Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לחבר שלי רכב מסוג מרצדס c220 הוא קנה מערכת שמורכבת מרדיו דיסק סוני

gt400

מגבר לייטינג אודיו 1200 וואט אם אני לא טועה דגם 400.4 של 75 וואט rms

סאב קיקר c12 המפורסם שלא יודע למה הוא שם אותו בתיבה של 55 ליטר פתוחה ולא אטומה

וקומפוננט קידמי mb quart

משום מה בתא מטען שומעים את הסאב ממש בעוצמה אך בתוך חלל האוטו מרגישים את הבאס אבל באיכות לא משו ובעוצמה לא חזקה

ממה זה יכול להיות ?

זה נשמע כאילו משו חוסם את כל הבאס מהתא מטען לתוך תא הנוסעים ולא מצאנו לזה פיתרון כל כך ..

להגביר את הסאב עוד לפי דעתי לא פיתרון טוב כי הוא כבר על עוצמה דיי גבוהה והעוצמה והבומים בתוך הרכב לא חשובה כמו האיכות

תודה מראש לכל העוזרים

כפיר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

היה על זה פעם דיון עם רכב מסוג ב.מ.וו, בו דובר על כך שיש בידוד רעשים מצויין בין תא המטען לתא הנוסעים ולכן הסאב נשמע עמום וחנוק.

האם כאשר אתה מקפל את גב המושבים (אפשרי?) הסאב נשמע טוב יותר?

האם ניסית לשנות את הכיוון של התיבה? פאזות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז זהו רציתי להוריד את גב המושבים אבל זה לא אפשרי אני אנסה בהזדמנות שוב

להפוך את הפאזות לא ניסיתי

אם תסביר לי איך כי אני לא יודע ב 100 אחוז זה יעזור לי מאוד ..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

פלוס למינוס, מינוס לפלוס. פשוט מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סבבה תודה על העזרה אני אנסה

אבל לא נראה לי שזה יעזור כי הבידוד הזה שיש כנראה בולעה ממש את כל הבאס וזה עוד בסדר אבל גם את האיכות )-:

שזה כבר הסיפור היותר מעצבן

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אני יודע גם מפורומים בחו"ל שיש בעיה כזו , אני לא זוכר איך פתרו אותה (כי גם שם אין הרבה כאלו יחסית) אני מציע שתלך למתקין טוב ותראה מה הוא עושה כדי לפתור את זה . אם אני אמצא את התרדים המדוברים אני אחזור להודיע

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה רבה מקווה שתמצא לי את הפיתרון באחד מהאתרים שנתקלת בתופעה

כרגע אני מנסה למצוא פיתרון בעצמי לחבר שלי בלי ללכת למתקין גם כדי ללמוד וגם כדי לחסוך קצת כי אם יש פיתרון אני לא מאמין שהוא מאוד מסובך

במידה ולא נמצא פיתרון אז אני מאמין שחבר שלי ילך למתקין

פשוט אי אפשר להאמין כמה באס נחסם מהתא מטען לתוך חלל הרכב ..

כפיר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

שלום לך ולכולם.

אין בעיה בשום מרצדס קונבציונלית, גם לא בב.מ.וו קונבציונלים. מעבר לנסיוני בהתקנות רבות וארוכות שנים עד מאוד בדגמים השונים של הרכבים האלה, הייתי אני בעליהם הגאה של חלק מדגמי הקונצרנים האלה.

הדבר מזכיר לי את ה"מלחמות" בתחילת דרכי בתחום ברכבים האלה.

לא נותר לי, אלא לציין כי אין שום בעיה לקבל באס בבמה הרכב הקדמית ככל שיש כזו, הבעיה שצריך לדעת לעבוד- לתכנן, להתקין, ולכוון.

טעות ולו הקטנה ביותר באחת מאלה ,תביא לפגיעה בסאונד, תביא לפגיעה בבמה הקדמית ובאיכותה.

לעניין במה קדמית , דובר כאן רבות, ואני יודע שאין צורך לפרט.

