Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי על מוסך שמשון ביהוד, אבל בדיון מלפני שנתיים, מאיפה אני יודע, אולי משהו השתנה מאז. קניתי פונטו ספייס HGT מיד ראשונה וישנם כמה תיקונים שצריך לעשות. באותו נושא, מישהו יכול בבקשה לתת את דעתו על הבדיקה הזו? תודה רבה :)

רע ממערכת תזמון ושסתומים, תושבות מנוע פגומות, טיימינג (אם לא עשו, ונראה לי שעשו), רעש גלגלות ורצועות, ניקוי ותיקון מערכת קירור\חימום פנימית.

לתקן זווית היגוי, חופש ונקישות במתלה

בולמי זעזועים קדמיים חלשים.

צמיגים בינוניים.

אין תאריך על המצבר.

הפרדת מצמד לקויה (בלאי), נזילות שמן מתיבת ההילוכים (הבודק טען שזה לא נורא, ושצריך להחליף גומייה או משהו). חופשים במנגנוני הילוכים, שילוב הילוכים לקוי, תושבת הילוכים פגומה, רעש וחופש ממערכת ההנעה.

בסה"כ הבודק אמר שהאוטו במצב טוב לגילו, "אוטו חמוד, בד"כ המכוניות האלה באות קרועות", ושהדבר הרציני הוא התושבות, שלפי מה שהבנתי זו מחלה של הפונטו.

מה הקנס לדעתכם? תודה :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

"מוסך שמשון" אינו מטפל ב HGT בגלל מיעוטן וחוסר האפשרות שלו להתמחות בהן.

הכי טוב זה אצל "המוסך המרכזי פיאט" שברח' ראול ולנברג 20 רמת החייל ת"א,

טל' 03-6450624. רוב מחזיקי HGT שבמועדון פיאט ישראל (www.fiatclub.co.il) מטפלים ומתקנים מכוניותיהם שם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

התושבת מנוע העליונה היא היותר בעייתית, היא עדינה יותר זה הכל. אני מאמין שהכוונה היא אליה.

לגבי נזילת השמן מהגיר, ברוב הגדול מהמקרים זו אכן גומיה בלויה. מקווה שזה לא מעבר לזה אצלך. תושבות גיר גם כן. החופש בהילוכים כנראה נובע מבורר לקוי, ויתכן שגם בגלל התושבות.

!AWDSOME

פורסם

בסוף רק היה צריך להחליף את התושבת (האחורית), ואת מוט ההילוכים. הם רצו שקל1908 עבור מוט חדש, רמי קראדי בהוד השרון רצה 150, וזכה. האוטו נהדר דרך אגב :) מוסכניק: "מתקתק כמו שעון שוויצרי" :-P:-P:-P:-P:-P:-P

פורסם

...הם רצו שקל1908 עבור מוט חדש, רמי קראדי בהוד השרון רצה 150, וזכה...

שוב, שוב : 1908 שקל? לעומת 150?

משהו פה לא נשמע הגיוני...

מי רצה 1908 ועל מה?

מה קשה לי להאמין שפער כזה יכול להיות על אותו שירות ותיקון...

אשמח ואודה מאוד אם תרחיב.

פורסם
שוב, שוב : 1908 שקל? לעומת 150?

משהו פה לא נשמע הגיוני...

מי רצה 1908 ועל מה?

מה קשה לי להאמין שפער כזה יכול להיות על אותו שירות ותיקון...

אשמח ואודה מאוד אם תרחיב.

במוסך המרכזי של פיאט, על ידית חדשה כולל שק, רצו 1908 ש"ח. בהוד השרון, למרות שהידית לא מקורית (אם כי יותר יפה ונוחה), רצו 150 ש"ח. זה הכל :)

• תוכן חדש...