Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדה בת"א לארוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי ימלאו 60 בחודש הבא.

חשבתי לעשות לו מסיבה באיזה מסעדה באיזור תל-אביב (לא חובה אבל רצוי).

הדרישות הן כאלו.

מדובר ב10 זוגות חברים בערך ז"א 20-25 איש.

המקום צריך שיהיה לו חדר ארועים או מקום שניתן לבידוד ע"מ לאפשר אינטימיות.

המקום צריך שיהיה מכובד ואלגנטי (לא איזו שיפודיה)

ורצוי שגם האוכל יהיה מצויין.

מדובר בארוע ביום שבת בצהרים.

יש לכם המלצות למקום?

תודה

סולל הדרך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה לא יודע כמה אני מרוויח :-P

אבל ברצינות....הגיוני להוציא 150-200 ש"ח לגולגולת כולל שתיה ויין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מוזס זו עדיין מזללה of sorts. הקלמארי מצוין, כך גם ההמבורגר אבל זה לא אוכל "אלגנטי" והאווירה לא "מכובדת". לא קופצת לי המלצה אז אני אסתפק בלהיות אנטי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אפשר לנסות את אולם האירועים של הברוהאוס, מקום נחמד עם אווירה טובה, אוכל טעים ובירה איכותית, מתאים למבוגרים.

הבעיה שיש ימים טובים למקום וימים לא משהו, ממליץ לכם לקפוץ לשבת שם לפני שאתם סוגרים על אירוע (תקף לכל מקום בכל מקרה..).

פורסם

יש במרינה בהרצליה כמה מסעדות נחמדות.

אני לא ממש זוכר שמות אבל כדאי לבדוק....:|8)

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אמנם לא חדר VIP פרטי, אבל אנחנו חוגגים הרבה ארועים משפחתיים בFrame שברמת החייל.

התפריט מגוון מספיק כדי שכולם יוכלו למצוא משהו שהם אוהבים, המחירים לא רעים והאווירה נעימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה לא אוכל "אלגנטי" והאווירה לא "מכובדת".

זה רק מראה שלא היית ב-VIP.

ממליץ בחום.

מה גם שאין כמו ארוחת late night מוזלת כדי לסגור לילה.

כמעט כמו "קרנף". :wink:

MCS 2008

פורסם

הייתי בחדר VIP לא מעט פעמים, גם לטעמי לא מספיק אלגנטי, קצת יותר מדי מזללה לעניים מבחינת האווירה.

אין לי המלצה הולמת לכמות כזו של אנשים + בידוד אינטימי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חדר VIP נחמד יש בדיטה בשדרות רוטשילד בתל אביב.

האוכל שם נחמד, השירות יכול להיות טוב ויכול להיות מעצבן.

עוד מקום ממש יוקרתי ומעניין יכול קורדיליה של ניר צוק ביפו.

פורסם

בכניסה לתל השומר יש מסעדה דווקא טובה ולא יקרה ,

אם זה אירוע אז זה בערך 100-120 לזוג רגליים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כמעט כמו "קרנף". :wink:

הקרנף סבבה (אם כי הבשר עשוי מחתול ולא תשכנע אותי אחרת), אבל בשבילי אין כמו האוליב בחמש בבוקר. מחזק את ההמלצה על דיטה (אחלה סטרוגונוף ואחלה קינוח אגסים).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אתה לא יודע כמה אני מרוויח :-P

אבל ברצינות....הגיוני להוציא 150-200 ש"ח לגולגולת כולל שתיה ויין

לכן כתבתי "משכורת חודשית ממוצעת". לא שלך, אלא ממוצעת של אזרח בישראל (כמה זה היום, 7000? 8000?).

אני לא סגור על זה שבאורקה יש חדר VIP אבל האווירה מצוינת, האוכל נהדר והמחירים אפילו מתאימים לך (200 לראש נשמע הגיוני בהחלט).

מוזס? איפה אתם חיים? :shock::roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לכן כתבתי "משכורת חודשית ממוצעת". לא שלך, אלא ממוצעת של אזרח בישראל (כמה זה היום, 7000? 8000?).

אני לא סגור על זה שבאורקה יש חדר VIP אבל האווירה מצוינת, האוכל נהדר והמחירים אפילו מתאימים לך (200 לראש נשמע הגיוני בהחלט).

מוזס? איפה אתם חיים? :shock::roll:

קודם כל התלוצצתי...

שנית לדעתי אנחנו שכנים...

שלישית אני אבדו את אורקה, תודה.

• תוכן חדש...