יש לגשת למקצוען, הבעיה תפתר , זמן הוא המפתח לכך, לא החלפת מוצרים. (בתנאי שהכל תקין ולא נפגם).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לזאמבו , יש לי הודעה טובה ורעה בשבילך

הטובה : מצאתי את התרד'ים המדוברים ומצאתי כמה רעיונות

הרעה : אני לא אומר אותם בגלל שני דברים . הראשון מה שדני מעלי אמר

השני שתומך בו שגם בתרדים ההם (והם אמרו את זה בדי גסות) רוב הכותבים אמרו שלמי שיש כסף לקנות מרצדס , ורוצה לשפר את הסאונד שמהנדסי מרצדס/מטעמם עבדו עליו עדיף שיגש למתקין שיודע מה לעשות

אי לכך עצתי לחבר שלך שלא יתקמצן וילך למתקין מעולה , אם הוא מהצפון הוא יכול בראש שקט ללכת לדני ואם הוא מהמרכז אזי שילך לשמעון מסאונדסטורם . שלא ינסה לה"תקמבן" על מתקין פחות טוב

לשם גילוי נאות יש לי מכונית כזו שלי היא מונית לשעבר ומושבתת כרגע עקב רמאות של מוסכניק , לי אישית הספיק הבאס הפשוט שהתקבל מהפרי אייר שיש שם מאחורה , אבל ברגע שהמכונית תוחזר לחיים ו/או תוחלף , אני אעשה מה שהמלצתי לך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

סבבה תודה רבה על העזרה חברים

אני ימליץ לו על אחד מהמתקינים באיזור (ולא אלה הערבים שיש בדרך לכיוון פ"ת מאריאל :lol: )

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

השאלה למה אתה משווה את הרכב.

בכל רכב שומעים את הסאב חזק יותר בתא המטען, במיוחד אם תכניס את הראש לתוך תא המטען :) - אל תנסה זה יכול להיות מסוכן בעוצמות גבוהות!

ועכשיו לעניין,

על אילו תדרים חתוך הסאב? יש Bass boost?

על איזה תדר חתוך הקומפוננט ובאיזה דגם מדובר?

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

תאמת אני לא הכי יודע על איזה תדרים חתוך הסאב לא אני כיוונתי

עם באס בוסטר שומעים באס על הפנים

ויש באס חזק בחוץ שהתא מטען פתוח

מקדימה יש קומפוננט mb quart

dse 216

50 watts rms

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
סבבה תודה רבה על העזרה חברים

אני ימליץ לו על אחד מהמתקינים באיזור תגיד יש לך בעיה בהבנת הנקרא או משהו ? אני ישבתי וחיפשתי את התשובה ומצאתי כמה אבל הבנתי שזה דבר מאוד מסובך , ולכן לא עניתי לך (ואתה יודע אם שמת לב כמה אני כן רוצה לעזור ) דני שהוא איש מקצוע מעולה גם הדגיש שמדובר במתקין שיש לו נסיון ויודע , ואתה מחפש "מתקין "?!!! מה יש זה יעלה כסף? שתדע דבר אחד אם ה"מתקין" יגע במשהו לא נכון הוא יכול לעשות הרבה צרות ברכב הזה (ולא אלה הערבים שיש בדרך לכיוון פ"ת מאריאל :lol: )

אל תתקמצן/חברך שלא יתקמצן ושילך למתקין איכותי כמו שאמרתי . תשאל את עופר אם יש לו נסיון אם אתה לא רוצה את שמעון או את דני או שתשאל את סאונדר , אבל אם אין להם נסיון עם הרכב הספיציפי לך למי שאמרתי לך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

נו מה לא ברור התכוונתי שאני יפנה אותו לאחד מהמתקינים שציינתם את שמם פה (אם מישו לא הבין)

פשוט להכי קרוב אלינו מבחינת מיקום ולמי שבעל ניסיון עם הרכב הזה

מה הקשר הבנת הנקרא מה חשבת שאני שם פס על כל מה שאמרתם אם חשבתם ככה אז לא הייתי בכלל פותח פה את הנושא

כי אין טעם לשאול שאלות ובסוף לעשות משו אחר ולא להקשיב לעצות של מומחים יותר גדולים ובעלי ניסיון רב

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...