דלק ... כגון חיישנים , מנוע צעדים , אינגקטורים סתומים וכו ... לא חוטי הצתה ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני לא ראיתי בהם שום דבר חיצוני , הבעיה שלי היא שכאשר המנועה קר האוטו מניע ולוקח לו כמה שניות של גמגומים עד שהוא עובד כמו שצריך , ולפעמים כשאני עומד ברמזור המנוע מתחיל לתת רעידות כאילו עומד להיכבות , אז חשבתי שאולי הסיבה היא חוטי הצטה.

זה בהחלט עשוי להיות בעיה בחוטי ההצתה.

באיזה אוטו מדובר? האם יש לך מפלג? (דיסטריבוטור). ייתכן גם שהבעיה בבלאי במגעים במכסה המפלג.

לי יש גם בעיה של קרטועים כשהמנוע קר.

היום החלפתי מכסה מפלג, ואני מחכה למחר בבוקר לראות אם זה אכן פתר את הבעיה.

דיווח יבוא.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...