Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת המערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי את כל מה שאני חושב שאני צריך בשביל המערכת,יש לי מגבר jbl 75.4 סאב jbl gto-1200b הנה קישור

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415489

ויש גם זוג רמקולים שהבאתי מחול עם הספק של 480w עכשיו השאלה שבאה...

אני נוסע בטויוטה יאריס 2001 ואני מתכוון לשים את כל המערכת שם, האם יש משהו נוסף שאני צריך לשים באוטו בשביל שהמערכת תעבוד??? רדיו דיסק אחר או משהו כזה או שאפשר לשים את זה עם הרדיו דיסק שקיבלתי עם האוטו?? והאם המגבר שלי יצליח לסחוב את הסאב והרמקולים או שתהיה לי בעיה בכל מקרה מי שרואה בעיה עם המערכת וממליץ על שינוי קטן או הוספה של משהו חיוני אז בבקשה תגידו לי על כך.

בתודה אסף8)

פורסם

חיווט קנית?

האם הרדיו דיסק הוא חלק מהקונסולה או שאפשר להוצאי אותו?

אם אפשר להוצאי תסתכל אם יש לך שם יציאות RCA.

לא יודע איך יצא כל כך הרבה הודעות .

מנהלים תמחקו בבקשה!

פורסם

בורקה, גם לי הייתה בעיה עם הת'רד הזה לשלוח הודעות... מוזר.

בכל אופן, המגבר שלך חזק מדיי לרכיבים הנ"ל, כלומר - תכוון אותו כמו שצריך או שתשרוף את הרמקולים והסאב.

האם יש ברשותך תקציב לרדיו דיסק ?

פורסם

ה HU הוא אכן חלק מהקונסולה, אבל למטה יש רדיו דיסק המתקן בלבד כלומר המתקן של הרדיו דיסק בלבד רק אפשרות להכניס ולהוציא דיסקים. אם אין לי יציאת rca, המתקין יודיע לי על כך ויבקש שאני יקנה משהו?? ואם כן מה שאני ידע שלא יעבדו עליי או משהו כזה....

דרך אגיו המתקין עצמו יעשה לי את הכיוון כך שאני לא אגע אז אני מקווה שהם יודעים מה הם עושים...

וזה זוג רמקולים 6.5

בתודה אסף:arrow:

פורסם

לפי דעתי כדיי לקנות רדיו דיסק חדש אים יציאותRCA למגבר כי המתאם המנחת הזה מוריד הרבה מהאיכות מנסיון!

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...