Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול להגיד שחיכית לי לזה יותר מדי זמן, אבל ההחלטה לעשות את זה התקבלה כבר ממזמן.

אז אתמול והיום פירקתי לחלוטין את הבניה הראשונה שעשיתי, כולה במו ידיי, והחלטתי שימי ההתבלטות עברו וחלפו להם, והגיע הזמן להתקנה טיפה יותר סטנדרתית ופשוטה.

בתמונות אפשר לראות את הפרה בימים הרבה יותר יפים בחיים שלה, ואת ערימת הבד שנשארה ממנה, ובתמונה האחרונה אפשר לראות את מה שהיום קורה אצלי בבגאז' - אמנם עוד לא סיימתי לגמרי, חלק ניכר מהחיווט עדיין לא ממש מסודר כראוי, אני צריך למצוא איזשהו פתרון לקרוסים של הקומפוננט ואיכשהו להצמיד אותם לדפנות (בצידי המגברים), וגם למקם בצורה נוחה את הליין דרייבר שמחובר למונובלוק.

כמובן שאחד החלקים החשובים של המערכת בעצם לא נמצא שם, וזה בעצם הסאב וופר שאני ממש בתחילתו של מסע למציאת הסאב וופר שיתאים לי - לכן בתקופה הקרובה אני נטול צלילים נמוכים אצלי באוטו.

אבל ככה זה יהיה פחות או יותר.

זהו בעצם...סתם רציתי לשתף, כי בכל זאת, עבורי זה לא היה כ"כ פשוט - הבניה הזו, בזמנה, דרשה ממני המון המון השקעה גם בזמן הבניה וגם לאורך כל הזמן שהיה לי אותה היה לא פשוט לתחזק ולנקות ולשמור עליה.

סןף שידרוג 001.jpg

------ 001.jpg

------ 002.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

היתה לך התקנה יפה.

כשתסיים והתמונה תהיה עם הסאב. היא תהיה יותר רגילה אבל היא עדיין. במו ידיך! ואף אחד לא יקח את זה ממך!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן...זה גם נכון - אני אוהב לעשות את הדברים האלו לבד, למרות שלא תמיד יש לי את הגימור הסופי הכי טוב (ראה ערימת כבלים משתוללים בבגאז') - אבל נעשה את זה לאט לאט, אני כנראה יעביר את הקרוסים לקדימה ויחסוך לעצמי יותר מדי קומבינות של הדבקה בבגאז'.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ללא שום צל של ספק!! אם זה לא היה ידוע עד היום אז אולי עכשיו נבהיר את הסוגיה - הבניה שלך היוותה לי את ההשראה לבניה שלי, רק ששלך לא נשארה כך כ"כ הרבה זמן.

היו ימים הא...??

פורסם

כן, היו ימים :)

אם לא הייתי מוכר את הרכב הקודם, קרוב לודאי שהיא היתה נשארת. (עם דמעות פירקתי אותה :( )

לא נורא.

לא חותם

פורסם

אני אוהבת את הפשטות של ההתקנה, נראה מאוד אסתטי, למרות שההתקנה המקורית נראתה מיוחדת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגיד ניב,

אתה בכוונה שם את הסאב תמיד על הצד?

אני אוהב את הסאונד של הסאב שהוא ככה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא הבנתי למה אתה נוסע בלי סאב אם יש לך אותו בבית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמובן שאחד החלקים החשובים של המערכת בעצם לא נמצא שם, וזה בעצם הסאב וופר שאני ממש בתחילתו של מסע למציאת הסאב וופר שיתאים לי - לכן בתקופה הקרובה אני נטול צלילים נמוכים אצלי באוטו.

.

לא הבנתי למה אתה לא קורא את תוכן ההודעה שלו.

רשום לך בבירור.

אביחי, משתתף בצערך על ה"שחיטה" ידידי :cry:

מקווה שבסופו של דבר תהיה מרוצה.

לדעתי פשטות היא דבר מבורך, בעיקר במדינה רודפת גניבות זו :evil:

בהצלחה

גל

פורסם

אביחי -

ברכות על השינוי וקינות על שחיטת הפרה הכחולה .:bigcry:

הבניה החדשה נראית מצויין , נקייה ופשוטה ! :-D

דרך אגב איזה ליין דרייבר מחובר לך שם ?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
תגיד ניב,

אתה בכוונה שם את הסאב תמיד על הצד?

אני אוהב את הסאונד של הסאב שהוא ככה?

אמיר

כן.

אכן :)

לא חותם

פורסם

תודה רבה לכולם, באמת שלא היה קל לפרק את הכול - עבדתי על זה מאוד מאוד קשה במיוחד בשביל היום שבו אני ירצה לפרק את הכול - ולא ישארו סימנים, לא של הדבקות ולא של סיכות או דברים מהסוג הזה.

לגבי הליין דרייבר, אני מאמין שהוא כמו שלך (מה שקנית מגל), בדיוק אותו דבר.

לגבי הפשטות החדשה שבהתגנה שלי - אין ספק שזה טיפה יותר מרגיע כשרוצים להכנס לחניונים שונים ולא מפחדים המבד הצורח הזה של "תראו מה יש לי בבגאז'" - כאשר נאלצים לעבור בכול הבדיקות של המאבטחים.

פורסם
לא הבנתי למה אתה לא קורא את תוכן ההודעה שלו.

רשום לך בבירור.

אבל יש לו סאב, זה שהוא פירק אותו לא מובן (לי לפחות) למה הוא לא מחזיר אותו בינתיים לרכב עד שימצא את הסאב על הסוס הלבן ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...