Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה לבנות מערכת לאוטו שתושתת על SQL יש לו את הHU עצמו והוא רוצה שאתם תבנו את שאר המערכת..

התקציב הוא 5000(גמיש ל6000 בלחץ אוטמי),אם צריך מתיחת תקציב תגידו לי שאני יגיד לו(כי הוא לא משהו מבין).

תודה

ציון

פורסם

שכחתי לציין שהמערכת תהיה בנוייה משתי מגברים אחד מונו(הספק של+-600 RMS), אחד ארבע ערוצים(הספק של+- 250 RMS לערוץ ב4 אום) סאב(SQL רציני) ,קומפוננט(SQL רציני שיתאים לסאב) וכמובן הHU שיש לו כבר(פיוניר סדרה 6).

דרך אגב הבנאדם לא טיפוס של לכוון וכו' ,הוא רוצה להגביה ולהנמיך,אבל שהמתקין יסדר לו את הכל והוא בשלו להגביה ולהנמיך,ופה ושם לכוון

פורסם

אז בשביל מה הוא בא לשאול בפורום? כדי שתפנה אותו למתקין?

הבחור ביקש חוות דעת\המלצות על מוצרים..

שאלה לי אלייך, ציון, כתבת שהוא רוצה מגבר 4 ערוצים שכל ערוץ מספק 250 RMS ???

פורסם

לא אחי התכוונתי בסביבות 200 לערוץ כי יכול להיות הוא ישים איזה מורל אלייט לך תדע...

ולגבי מערכת אנשים תעזרו ליי אני רוצה לבוא עם החלטה מקובעת למתקין

ציון

פורסם
לא אחי התכוונתי בסביבות 200 לערוץ כי יכול להיות הוא ישים איזה מורל אלייט לך תדע...

ולגבי מערכת אנשים תעזרו ליי אני רוצה לבוא עם החלטה מקובעת למתקין

ציון

מורל אליט 2 חלקים + מגבר מתאים יוצא לפחות 4000 ש"ח ושואף יותר ל- 5000 ש"ח

קודם שילך ישמע ויחליט על סט ולאר מכן תגיעה אליינו ותשאל איזה מגבר וסאב כדאי לצרף.

כי יש הבדל בין להציע מגבר של 100W RMS לסט SQL כמו פוקל K2P או להציע מגבר של 200W RMS כדיי להגביר מורל אליט..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

Z2200 של מק אודיו , מחובר לסט של פייז CFS 165.25 ,

3000 ש"ח.

מגבר מונו פאנטום 1400 ש"ח.

סאב: אטון 12-600 , 1300 ש"ח.

1300+1400+3000=5700 ש"ח.

פייז אופוס 150.4 - 3000 ש"ח .

מורל דוטק 1000ש"ח.

סאב מק מקסימוס 10" .

5000 ש"ח.

פורסם

אוקיי כדי להקל עליכם את העבודה חבר שלי אוהב לשמוע מזרחית!..הוא רק ישמע מזרחית וטרק פעם באלף שנה,כמו שאמרתי על מתיחת תקציב(למה?,כי הבנאדם לא יודע מה הוא רוצה),תזרקו מערכת SQL רצינית לסוג המוזיקה שהוא שומע ועזבו את סוגיית התקציב,תגידו לי מה אני צריך לשים וכמה זה יעלה ואני כבר ידבר עם הבנאדם אל תדאגו!,הוא רוצה איכות ועוצמה גבוהיםםם,הוא לא רוצה לשמוע ולשמוע,הוא בנאדם של ללכת ולהתקין מערכת שהוא יודע שהוא ישים אותה מראש..

תעשו את השיקולים שלכם..ד"א אל תשימו מערכת של פול שקלים,שימו מערכת בתקציב בינוני ואל תתביישו שימו מה שאתם יודעים ושמעתם כדי לעזור לו!

תודה על העזרה

ציון

פורסם
אוקיי כדי להקל עליכם את העבודה חבר שלי אוהב לשמוע מזרחית!..הוא רק ישמע מזרחית וטרק פעם באלף שנה,כמו שאמרתי על מתיחת תקציב(למה?,כי הבנאדם לא יודע מה הוא רוצה),תזרקו מערכת SQL רצינית לסוג המוזיקה שהוא שומע ועזבו את סוגיית התקציב,תגידו לי מה אני צריך לשים וכמה זה יעלה ואני כבר ידבר עם הבנאדם אל תדאגו!,הוא רוצה איכות ועוצמה גבוהיםםם,הוא לא רוצה לשמוע ולשמוע,הוא בנאדם של ללכת ולהתקין מערכת שהוא יודע שהוא ישים אותה מראש..

תעשו את השיקולים שלכם..ד"א אל תשימו מערכת של פול שקלים,שימו מערכת בתקציב בינוני ואל תתביישו שימו מה שאתם יודעים ושמעתם כדי לעזור לו!

תודה על העזרה

ציון

:shock:

מערכת רצינית למזרחית? נו טוב כל אחד והשיגעון שלו..

