Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה מגברי היי אנד שמעניינים אותי , ואני מנסה למצוא להם מחיר (למרות העובדה שאם אתה שואל על המחיר כנראה שזה לא בשבילך:lol: )

רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע על החברות הבאות

hss fidelity מגבר מנורות שעובד בקלאססA אמיתי (כלומר לכול הריינג' לא כמו קלאסס A שעובר ל קלאסס AB)

סינפוני

ומגבר של פלאנט אודיו (מנורות) בשם planet audio hvt754

כמו כן אים מישהו יודע על מגברים CLASS A טובים לרכב שאני לא יודע עליהם אשמח לשמוע

בברכה ובתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
dls שתי ערוצים מגבר מנורות הכי הי אנד שיש בארץ לא ידעתי שיש אותו בארץ , אצל מי ומי מוכר אותו? , ואם אתה יודע מה המחיר?

האמת היא שלא חשבתי עליו , בגלל שתי סיבות : ידוע שDLS מצאו סטוק של מנורות , ועשו אותו בכמות מוגבלת , וכשאני שומע כמות מוגבל באודיו , אני מבין שני דברים : שהמחיר יהיה גבוה , ושאם אצטרך חלפים אולי תהיה לי בעיה

הסיבה השניה שהוא למעשה הייבריד , כלומר פרה מנורות ופאוור טרנזיסטורי רגיל , אז בד"כ אם זה נעשה טוב זה הטוב שבכול העולמות , אבל כאן זה אמור להיות מגבר של 10-25W שיגביר רק טוויטרים ו/או גם מיד בטריאמפ , ולכן קצת בעיה http://www.dls.se/english/index.htm

מכול מקום תודה על ההפניה ואם למישהו יש עוד רעיונות , אשמח לשמוע

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מכול מקום תודה על ההפניה ואם למישהו יש עוד רעיונות , אשמח לשמוע

בתודה מראש יהודה

אתה מחפש מגברי היי אנד למטרה כל שהיא? תגיד מה המטרה אולי לאנשים יהיה יותר מה להגיד.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

רדיו מילאנו הם היובאנים

ואני מאמין שיש להם גם את כל החלקי חילוף(לא שבדקתי)

לגבי המחיר אין לי מושג

פורסם

יהודה

אני חושב שהמלאי מנורות שאתה מדבר עליו הוא איזשהו מלאי שנרכש ממחסנים ישנים של הצבא הרוסי - אני חושב שמישהו כתב על זה כאן בפורום, אולי אפילו אתה.

יש אתרים כמו הדאטה מיינר (צריך מנוי) שאולי דרכם אפשר אפילו למצוא אם יש חלפים לנורות האלו.

אם כבר אתה רוכש כזה מגבר - כדאי ורצוי גם לרכוש כמה חלקי חילוף מראש, למרות שהנורות האלה אמורות להיות יציבות ועמידות לזעזועים מאוד קשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המנורות הרוסיות נקנו והותקנו במגבר החדש של ג'נסיס. המהנדס טען שאם הן מספיק עמידות לשימוש בצבא הרוסי הן כנראה מספיק עמידות לשימוש במגבר ברכב.

יהודה, למה אתה מחפש רק מגברי מנורות?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תגע בפלאנט אודיו לא ב754 ולא ב7200 ו7500, כל הHVT הם דרע'ק:)!.

חפש לך מגברי באטלר משומשים מהסדרות TUBE-DRIVER, וTUBE-DRIVER BLUE, לא חסרים כלל באינטרנט ובטח ובטח שלא באיביי.

בנוסף אתה יכול לרכוש גם מהחברה עצמה דרך האתר שלהם:

http://www.butleraudio.com/car.php

אני גם אוכל לעזור לך להשיג את המגברים הללו בארץ.

under construction..

פורסם

או phaze audio. זהים לחלוטין למגברים של באטלר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

phaze-audio= ppi=butler audio

מדובר על אותם מגברים בדיוק, פעם פייז אודיו היו מייצרים לPPI את הליין של הטיוב דרייבר, היום זה בדיוק אותו דבר רק ע"י באטלר.

הסדרה החדשה של באטלר הטיוב דרייבר בלו זה מגברים אחרים , אומנם מבוססים על אותם מגברים שהיו רק עם שינויים קלים.

סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת,

ניר,

under construction..

פורסם

טוב האמת היא שמנסיון של אודיו בייתי , מגברי מנורות טובים (אמיתיים לא אלו שקונים בשביל שוויץ) הם בד"כ מגברים מפורטים מאוד אבל בלי HARSH טוויטר (סורי על האנגלית , אנני יודע לתרגם את הרש לעברית) . ויש להם סאונד נקי מפורט ועם אימגינג שאין לכול מגבר טרנזיסטורי - זה החלק של הפרה אמפליפייר

בחלק של הפאוור אמפליפייר , אז כמובן יש את המגרעת שאין להם יכולת לדחוף שום דבר כמעט , והם זקוקים לרמקולים מאוד נצילים .

