Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסחרות במחיר זול משמעותית למתחרים שלהם ? 1998-2000 (מתחרים כמו בלאנו,קורלוה,לאנטיס)

מה ההבדל בין הכריזה ללנסר החדשה ומי יותר טובה ?

 

האם יש בעיות ידועות או דברים שיש לדעת על רכבים אילו לפני קניה ? הכיוון שלי הוא יותר לכריזמה אז אשמח עם תיעצו לכיוון הכריזמה.

 

תודה

פורסם

נראה שכבר החלטת מה אתה רוצה לקנות.

לפני שאתה קופץ למסקנות, תחשוב איזו אתה מעדיף ולמה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

על כריזמה לא נהגתי אך על לנסר החדשה שנת 2001 כן, רכב עם עיצוב מיושן חיצונית ופנימית, סביבת נהג מיושנת והרכב מרגיש

כבד, לפי דעתי כל המתחרות שהזכרת עדיפות עליו גם אם אתה צריך לוותר על שנתון או שתיים.

לגבי הכריזמה לפחות סביבת הנהג ועיצוב החיצוני ניראים הרבה יותר טוב.

ד"א האמינות של שניהם מצוינת.

פורסם
הכריזמה לא חסכונית, כך לפי מכרים שהחזיקו בה.

 

מה זה לא חסכונית לפי מכרייך?

 

מאחזקת רכב זה בשנה וחצי האחרונות, 1:12 כאשר אופי הנסיעה די מעורב...

סביר ביותר, לעניות דעתי, עבור 1.6 אוטומטית

פורסם

אם כבר כאריזמה, אז רק דגם AIR משנת 2003 ומעלה. יותר עדכני, יותר מאובזר, יותר אמין למרות שהיא צעירה יחסית.

נראה לי , לפי הדרישות שלך שזה מה שאתה מחפש. נכון, הלאנסר החדשה (2001) מיושנת , ונדירה יחסית, ולא מסיבה טובה כנראה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

עדיין לא הבנתי למה ההפרש במחירון הוא של כ-20000 ש"ח .

לדוגמא כריזמה 1999 בערך 32000 ש"ח וקורולה 99 50000 ש"ח.

מה הסיבה לפער הזה ? --- סה"כ שתיהם יפניות. מה גרם לירדת ערך בכריזמה ? זה לא שהיא קוריאנית מאכזבת או אירופאית מטמטמת.

פורסם
עדיין לא הבנתי למה ההפרש במחירון הוא של כ-20000 ש"ח .

לדוגמא כריזמה 1999 בערך 32000 ש"ח וקורולה 99 50000 ש"ח.

מה הסיבה לפער הזה ? --- סה"כ שתיהם יפניות. מה גרם לירדת ערך בכריזמה ? זה לא שהיא קוריאנית מאכזבת או אירופאית מטמטמת.

 

היא בפירוש רכב אירופאי . לא רק מורכבת בהולנד . השלדה משותפת עם הוולוו 40 (גם היא הולנדית ) ואין לה מקבילה במיצובישי יפן. החסרון - מנוע ה1600 . היא כבדה .באירופה הולכת עם ה-1800 GDI וה- 1.9 דיזל. ( הוולוו עם 2.0/2.4)

פורסם

1.9 טורבו-דיזל של הקנגו מוציא 80 או 90 כוחות סוס נדמה לי

אם על 1.6 בנזין האוטו מרגיש כבד אז מה ההגיון בלשדך לו את המנוע של הקנגו?

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מישהו הזכיר פה טורבו-דיזל?

 

מדובר על דיזל אטמוספרי עם 65 כ"ס. זה הופך את הכריזמה דיזל לאחד הרכבים האיטיים על הכביש. מזל שלא נמכרו הרבה כאלה בארץ.

פורסם

להורי יש כריזמה AIR שנת 2003, רכב נחמד מאוד למשפחה.

נוח לנהיגה, מרווח מאוד, תא מטען ענק, יפה חיצונית, ואמין מאוד - יש להם את הרכב בערך שנה והוא לא נכנס למוסך אפילו פעם אחת בשל בעייה, כמובן שטיפול 10K נעשה, צמיגים בזמן, שמנים איכותיים ובזמן - והרכב פשוט לא מעורר בעיות.

מבחינת צריכת דלק אני לא יכול לעזור לך, בכל הפעמים שעליתי על הרכב הוא שתה כמו מטורף (רגל כבדה מאוד על הגז איתו, יש בו דלקן), ולא יצא לי להחזיק אותו אצלי לתקופה ממושכת כדי לדעת מה בערך צריכת הדלק שלו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

×
×
  • תוכן חדש...