Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יש לי טיול לאילת ואני מעוניין לקנות לימשמם או רדיו דיסק או קומפונינט כי כפי ששמעתי שם כל המוצרים יותר זולים מכל מקום אחר בארץ לא יודע עד כמה זה נכון ובכל זאת

איפה יש חנות סטירו טובה במחירים ומוצרים שם??

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

נמחקו כל התגובות המטופשות שהיו כאן. אתם מתבקשים לשמור על רמת הדיון והפורום בכלל. מי שלא יעמוד בכללים לא יורשה יותר לכתוב כאן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה יש לכם אתם?! אני לא מבין אותכם באמת שלא. לכל אחד שאולי לא יודע ממש לרשום כמו איזה מורה ללשון אתם חייבים להגיב ולצחוק עליו ולתקן אותו. אין לכם מה להגיד אז אל תגיבו.

לרוגר - לא נראה לי שיש כאן מישהו בפורום שיידע להגיד לך אם יש חנות כזאת מוכרת באילת (נראה לי שיהיה שם, אולי אני טועה) כי פשוט לא נראה לי שיש מישהו מהפורום הזה, במיוחד מהאודיו, שהוא מאילת (הכי דרומיים שקראתי פה הם מב"ש).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הדבר היחידי שאני ממליץ לך, תמיד בערב באזור הטיילת מתרכזים שם ערסים ושותים בירות

תשאל שם אחד מהם

אני בטוח שיש לפחות חנות אחת באילת אבל לא בטוח שהיא תיהיה זולה יותר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...