אני אישית מכל הלב ממליץ על סאב פיונייר ומגבר 6 ערוצים של אינפיניטי/JBL שיגביר בגישור אחד סאב ובשאר 4 הערוצים יוגברו 2 זוגות 6 על 9 של פיונייר בשיתוף קוסס אודיו (מייד אין איראק).. חח איזה מערכת זבל הצעתי..

אבל במוזיקה הנ"ל הוא לא יצליח לשים לב להבדלים בין מערכת הנ"ל לבין מערכת עם מורל אליט + 2 סאבים של אייד מאקס..

מצטער זאת דעתי.

שיקנה מגבר 2 ערוצים של נקמיצ'י (אבל לא מצ'יפר!) 1500 ש"ח+-

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1087&CatCode=87

סט מורל דוטק גג היבריד או פוקל V2 או הרץ אנרג'י/ היי אנרג'י 1000-1800 ש"ח

מגבר מונו פוניקס גולד 400.1 1400-1500 ש"ח

סאב? ב- 700-750 ש"ח (+ תיבה באיזה 200 ש"ח) הייתי יכול להמליץ על פוניקס גולד ZR

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479299

וואלה מערכת לא רעה ובתקציב :-P רק חבל שהיא למזרחית :cry:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
:shock:

מערכת רצינית למזרחית? נו טוב כל אחד והשיגעון שלו..

אני אישית מכל הלב ממליץ על סאב פיונייר ומגבר 6 ערוצים של אינפיניטי/JBL שיגביר בגישור אחד סאב ובשאר 4 הערוצים יוגברו 2 זוגות 6 על 9 של פיונייר בשיתוף קוסס אודיו (מייד אין איראק).. חח איזה מערכת זבל הצעתי..

אבל במוזיקה הנ"ל הוא לא יצליח לשים לב להבדלים בין מערכת הנ"ל לבין מערכת עם מורל אליט + 2 סאבים של אייד מאקס..

מצטער זאת דעתי.

שיקנה מגבר 2 ערוצים של נקמיצ'י (אבל לא מצ'יפר!) 1500 ש"ח+-

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1087&CatCode=87

סט מורל דוטק גג היבריד או פוקל V2 או הרץ אנרג'י/ היי אנרג'י 1000-1800 ש"ח

מגבר מונו פוניקס גולד 400.1 1400-1500 ש"ח

סאב? ב- 700-750 ש"ח (+ תיבה באיזה 200 ש"ח) הייתי יכול להמליץ על פוניקס גולד ZR

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479299

וואלה מערכת לא רעה ובתקציב :-P רק חבל שהיא למזרחית :cry:

מנואלל

כנס לפרופרציות כמה שהוא אומר שהוא ישמע מזרחית!!,הוא לא י-ש-מ-ע! בחיים,הוא אוהב לשמוע הרבה שחורה ופסיכודלי אבל בדגש למזרחית..

עכשיו זה יותר עוזר לך?!?!?

וכמו שאמרתי עזוב תקציבבב אבל אל תיתן משהו בשמיים..

פורסם

גם לי. אז תעשה את זה 1+1+1 = 3. "כבר" שלוש ממליצים לך על השילוב הזה. הלוואי עליי (ולא בציניות באמת הלוואי עליי השילוב הזה).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רציתי להוסיף וזה חשוב.

המוזיקה שהבחור שומע איננה מוזיקה איכותית. כלומר לא בסוגה אלא בהקלטות שלה.

רובה מלאה בפיקים , קליפינג וכו..

אני לא הייתי משקיע יותר מ 2000 ש"ח בכזו מערכת כיוון שהסיכוי שמוזיקה תגמור אותה לאחר לא הרבה זמן היא גבוהה.

אני חושב ש Z4200+סט נגיד פוקאל אקסס(לדעתי יותר מתאים למוזיקה הזו כיוון שהיא סובלת מטונים מאוד גבוהים )

+ סאב של (אני מת לכתוב מממ... שקר כלשהו..) סרווין HED12.2 יספק לגמריי.

פורסם
רציתי להוסיף וזה חשוב.

המוזיקה שהבחור שומע איננה מוזיקה איכותית. כלומר לא בסוגה אלא בהקלטות שלה.

רובה מלאה בפיקים , קליפינג וכו..

אני לא הייתי משקיע יותר מ 2000 ש"ח בכזו מערכת כיוון שהסיכוי שמוזיקה תגמור אותה לאחר לא הרבה זמן היא גבוהה.

אני חושב ש Z4200+סט נגיד פוקאל אקסס(לדעתי יותר מתאים למוזיקה הזו כיוון שהיא סובלת מטונים מאוד גבוהים )

+ סאב של (אני מת לכתוב מממ... שקר כלשהו..) סרווין HED12.2 יספק לגמריי.

עזוב מזרחית,אני כבר ידבר איתו,תבנה מערכת לפסיכודלי ובמיוחד לש-ח-ו-ר-ה!

ציון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...