Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיוחד בארץ, כדאי לקנות הכי זול - כי הכל אותו חרא סוג ב' מארץ אסיאתית המעבידה ילדים.

ככה לפחות לא כואב כשזה מתקלקל.

ואם כבר להשקיע בדברי איכות, לבדוק טוב טוב מה קונים - גם אם זה Miele.

משכנתא זה קל

פורסם

ללגום מים צוננים לרגל השימחה .

טכנאים שבקרו בביתי , ושתו לרוויה מים צוננים : 3

אולי אם היית מציע להם קולה, השירות היה אחר :-D .

גם אני ניתקלתי באותו מצב עם ת***אן ,השירות גרוע,אחרי פעמיים שניסו לתקן מכונה באחריות ,הבאתי טכנאי פרטי שהצליח לתקן ואת החשבונית הגשתי לת**אן ,לא שראיתי מזה שקל אבל העיקר שהמכונה עבדה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לנו יש גם מכונת כביסה וגם מייבש של Miele.

המכשירים מעולים ומחזיקים כבר הרבה זמן (המייבש באיזור ה10(!!) שנים והמכונה כ4-5).

היינו צריכים שבוע שעבר שירות, התקשרנו יום חמישי בצהריים והגיע טכנאי יום שישי(!) בבוקר, תיקן/החליף/סידר - והלך.

שירות מצויין ומכשירים מצויינים! הבעיה היחידה היא העלות הראשונית של המוצר שגבוהה בעשרות אחוזים מהמתחרים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כנ"ל - MIELE כבר יותר מ-13 שנה, בלי בעיות בכלל. (מכונה ומייבש)

באמת שאין עליהם, וככה הם גם עולים.

Passt scho...

פורסם
אולי אם היית מציע להם קולה, השירות היה אחר :-D .

גם אני ניתקלתי באותו מצב עם ת***אן ,השירות גרוע,אחרי פעמיים שניסו לתקן מכונה באחריות ,הבאתי טכנאי פרטי שהצליח לתקן ואת החשבונית הגשתי לת**אן ,לא שראיתי מזה שקל אבל העיקר שהמכונה עבדה.

מה בשם **ו הקדו* כל כך מפ*יד א*כם בלרשום ביק*רת לא ט*בה על שירות רע שק*בלתם?

אין דבר כזה רק מילים טובות , וזאת מדינה חופשית , ול****** עדיין אין מערך של רוצחים שכירים מבל-ארוס בחליפות זמש שרק מחכים לתקוע לכם אחד בראש.

אותו דבר לגבי מוסכים , חברות סלולר , ממשלה , בתי בושת , וסוחרים שדפקו אתכם (טוב לסוחרים אולי כן).

וזה לא שכל כך קשה להבין על מי אתם כותבים , אולי אם הייתם כותבים תדיראן ככה &$%^#$&^ היה לי קשה להבין.

מי שמדבר מנסיון אמיתי לא צריך להיות מודאג מתביעות דיבה , אם זאת הסיבה שאנחנו מתקשרים בפנטומימה..

GOT סחוג?

פורסם

תזהר, אני בלארוסי - ואם תדיראן מממנים לי חליפה מזמש אני בא.:snipersmi

סתם סתם :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא את הקשר בין AEG לבין מה שהיה בסיפור, אם הטכנאי דפוק אז הוא לא יצליח לאתר תקלה פשוטה, אז לבוא ולהגיד שהמכונה דפוקה ושAEG מייצרות מכונות דפוקות זה ממש לא לעניין.

לנו בבית יש מכונת כביסה ומייבש של AEGכבר 10 שנים שעובדים קשה מאוד ולא הייתה להם תקלה אחת, לפניהם הייתה לנו גם AEG שהחזיקה 30 שנה ואני זוכר שהשירות ניתן ע"י אויס והיה מעולה, היום אני מבין שנותני השירות התחלפו וחבל שכך.

דוגמא נוספת שאני יכול לתת זה עם מזגן מרכזי של אלקטרה שבכלליות הוא אחלה מזגן אבל כשהייתה לנו תקלה אחלנו מרוררים מהשירות הדפוק של אלקטרה ואם אצלך ביקרו 3 פעמים ולא תיקנו את המכונה אז אצלנו היו לפחות 15 פעם עד שהצליחו לעלות על התקלה שבסך הכל הייתה דליפת גז מהחיבור למזגן. המצחיק הוא שאצלנו אני הובלתי אותם לפיתרון הבעיה ואמרתי להם שהמדחס לא נכנס לפעולה כי כנראה הוא מגן על עצמו כאשר יש חוסר גז, בהתחלה הם צחקו עליי ואמרו לי שאני לא מבין כלום אחרי שבוע הם כבר לא צחקו עליי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום לכולם

ותודה רבה למגיבים

רציתי לידע , היום קיבלנו את המכונה , היא עושה את כל הפעולות הדרושות

ממש נהנים מכל רגע .

אבל לכל דבר שמח יש קצת משהו עצוב , אומנם המכונה עושה את כל מה שדורשים ממנה

אבל בשלב הסחיטה היא התחילה להוסיף צליל חדש משהו שלא היה , אז הפעולות נגמר

ומחר נצטרך להתקשר שוב למרכז השירות של תדי*** אמ** להזמין טכנאי שיבדוק מה הטרקטור שהם שכחו אצלי במכונה .

מקווה שהמכונת כביסה תעבוד כבר אחרי חודש .

אני יעדכן בקרוב

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

• תוכן חדש...