Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ב18.04 יש לי משפט תעבורה, על עבירה שכביכול בצעתי.

קיבלתי הצעות מחיר מעורכי-דין שהסתכמו באזור ה2000-3000 ש"ח. מעצם היותי חייל (עדיין חייל... עוד מעט זה נגמר), אין לי את הסכומים הנ"ל.

האם מישהו יודע איפה אני יכול לקבל ייעוץ משפטי בדיני תעבורה בחינם?

תודה לכל המשיבים.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אם אתה חייל (ותשאר חייל גם בזמן המשפט) - אתה מוזמן לפנות לפרקליטות הצבאית של הפיקוד שלך (הפרקליטות של פיקוד מרכז, ח"א וח"י נמצאת ב"בית הירוק" ביפו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראשית, אם מישהו יעניק לך ייעוץ משפטי חינם זו תהא הסנגוריה הצבאית ולא הפרקליטות (היינו - התביעה).

לגופו של עניין - הסנגוריה הצבאית אינה מעניקה ייעוץ תעבורתי על עבירה שאיננה צבאית - היינו: רק אם אתה עומד לדין בבית דין צבאי אז תוכל להתייעץ. על עבירה בבית משפט לתעבורה- לא !

ע.פ. (סנגור צבאי במיל').

---

פורסם

אם תרצה אני ישלח לך את הפרטים של אמא שלי היא עו"ד. אם אתה צריך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אוקיי, מה שאני רוצה לברר זה האם יש מעין עמותות כאלה אשר מעניקות יעוץ משפטי חינם? (אני לא מחפש עו"ד שייצג אותי בחינם...) אני כולה מעוניין להוועץ באחד.

פורסם

עו"ד דוד גולן אחד התותחים בארץ מנסיון שלי איתו ...

והוא מתחשב בחיילים חבל על הזמן שאני הייתי חייל הוא לקח לי 1500 שקל וחבר שלי שילם על עבירת מהירות אצלו 2000 שקל

דבר איתו ותראה את ההצעה שלו.

פורסם

והוא מתחשב בחיילים חבל על הזמן שאני הייתי חייל הוא לקח לי 1500 שקל וחבר שלי שילם על עבירת מהירות אצלו 2000 שקל

שוב, אני לא מחפש עו"ד בתשלום. אני מחפש יעוץ משפטי בחינם.

פורסם
אם תרצה אני ישלח לך את הפרטים של אמא שלי היא עו"ד. אם אתה צריך.

לא חכם כל כל... הוא רוצה ייעוץ בחינם.. גם לי יש דוד עורך דין, וגם לעוד כמה אנשים מהפורום...

כל אחד יייתן מספר.. מה זה יעזור לו?

Xbox12341

פורסם

אם מדובר רק בהתייעצות, אזי יש מספיק עו"ד'ים שתוכל לדבר איתם בעניין

בנוסף , חפש בפורום של SPEEDTRAP או TOPSPEED אני לא זוכר איזה, יש עו"ד שם שעונה לשאלות.

בנוסף חפש בעוד פורומים..

פורסם

איך הוא עזר לך? יצאת זכאי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בחינם אפשר ללכת לסטודנט למשפטים(אם יש לך חבר).

אם אתה מפנה אותו לחברים שלו - עדיף שיפנה בחינם לחבר פרופסור למשפטים, מאשר רק סטודנט למשפטים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...