Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך כסף?

Adabbbbbb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה! איזה כבדים! מה קורה לכם? פתאום נהיינו פורום פוליטיקלי קורקט.

מה שכן - אני חושב שההודעה שלי מקומה בפורום אוף טופיק ולא רכב כללי.

אתה באמת חושב שיש לי קטע עדתי? שאני חי בסרט בורקס וחושב שהרמטכ"ל זה ששון? אז הנה אני מתקן טעות נפוצה - אני ספרדי בעצמי ויש לי אישור מהרבנות בראשון להוכיח את זה - כתובה ספרדית למהדרין :wink:

ולעניין - לא יודע ולא רוצה לדעת את הסודות השמורים של אבטחת הרמטכ"ל, אבל בהחלט נראה לי שההחלטה ללכת על רכב פאר גרמני בצה"ל היא צורמת. לדעתי הלא מלומדת היה אפשר להסתדר עם וואן ממוגן שהיה עולה הרבה פחות ומנקר עיניים הרבה הרבה פחות.

לא שזה היה חוסך משהו מהביזבוז הנוראי בצה"ל. המליון האלה זה רק טיפה בים, ולא ממש משנה. נראה לי שכל פעם שמזמינים אותי ועוד 100 איש שבוע שלם לפני תרגיל לגרבץ בימ"ח ולהפסיד ימי עבודה זה ימי מילואים שעולים לצה"ל יותר ממייבאך משוריינת חדשה.

צה"ל הוא גוף בזבזן. נקודה.

ובקשר לעבודה בשבתות - גם אני עבדתי בצבא בשבתות, והמפקד שלי היה רואה את הילדים שלו פעם בחודש, נראה לי. היינו צוחקים עליו שאשתו מפקססת לו פעם בשנה תמונות של הילדים שיזהה אותם אם הוא נתקל בהם ברחוב. תאמין לי שאני מאוד מעריך אנשים כאלו, אבל אני לא חושב שהרמטכ"ל קדוש ואי אפשר להסתלבט עליו. למעשה אני לא חושב שיש מישהו מספיק קדוש בשביל לזכות בסטטוס כזה.

פורסם

אני דווקא בעד שהרמכ"ל ייסע באביר, אני חושש שהחליטו על הבימר כי היא דיי דומה לאחד.

בכלל, אם מישהוא כאן ראה איך הרמטכ"ל נוסע נסיעות מנהלתיות, הוא היה מגיע לאותה מסקנה שאני הגעתי, הרמטכ"ל צריך פונטו 60 לבנה, בלי הרבה רעש , בלי למשוך תשומת לב, נכון להיום נסיעה של הרמטכ"ל נראית כמו תהלוכה של קדאפי.

דר"א , אלי, איזה שטיחים היה לרמטכ"ל הקודם באוטו ?

פורסם

ishpuz כתב:

ולעניין - לא יודע ולא רוצה לדעת את הסודות השמורים של אבטחת הרמטכ"ל, אבל בהחלט נראה לי שההחלטה ללכת על רכב פאר גרמני בצה"ל היא צורמת. לדעתי הלא מלומדת היה אפשר להסתדר עם וואן ממוגן שהיה עולה הרבה פחות ומנקר עיניים הרבה הרבה פחות.

לא שזה היה חוסך משהו מהביזבוז הנוראי בצה"ל. המליון האלה זה רק טיפה בים, ולא ממש משנה. נראה לי שכל פעם שמזמינים אותי ועוד 100 איש שבוע שלם לפני תרגיל לגרבץ בימ"ח ולהפסיד ימי עבודה זה ימי מילואים שעולים לצה"ל יותר ממייבאך משוריינת חדשה.

צה"ל הוא גוף בזבזן. נקודה.

אני מסכים ב-1000% לגבי הבזבוז בצה"ל,אבל כמו שכתבתי עד בתחילת השיחה:הרכב לא עלה למדינה מיליון.הוא יעלה לאדם מן השורה מיליון.ותאמין לי,אם ייצא לי להסביר לך קצת פנים מול פנים אתה תבין כמה לא מציאותית התפיסה שלך לגבי "מיניוואן ממוגן".לגבי מוצאו של הרכב,תאמין לי שהמצב לא כל כך פשוט ונלקח בזמנו בחשבון (בנושא זה יהיה לי באמת דברים מעניינים לספר לך,אבל לא באינטרנט).

ובקשר לעבודה בשבתות - גם אני עבדתי בצבא בשבתות, והמפקד שלי היה רואה את הילדים שלו פעם בחודש, נראה לי. היינו צוחקים עליו שאשתו מפקססת לו פעם בשנה תמונות של הילדים שיזהה אותם אם הוא נתקל בהם ברחוב. תאמין לי שאני מאוד מעריך אנשים כאלו, אבל אני לא חושב שהרמטכ"ל קדוש ואי אפשר להסתלבט עליו. למעשה אני לא חושב שיש מישהו מספיק קדוש בשביל לזכות בסטטוס כזה.

שוב מסכים איתך ב-1000%.תאמין לי שאת רב השירות שלי העברתי עם החברה בצבא (פקודים שלי) בחיקויים של הרמט"כל,עד שכבר נהיה לי קול כמו שלו.ציטוט:"דבר אליי יפה" :lol:

נ.ב:כשהייתי ילד לדוד שלי הייתה לנצ'יה בדיוק כמו באייקון שלך,אדומה,יפיפיה.רק שתמיד היא בילתה במוסך וגרמה לו כמעט לפשיטת רגל. :?

פורסם

שלומי כתב:

אני דווקא בעד שהרמכ"ל ייסע באביר, אני חושש שהחליטו על הבימר כי היא דיי דומה לאחד.

בכלל, אם מישהוא כאן ראה איך הרמטכ"ל נוסע נסיעות מנהלתיות, הוא היה מגיע לאותה מסקנה שאני הגעתי, הרמטכ"ל צריך פונטו 60 לבנה, בלי הרבה רעש , בלי למשוך תשומת לב, נכון להיום נסיעה של הרמטכ"ל נראית כמו תהלוכה של קדאפי

.

בנוגע לצורת הנסיעה היום המצב שונה בגלל כמה סיבות ששוב אין באפשרותי לפרט עליהן כאן (ביום שישי אני אסביר לך).

דר"א , אלי, איזה שטיחים היה לרמטכ"ל הקודם באוטו ?

2 שכבות.אחת תחתונה:שטיחים של BMW מבד.שכבה עליונה:שטיחי גומי,כדי שהשכבה התחתונה לא תיהרס מבוץ וכדומה :wink: .

שלומי,למה לעזאזל מכל הדברים שקיימים ברכב דווקא השטיחים מעניינים אותך?

אתה בוחן אותי? :wink:

• תוכן חדש...