Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום רכשתי 4 גאנטים של חברה איטלקית מעולה SPEED LINE מחנות עם שם טוב (פיט סטופ)

לאחר ההתקנה של הג'אנטים כל באמפר שאני עולה עליו אני שומע רעש מוזר כאילו הבודי מתחכך במשהו וזה לא היה לפני ההחלפה מישהו יכול לשער מה מקור הרעש או איך אני יכול לבדוק את העניין

רוצה לציין שמידת הגלגל לא השתנתה והצמיג אותו צמיג

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מה זה אומר אופסט?

פרקתי את הג'אנט הימיני זה שעושה את הרעש שמתי את המקורי + ה3 שחדשים ואין רעש החלפתי צדדים שמתי את הימני בצד השמאלי והמקורי בצד ימין כדי לשלול בעיה עם הג'אנט המסויים עובד טוב.

הבעיה עם הג'אנט היא רק בצד ימין מקדימה ואני מציין שוב המידה היא אותה מידה,

יכול להיות שנק' החיבור בין הג'אנט לנבה היא קרובה מידי והבולם נוגע בגלגל?

אבל אם כן גם צד שני היה אמור להרעיש,

אולי הבולם מורכב הפוך? (מסובב)הצלחת של הבולם היא לא סימטרית אולי צד שני היא פחות בולטת אפשרי להתקין בולם ככה?

פורסם
מהי מידה ה-OFFSET של החישוק החדש לעומת הישן?

המידה רשומה בחלקו הפנימי של החישוק.

לא ידעתי שנתון האופסט מצוין בפנים החישוק

טוב לדעת,תודה!

פורסם

אצלי היה אותו סיפור

צלוחית הפח היתה קרובה והרחקנו אותה בעזרת מברג (בדחיפה ללא פירוק הג'אנט)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חברה תודה על העזרה אבל מצאתי את הבעיה מעל הכנף היה פלח שהיה עקום רק בצד אחד ישרתי אותו עם היד ונפטרה הבעיה

בגאנט הקודם זה לא היה כי הרוחב היה 6 והחדש ברוחב של 7 והוא קצת בולט בגלל זה זה נגע בו

• תוכן חדש...