Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת שיפור עוצמת השמע אצלי באוטו , חשבתי להתחיל בקטע היותר פשוט , איטום הדלתות .

אחרי שהתחלתי לחשוב איך אני עושה את זה , גיליתי שיש לי כמה חורים בידע וקיוויתי שכאן יוכלו להשלים לי אותם .

הרכב שלי הוא סיטרואן סקסו וחשבתי להזמין קיט איטום , חשבתי על באלק של דיינאמט ( אם למישהו יש משהו טוב יותר להמליץ לי אני אשמח לדעת ! ) , עכשיו השאלה שעלתה לי היא איזה קיט יתאים לי יותר , ORIGINAL או EXTREME ? אני מתייחס בשאלה כמובן לתוצאה הסופית .

כמה בערך שוקל קיט BULK ? כי אני חושב להעביר את זה עם קרוב משפחה שמגיע לארץ , ואם זה משהו מוגזם אני לא ארצה להטריח אותו להסחב עם משקולת בשביל חסכון של כמה גרושים .

האם קיט אחד יספיק לי לאיטום רציני של שתי דלתות קדמיות ואולי גם קצת באגז' , או שאולי צריך להזמין שניים על הדרך ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

קיט אחד אמור להספיק לך ל-2 דלתות בטוח ואולי ישאר לך בגאג' גם תלוי במידת האיטום שתאטום

כל קיט שוקל בערך 10 קילו

בארץ מחירו נע בסביבות ה-1000 ש"ח +- (ואם תתאמץ תמצא גם בפחות) נראה לי שאני יוכל לעזור לך אם תצטרך.

ולדעתי עדיף לך את האקסטרים באלק

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני ממליץ לך לא להיתפתות לקנות את קיט הדלתות, אלה ללכת על ה BULK. מניסיון של הרבה אנשים קיט הדלתות לא מספיק לכל הדלת ואם אתה כבר אוטם ופותח את הדלתו אז תאטום כמו שצריך.

אצלי הלכו 6 יריעות של BULK על שתי הדלתות אבל אצלי הדלתות הרבה יותר גדולות משלך. 4 יריעות יספיקו לך לאיטום מלא של הדלתות וישאר לך 5 יריעות לבאגז'.

ודרך אגב אולי כדי לך לחכות כי עוד מעט מגיעים קיטים של חברה חדשה הסקנד סקין שאמורים להיות יותר זולים מדינאמט.

פורסם

הבאלק מומלץ לך וכך יספיק בעצם לכל הרכב בנדיבות.

חבל שתתפשר באמת על הקיט שהוא "מספיק בקושי".

סקנד סקין?

מעניין מתי יקרה העוד מעט הזה שכ"כ מדברים עליו כבר (בודק בהודעות הפרטיות...) חודש דצמבר!

פורסם

התכוונתי להביא קיט באלק , לא קיט דלתות . פשוט לא ידעתי מה עדיף מבחינת תוצאה סופית טובה יותר אוריג'ינל או אקסטרים .

אני מבין שאתם מציעים את האקסטרים כעדיף ?

אגב ,קיט בחו"ל עולה משהו כמו 120 דולר כולל השילוח ליעד בארה"ב .

יש חברות אחרות שיותר מומלצות ? מוצרים מומלצים יותר ?

אני שמעתי עם RAMMAT , ומישהו כאן אמר SECOND SKIN ... מה עדיף לי בהנחה ודיינאמט זה המותג הכי מוכר לי בתחום הזה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לדיינמאט יש מוצרים מעולים, והאקסטרים הוא החומר המוביל שלהם.

לשיפור הסאונד מהרמקולים - אין ספק, האקסטרים טוב יותר מהאוריג'ינל. לבידוד רעשי כביש והשתקה של הרכב הוא לא מתאים.

קיט באלק שוקל כמעט 11 קילו. אם התכנון שלך הוא רק דלתות יישאר לך הרבה עודף.

בכל מקרה, כנס ל FAQ ותמצא שם מאמר מצויין העוסק בעניין הבידוד האקוסטי ואם ממש תרצה תוכל למצוא פרוייקט מצולם בו ביצעתי פרוייקט בידוד אקוסטי גדול ברכב שלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...