Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף דור 4 ולאחרונה נורת הביקורת מהבהבת לכן פירקתי את האלטרנטור ואני רוצה לשפץ בעצמי.

כלי עבודה וקצת ידע יש לי.

שאלות

1. האלטרנטור מאוד מלוכלך האם ניתן לנקותו עם צינור מים ?

2. היכן קונים חלקים כמו מיישר,פחמים,ווסת מתח ?

3. האם חייבים להחליף את כול החלקים ?

תודה לעוזרים

יש לי יום יום חג....

פורסם

רפי, את המחרטה צריך כדי לחרוט את מגעי הרוטור במידה שצריך. אפשר לחרוט גם ללא צורך לפנות לחרט.

שאלת איך ? אני מרכיב את הרוטור על מקדחה שיש לה פוטר גדול, את המקדחה אוחז במלחציים, מפעיל וחורט עם פצירת ברזל עדינה.לאחר מכן משייף עם נייר מים או צמר פלדה.במידה שאין צורך לחרוט, יש לשפשף את המגעים של הרוטור עם צמר פלדה עד שיבריקו.

לא חייבים להחליף את כל החלקים, רק את הפגומים. מומלץ בכל מקרה להחליף את המייסבים.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דויד, צמר פלדה מוציא ענן של אבק פלדה מוליך. זה לא עלול לגרום לקצרים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הפתרון של נייר מים הגיוני יותר מבחינת סיכוני קצרים מאשר צמר הפלדה. מצד שני, אם מנקים היטב את העוגן לאחר העבודה, אין בעיה להשתמש בצמר פלדה. מצד שלישי, פותח השרשור כבר ציין שיש ברשותו מחרטה.

פורסם

מצד רביעי,נכון שפותח השרשור ציין שיש מחרטה במקום עבודתו. אבל זה לא אומר שלכל אחד שיש מחרטה במקום עבודתו, הוא גם יכול להשתמש בה לצרכים פרטיים. גם לאחר חריטה במחרטה,משייפים את המגעים עם צמר פלדה או נייר מים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ניתן לשטוף את האלטרנטור במים, כל עוד הם לא בלחץ גבוה מאוד (ג'רני או מכשירי "קיטור" כאלו ואחרים).

לאחר הפירוק ניתן להשרות את בית האלטרנטור (החלק המתכתי) בתמיסת ניקוי (מים עם "פנטסטיק" עושים עבודה מצויינת).

• תוכן חדש...