Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שהבמה לא תלך אחורה יותר מדיי, הוא יכול לשחק עם הפאדר.

אפשרות אחרת: לשים שש תשע חלשים.

אפשרות אחרת: לשים קומפוננט חזק ואיכותי עם טוויטרים חזקים.

פורסם

אם הפיידר לא רק על הקדמיים אז אתה מזיז את הבמה אחורה.

אני לא רואה גם את הטעם באוטו כזה קטן לשים גם סאב גם 6X9 וגם קומפוננט. שים קומפוננט תמכור את ה6X9 ועם הכסף תבנה את התיבה לסאב.

זה מה שאני הייתי עושה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בטנדרים יש בעיה עם הבאס במערכת הקודמת שלי בL200

הסאב ישב מאחורי מושב הנוסע (CVR)

והיה בעיה עם הבאס דבר שקשור להתבשלות של הגל וגם חוסר נפח .

לכן תדאג לנסוע עם החלון שלך למטה . ככה "תחיה" את הבאס

:)

פורסם

רוני, אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר.

אחת מהמערכות הטובות ששמעתי הייתה הסקודה פיק-אפ של ניר. לא נראה לי שיש רכב עם קבינה יותר קטנה משלו.

היה באס מעלף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין חשש אם אמשוך לכיוון הבמה האחורית, תמיד יש לי אפשרות לשנות בפאדר למרות שאני מרוצה מזה, תנוחת הישיבה שלי גם די גבוהה באוטו (אני 190סמ") ככה שהצלילים מהרמקולים האחוריים יגיעו מהר יותר לאוזניים שלי,

לגבי הקדמיים, יש לי 6.5" של פיונר 260w, אני מוכר אותם כדי לקנות להחליף לסט קומפוננט מקדימה, לפי ההמלצות

שקראתי כאן בפורום, אני אלך כנראה על דוטק או פוקאל V2.

אפרסם תמונות בהקדם האפשרי... :)

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...