Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב מזרחית,אני כבר ידבר איתו,תבנה מערכת לפסיכודלי ובמיוחד לש-ח-ו-ר-ה!

ציון

האמת כבר בלבלת אותי! אני לא יודע מה להמליץ לך. לבנות מערכת למזרחית ולבנות מערכת לשחורה/פסיכודלי זה שונה לגמרי, כלומר רכיבים שונים שעומדים כל אחד בגבהים(או איך שאני יגיד את זה זה יצא רע :p) שונים של סאונד. כלומר מזרחית זה יותר עדין (אפשרי מורל הייבריד) ויותר חזק ועצבני (K2P) סאב? אתה רוצה בומים מטורפים? (קנה Kicker L7 tu L5) רוצה משהו יותר עדין ומדוייק? (קנה Hertz)

מגברים? יש כל כך הרבה אני לא יכול להציע כי ישנם אנשים יותר משכילים ממני בתחום שיעזרו לך יותר (גם ממליץ על OPUS 150.4 מגבר מצויין יש לחבר שלי).

6X9 ? אם אתה רוצה בכלל כשיש סאב.

תקציב? כמה הוא מוכן להשקיע? למתוח את התקציב? 9000 יותר טוב מ 6000 כמה למתוח כדי שחברי הפורום יתנו לך מידע מדוייק על פריטים למערכת שאתה רוצה(או חבר שלך רוצה).

מקסימום תקח אותו למפגש הבא באיזור שלך ותבקש מאנשים להשמיע לך או לו את המערכות שלהם והוא יחליט אם הוא אוהב או לא. (זאת ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אנשים האמת אני יגיד לכם למה אני שונא להגיב בתרדים של "בוא תיבנו לי מערכת אני סתם טמבל שיש לו 20 אלף שקל ולא יודע מה ליקנות"

האמת עוד לא ראיתי בן אדם שיש לו 7 אלף שקל שלא יודע מה ליקנות..

לפני שפותחים תרד "בוא תרכיבו לי" עושים קצת איסוף מודיעיני, למשל:

1. עושים חיפוש בפורום נושא הרכבת מערכת

2.קוראים חוות דעת בפורום על קומפוננט,רדיו דיסק,סאב,מגבר אשר אטרקטיבים לתקציב שלי

3.אחרי שראינו איזה ציוד ניראה לו אנחנו מנסים ללכת ולישמוע אותו

4.רק אחרי כול השלבים האלה אנחנו באים עם הציוד שבדקנו ושואלים אם שווה להרכיב מערכת ומה אתם חברי הפורום מציעים לי לשנות.

כמובן שצריך להשקיע יותר מ30 שניות קריא וכתיבה בפורום אבל העסק חוסך הרבה כאבי ראש לנו ולך...

אז לפעם הבא תחשובו כול פותחי התרדי "בוא תרכיבו לי מערכת" לפני שאתם שואלים בפורום או במילים אחרות THINK BEFORE U SAY SOMETHING STUPED...:?

פורסם
חבר שלי רוצה לבנות מערכת לאוטו שתושתת על SQL יש לו את הHU עצמו והוא רוצה שאתם תבנו את שאר המערכת..

התקציב הוא 5000(גמיש ל6000 בלחץ אוטמי),אם צריך מתיחת תקציב תגידו לי שאני יגיד לו(כי הוא לא משהו מבין).

תודה

ציון

יש לי שאלה.

"חבר שלי רוצה לבנות מערכת לאוטו שתושתת על SQL" אוקיי. עכשיו תגיד לחבר שלך לבוא לפה ולהגיד לנו מה זה SQL שהוא סתם זורק ככה. (במיוחד אחר שאמרת שהוא אוהב מזרחית? פסיכודלי? פופ? רוק? שחורה?) אני כבר מבולבל.

דבר שני יופי שהוא רוצה שאנחנו העבדים הנאמנים נבנה לו מערכת. אנחנו לא בונים לו מערכת ע"פ פקודה. הוא בונה מערכת ע"י איסוף מידע ואחרי זה בא אלינו ושואל אם זה טוב או לא ואנחנו כבר נדאג לעזור לו כמה שיותר כפי שEDDY אמר והוא צודק בכל מילה.

כך את זה כהערה בונה לא כמשהו אחר.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אגב אני כניראה לא אומר את זה במדוייק אבל לדעתי SQL זו מערכת עם סט קומפוננט איכותי מאוד ורדיו דיסק ברמה גובה עם מגברים בינונים שעושים את עבודה כמו הגבוהים עם מונובלוק וסאב עצבניים שלפעמיים לנהג נישרף הפיוז ובא לו להפציץ את שכונה ושקומפוננט יבלע מבאס הסאב.. וכן אני מודה גם לי לפעמיים נישרף הפיוז אפילו אחד של 120A:lol:

פורסם
אגב אני כניראה לא אומר את זה במדוייק אבל לדעתי SQL זו מערכת עם סט קומפוננט איכותי מאוד ורדיו דיסק ברמה גובה עם מגברים בינונים שעושים את עבודה כמו הגבוהים עם מונובלוק וסאב עצבניים שלפעמיים לנהג נישרף הפיוז ובא לו להפציץ את שכונה ושקומפוננט יבלע מבאס הסאב.. וכן אני מודה גם לי לפעמיים נישרף הפיוז אפילו אחד של 120A:lol:

כרגע אני פשוט לא על הכיסא :roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי! מעניין איזה מגברים יש לך?

לציון:

חבר שלך חייב לקחת כמה החלטות בעצמו..כמובן אם לזרוק 6000 ש"ח על מערכת בשבילו זה כמו לזרוק 9 שקל (חדש!) על איזה צ'יפס לא מוכר ובעל טעם חדש (ומגעיל במיוחד :?) אז בבקשה כל אחת מההמלצות כאן תתאים לטעמו (אולי גם לפח הירוק שליד הבית שלו :idea::roll: אוו אני לא יודע כבר מה להגיד..זה מתחיל להיות מסובך 5 פעמים ביום להמליץ על מערכת)

בהצלחה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
בברכה יהודה

אתה מדבר על הסמלון של הפורד? כן קנינו מונדאו 2002

עכשיו את המקום בסמלון תפסו שני דברים מדהימים..מגבר אודיסון THESIS

וממ..נו טוב אני בטוח ששמים לב :mm_wink:

פורסם
לא צריך להאמין תבוא תישב באוטו ואחרי תגיד שזה כולה 300RMS שצריך הוא יודע לתת:wink:

הייתי רוצה להבין את המשפט קצת יותר..

ובכייף אני יבוא לשמוע באוטו שלך רק הבנתי שאתה מהצפון? אם תגיע למפגש מרכז הבא אז נפגוש אותך שם בכייף! :twisted:

פורסם

מנואל אתה לא בא למפגשי מרכז בכלל אז למה לרשום שטויות :lol: :lol: ?!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל אתה לא בא למפגשי מרכז בכלל אז למה לרשום שטויות :lol: :lol: ?!

גיא.

מאיפה לך שאני לא בא?

עוד מלפני שהופעת בפורום התייצבתי במפגש מרכזי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...