Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בשימשה הקידמית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב אני נוסע בכביש 5 במהירות של 100 קמ"ש...כביש יחסית ריק...ללא הרבה תנועה...בשלב מסויים התקרבתי לטרקטור גדל שנסע בשוליים...ולפתע אני שומע רעש חזק של אבן על השימשה !!

למזלי הכביש היה יחסית ריק והבלימה שלי לא הפריעה לאף אחד...

התוצאה: חור בשימשה הקידמית !!!!

נהגתי באוטו הביתה בזהירות שלא יגדל הנזק וחלילה השימשה כולה תיפול...

מחר בבוקר אבדוק עם הביטוח מה עושים ואיפה מתקנים...

איזה קריזה !

כל המשאיות שסוחבות חצץ...טרקטורים על כביש מהיר...

זה כל כך מסוכן כי אם הכביש היה מלא ביותר כבים אז מישהו היה יכול להתנגש בי מאחור או כל תאנה אחרת...

שאלה:

האם הביטוח המקיף שמכסה שימשות יחייב אותי בשימשה חלופית (אוטו גלס נגיד) או שאני יכול לדרוש מקורית מהיצרן (במקרה שלי - ב.מ.וו)

מרגיז, מעצבן ובעיקר - מסוכן :!:

פורסם

גם לי התרחש מקרה דומה שבו נסעתי אחרי משאית כ- 50 מטר מאחורייה בכביש דו מסלולי צר ופתאום עפה אבן מהמשאית (כשאני אומר אבן אני מדבר על משהו בקוטר של 10 ס"מ לפחות- סלע)

ללא הרבה בריירות עליתי על האבן .

חשבתי בתמימותי שלא נגרם נזק , אך כשהגעתי ליעדי התברר שהגלגל הקדמי נפגם והתנפח בצידו (כמו שקורה לעיתים בכדורי סל... )

לא היה הרבה מה לעשות , החלפתי את הגלגל! וקניתי חדש :(

פורסם

ילען אביה של הקידמה...

למה צריכים טרקטורים ומשאיות בכלל?

שיתנו למחבלים לעשות את כל הבניה והעברה על הגב! כמו שהיינו במצריים - (ואני לא מדבר על ערבים בכולל, אני מדבר על המחבלים שמסטלבטים להם ב"כלא")

כמה שאני נדוש : :p:p:p:p:mad:

פורסם
גם לי התרחש מקרה דומה שבו נסעתי אחרי משאית כ- 50 מטר מאחורייה בכביש דו מסלולי צר ופתאום עפה אבן מהמשאית (כשאני אומר אבן אני מדבר על משהו בקוטר של 10 ס"מ לפחות- סלע)

חשבתי בתמימותי שלא נגרם נזק , אך כשהגעתי ליעדי התברר שהגלגל הקדמי נפגם והתנפח בצידו (כמו שקורה לעיתים בכדורי סל... )

יצאת בזול!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
מחר בבוקר אבדוק עם הביטוח מה עושים ואיפה מתקנים...

שאלה:

האם הביטוח המקיף שמכסה שימשות יחייב אותי בשימשה חלופית (אוטו גלס נגיד) או שאני יכול לדרוש מקורית מהיצרן (במקרה שלי - ב.מ.וו)

כביש חמש יימח שמו.

אותו מקרה קרה לי בכביש חמש, עם סמי-טריילר.

מאחל לך שביטוח השמשות שלך אכן בתוקף.

איפה אתה מבוטח ומה איזור המגורים שלך?

אתה תקבל שמשה מיצרן חלופי, תואמת אחד לאחד.

לדרוש? אתה יכול לנסות. אני בספק אם תקבל שמשה מקמור. :roll:

MCS 2008

פורסם

דיברתי עם הסוכן ביטוח הבוקר ונאמר לי כך:

קח את האוטו למוסך הסדר ויחליפו לך את השימשה בלי השתתפות עצמית...

