Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בכיבוי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מלפני חודש התחילה בעיה ברכבי, אז כך, במהלך נסיעה יותר מ10 דקות בערך, כשאני רוצה לכבות את הרכב בזמן שאני מסובב את המפתח כדי להוציא אותו אז הרכב מיתכבה ופחות משניה אז יש פתאום משהו מוזר בכבוי הרכב, במקום להתכבות הו כזה עובד ואז אחרי איזה 3 שניות בערך מיתכבה(נישמע מוזר אבל זה ככה).

ניסתי להסביר את המיקרה מקווה שהסברתי את עצמי!

תעזרו לי בבקשה בנושא זה

תודה רבה

ובברכה אלכס

פורסם

ואולי אדוני יועיל בטובו לרשום באיזה רכב מדובר ,איזה דגם , ואיזה שנת ייצור? שכן בטלפטיה זה אצל אורי גלר...

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני מדובר באופל אסטרה שנת יצור 92 קרבורטור.

והתופעה נגרמת בגלל תערוהת דלק עשירה, הצתה לא מכוונת , סלד גבוה, ופיח בתא השריפה, הגורם להתלקחות עצמית של התערובת דלק בתא השריפה(דטונצייה) גם לאחר כבוי הרכב, בגלל תערובת דלק עשירה, אשר בגלל הטמפרטורה הגבוהה והפיח בתא השריפה ועל הבוכנות, גורמות להצתת יתרת הדלק בתא השריפה, והמשך פעולת המנוע למשך מספר שניות , לאחר כבוי מתג ההצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה אין לי איך להודות לך חוץ מלהגיד לך תודה רבה מכול הלב.

ודרך אגב שכחתי לאדכן אתך לגבי המנוע, אני צריך סה"כ להלחיף רינגים וגומיות שסתומים ואטמים ויש לי מנוע טוב, בדקתי הכו לפני שאני נכנס לכול הסיפור, רק שזה יקח קתת זמן.

ושוב תודה רבה

בברכה אלכס

פורסם

אני רק יכול להוסיף לדברי צביקה, שהתופעה יכולה להגרם גם מפלגים לא מתאימים לרכב. אבל בדרך כלל מדובר בשילוב של כל הדברים שצביקה פירט, ובעקר קרבורטר "מציף".

התופעה נקראת "דיזלינג", כלומר הצתה עצמית של התערובת, כמו בדיזל.

• תוכן חדש...