אני חושב כרגע על מערכת ללא פשרות (חוץ מהמימון שיתכן ויכריע אותי , ולכן הבדיקות) שתורכב מטוויטר טוב (כנראה הסופרימו) , ומידבאס טוב (או של הפוקאל אוטפיה הישן או סקאן ספיק 7" בפוד סגור ), ואולי מיד .

ע"מ להגביר את הטוויטר ואולי גם את המיד , אני רוצה מגבר קלאס A עם 15-30W (לא צריך יותר מזה לטוויטר ) ומגבר טוב וחזק למידבאס שהוא יכול ורצוי שיהיה קלאס AB (לשם עלות)

אם לא אמצא מגבר קטן קלאס A בזול יחסית , אזי אולי אלך על הייבריד , כי שם אני מקבל את החלק של הפרה בתור מנורות

היות וכרגע אין לי כרטיס אשראי (אני קונה הכול במזומן בד"כ ) ואנני רוצה להשתמש בכרטיס של בני משפחה(שלא ידעו כמה אני מוציא לשם שלום ביית :lol: ) אז הנושא של איביי , הוא מחוץ לתחום בשבילי . אני אשתמש בכרטיס של חבר אבל איתו אני לא יכול לפתוח חשבון באי ביי

אני עדיין בהחלמה מהאישפוז הקודם , כך שיש לי בעיית נגישות . אני מקווה לרכוש את כול הדברים אחד אחד , וכשאחלים לחלוטין , אטפל במכונית , ואז גם אלך להתקין הכול (בתקווה שנמצא בזול מספיק שנוכל לעשות זאת מהר )

ולכן אני מחפש מגברי מנורות/קלאס A במחיר שפוי אם זה ניתן למציאה

לשם גילו הוגן במערכת הבייתית יש לי הגברת מנורות מלאה כלומר פרה מנורות ופאוור מנורות , שנבדקו מבחינת שמיעה מול מגברים טרנזיסטוריים יקרים פי 2 ושלוש . אז נכון שבפאוור היו תחומים שהגברה טרנזיסטורית מוצלחת יותר , אבל לגבי החלק של הפרה , לא מצאתי שום דבר שמתקרב לאיכות של פרה מנורות טוב . ושמעתי הרבה ציוד היי אנד אמיתי (לא פלצני)

בתודה מראש ובברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הייתרון במגברי ההייבריד הם ההכלאה בין קדם מגבר מנורות והבונוס העצום של המגבר הספק מוספטים.

איכות+ כוח= גדולה.

לגבי טעם וריח וכו', יש הטוענים לשבח ולהלל רק את המונורות ויש היעדיפו דיוק מוחלט של מגברי קלאס T ודומיהם(כמו הטסיס של אודיסון וכו').

המחלוקת קשה, אבל ידועה מראש:).

יהודה אם תזדקק לאיזושהיא עזרה אתה מוזמן לפנות אליי בשמחה,

בברכה,

ניר

under construction..

פורסם

טוב תודה לניר ולמנואל על התמיכה ועל איחולי ההחלמה .

ניר את הזמנתך אני כנראה אנצל (נקווה שלא תתחרט על ההזמנה:lol: )

מכול מקום , אם יש לכם ידע על מגבר קלאס A/מנורות טוב בשביל להגביר טוויטרים , אשמח לדעת.

אני לא מתכווין להתפרע מבחינת המחיר , כי ברכב זה לא שווה את זה (אין לי בעיה לחשוב על פרה של טרילוגי ב30K , אבל להוציא 6-10K למגבר לרכב זה אוברקיל אדיר לדעתי )

אשמח להצעות , ואם יש אנשים שיכולים לתרום הצעות אשמח לשמוע

בברכה ותודה יהודה

עריכה

הסט של הDLS ה TA2 עולה 10K , לפי המבחן שעשו לו אולי כדאי לרכוש דבר כזה ולשים בביית (צריך לבדוק אותו מול הציוד שיש לי . אני אתפלא אם הוא טוב יותר מפרה של טרילוגי אבל האפשרות קיימת ) , אבל לדעתי לרכב הוא די אוברקיל

בברכה יהודה

פורסם

טוב אני מקפיץ במקרה ולמישהו יעלו רעיונות

במקרה ולא נמצא מגבר חלש(יחסית) קלאס A תהיה לי בעיה איך לעשות ביאמפ . אז עזרתכם נחוצה

בברכה ותודה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...