Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני ממשיך את הבנייה של המארכת...כרגע הוספתי פיונר 880PRS שדרך אגב הוא מדהים...

עכשיו אני מנסה למצוא קומפ' קידמי טוב...המגבר הוא JL 500.5 הוא מוציא הספק של:

100X2

25X2

אני רוצה לחבר את הקומפ' בחיבור ביו אמפינג...שהטוויטרים יקבלו 25 והוופרים 100...

אני כל הזמן מסתכל על הייבריד אווישן אבל אני לא בטוח שההספק הנ"ל יספיק לסט...

אתם יכולים להציא לי סט שיעבוד טוב בהספקים האלה?

האם הקרוס אצמו של ההבריד לוקח הספק כל שהו?

תודה לעוזרים דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין עם זה שום בעייה. ההספקים מספקים.

צריך להפסיק עם הקלישאה שטוויטרים צריכים הרבה כוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ועכשיו האם כדי להעיף את הקרוס? כי יש לי מספיק אפשרויות חיתוך בHU עצמו...כי כמו שאני יודע הקרוס עצמו סופח לעצמו קצת מהעוצמה...

עכשיו רק אם מישהו יכול לעזור לי...בכיוונון...אך לחתוך אותם בHU?

פורסם

זה כל הקטע בבי אמפינג. אפשר גם לעשות כמה שינויים בקרוס ודרכו לעשות חיתוך בנפרד לטויטר ולמיד.

אבל אתה צריך לזכור כי הטויטרים בכיוונים יהיו REAR .

פורסם

דווקא הטוויטרים צריכים להיות מחוברים לפרונט. ריר זה המידוופרים וסאב נשאר סאב (באופציית ה 3 וואיי נטוורק וסליחה על העברית העילגת - אנגלית ועברית לא מסתדרים טוב באותו משפט).

בעיקרון אני מתכנן סט-אפ דומה לשלך ואת המורל הייתי חותך באיזור ה 2,000 בסלופ של לפחות 12DB, רק כדי להגן עליהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר צודק..אפילו בחוברת כתוב לחבר קדימה טוויטרים ואחורה מידים...זה גם הגיוני...עכשיו נשארת השאלה האם 25W יספיקו לMT22 לדעתי זה אהיה בסדר רק מקווה שהם לא יתחילו לתת עיוותים בווליום בינוני ומעלה

פורסם

לדעתי הם לא מתאימים.

אני חושב שתצטרך לתת להם יותר כח ממה שיש לך .

אם אתה רוצה שיהיה לך כיוונונים יותר טובים אז תוסיף את ACCUSET ALIGNMENT SYSTEM .

אני לא חושב שיש סיבה לעשות בי אמפינג לסט הזה במיוחד שקיים החיבור הזה.

לדעתי אתה תקבל יותר מדיי וופר ופחות מדיי טוויטר ואז תצטרך לעשות כיוונים שלא בטוח באמת יעזרו לזה לעבוד טוב.

בשני ערוצי ה 25 הנוספים תוכל דווקא להתקין מיד ברכב.

ולשלוט עליו בנפרד.

בכל מקרה אני חושב שהסט הזה לא מתאים למגבר הזה.

פורסם

אך בדיוק אני עושה ברידג'? תקרא את המפרט של המגבר שלי...100 שתיי יצאות ו25 גם כן שתי יצאות....

מעניין אך אני יכול לעשות ברידג'......

זהו זה...טוויטרים לא צריכים הרבה...תקרא קצת אחורה בפורם....כבר דנו בסוגייה הזאת...שטוויטרים יכולים לעבוד גם בהספק נמוך....המגבר הזה צועק לביו...:-D

פורסם

נייט!

קודם כל תיקנתי את זה.

אין בי אמפ.

דבר שני יש טווטרים ויש טוויטרים.

אתה מתכוון לעשות בי אמפ מהקרוס?

דבר שני אני הייתי הולך על זה :

http://mobile.jlaudio.com/products_components.php?comp_id=120

לא שמעתי אותם אבל אם כבר סט לבי אמפ נראה לי יותר טוב, במיוחד עקב הטוייטר.

אגב להייביריד המגבר המתאים הוא ה 450/4 .

פורסם

כן מתאים לי מגבר של מקינטוש ולהתקין אותו בתוך פרארי...אבל זה מה שיש לי...אגב שמעתי את הסט הזה וממש לא אהבתי אותו...לגבי הסט של ההבריד..אני עדיין לא סגור לגבי עם אני הולך להשתמש בקרוס או לא אבל אני בטוח מחבר בביו...אבל להפיק צליל נמוך צורך הרבה יותר מאשר להפיק צלילים גבוהים...לכן לחבר להגביר מיד באס עם 25W זה בדיחה...

פורסם

בגדול, אין טעם להגביר HYBRID בבי-אמפינג. מנסיון.

מה שכן, אם כבר BI-AMP, אז לוודא שנותנים לוופר לפחות 120 וואט RMS אחרת באמת אין טעם.

לגבי הטוויטרים, כמו שאיתמר אמר. גם צריך לזכור שמדובר בטוויטרים פשוטים שלא צריכים וגם לא יעמדו בעומס של יותר מ 60 וואט.

עצה שלי - קח מגבר 2 ערוצים רציני ופשוט תן לסט את מה שמגיע לו. קרי - כ 110/130 וואט RMS נקיים. יעלה לך הרבה פחות.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אצלי הסט מחובר בבי WIRE , כלומר כל אלמנט מקבל הגברה בנפרד אבל עדיין שמור ע"י הקרוס המאפשר חיבור שכזה.

לדעתי זהו החיבור האידיאלי לסט.

ד"א המגבר הוא VORTEX של פלנט שמספק לסט 75 רמס - שזה מעל ומעבר לסט הנ"ל.

בברכה.

בוריס.

פורסם

אף פעם לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין חיבור b.wire לחיבור רגיל....כמו שאני יודע חיבור רגיל מושכים חוט אחד לקרוס ומשם עושים ג'מפר לחיבור של הביו...אני כל הזמן מסתכל על החוברת התקנה ואני לא מצליח להבין מה ההבדל...

למה לא לעשות ביו אמפינג? ברגיל כל הסט מקבל 100W ועם אני מחבר בחיבור ביו הסט בסופו של דבר מקבל 125W...

פורסם

ל מה שמורל קוראת BI AMP בחוברת ההתקנה של הייבריד זהו בעצם BI WIRE , הם בכלל לא מתייחסים לאופציה של בי אמפ אמיתי שזהו חיבור ישיר של האלמנטים ללא שימוש בקרוס הפסיבי כלל, כל החיתוכים מתבצעים מה HU/קרוס אקטיבי חיצוני.

מצורף תר'ד שאני פתחתי בנושא לא מזמן, תקרא :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137947

מקווה שעזרתי.

בוריס.

פורסם

ווואו איזה בלאגן שוב עם מושגי החיבורים אז בואו נתקן כמה טעיות טוב?

חיבור רגיל = זוג חוטים מכל אלמנט לקרוסאובר הפסיבי (של החברה) ומשם שני חוטים ליציאה במגבר

חיבור BI-WIRE = זוג חוטים מכל אלמנט לקרוסאובר הפסיבי (של החברה) ומשם זוג חוטים לשני יציאות למגבר כלומר יציאה אחת לטוויטר ויציאה שניה למידוופר

חיבור BI-AMP = זוג חטים מכל אלמנט ישר לשני היציאות במגבר כלומר אין שום קרוסאובר דרך

• תוכן חדש...