אם היית לוקח פרטים מהטרקטור אז היית יכול ללכת לקמור, לקבל שימשה של ב.מ.וו וההשתתפות העצמית היתה על בעל הטרקטור.

איזה בעסה...

אבל להבא חברים - אם קורה דבר כזה למי מכם - קחו פרטים...אפילו מספר משאית או טרקטור מספיק...

יאללה...אני הולך להחליף שימשה...

ביי לכולם

פורסם

יצאת בזול!

גם אני חושב שיצאתי בזול .

הארוע התרחש בכביש 412 בנק החיתוך שלו עם כביש 1 ( מחלף שפירים ). מע"צ בנו שם גשר דיי צר לשני נתיבים בלבד ללא שולים...... באסה! :!::!:

פורסם

ללא הרבה בריירות עליתי על האבן . :(

מה זה, אינתיפדה בדרכים? :x הובלת מטען בתפזורת שנשמט מהרכב זו עבירת תנועה ונדמה לי אפילו עם נקודות. מה לעשות? אולי כמו במקרה של כל עבירת תנועה חמורה שהתרחשת כנגד עיניך - להתלונן? נגיד מייד להרים טלפון למשטרה (רק במקרה שיש לכם דיבורית!), לדווח למסור להם את מספר המשאית. יעזור? אני בספק. אבל אולי אולי יש בדרך במקרה איזה שוטר תנועה משועמם מלשחק במלחמת הכוכבים כל היום (ז"א לירות מאקדח הלייזר שלו על מכוניות החולפות) ומתחשק לו באמת לעשות משהו מועיל לבטיחות בדרכים... :roll:

או, נגיד אתה נוסע אחרי איזו משאית המובילה חצץ או חול. חייבת לפי חוק להיות מכוסה מלמעלה. איזה כיסוי ואיזה נעליים! מכסימום איזו חתיכת ברזנט מתנפנפת לה מעל המשאית. ולאלה שעברו את החוויה ודאי מוכר הצליל: טיק-טיק-טיק... טיק-טיק... זה, חבר'ה חצץ קטן או גרגירי חול שעפים מהמשאית עושים לכם נזקים קטנים ומעצבנים לצבע. מעצבן אמרנו? מה נשאר? להתפלל שלא יעוף ממנה משהו יותר רציני.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

ללא הרבה בריירות עליתי על האבן . :(

מה זה, אינתיפדה בדרכים? :x הובלת מטען בתפזורת שנשמט מהרכב זו עבירת תנועה ונדמה לי אפילו עם נקודות. מה לעשות? אולי כמו במקרה של כל עבירת תנועה חמורה שהתרחשת כנגד עיניך - להתלונן? נגיד מייד להרים טלפון למשטרה (רק במקרה שיש לכם דיבורית!), לדווח למסור להם את מספר המשאית. יעזור? אני בספק. אבל אולי אולי יש בדרך במקרה איזה שוטר תנועה משועמם מלשחק במלחמת הכוכבים כל היום (ז"א לירות מאקדח הלייזר שלו על מכוניות החולפות) ומתחשק לו באמת לעשות משהו מועיל לבטיחות בדרכים... :roll:

או, נגיד אתה נוסע אחרי איזו משאית המובילה חצץ או חול. חייבת לפי חוק להיות מכוסה מלמעלה. איזה כיסוי ואיזה נעליים! מכסימום איזו חתיכת ברזנט מתנפנפת לה מעל המשאית. ולאלה שעברו את החוויה ודאי מוכר הצליל: טיק-טיק-טיק... טיק-טיק... זה, חבר'ה חצץ קטן או גרגירי חול שעפים מהמשאית עושים לכם נזקים קטנים ומעצבנים לצבע. מעצבן אמרנו? מה נשאר? להתפלל שלא יעוף ממנה משהו יותר רציני.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• תוכן חדש...