Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השירשור הזה, החלטטי באמת לפתוח את השירשור:"בושה-או התנהגות ישראלית טיפוסית?"

המועמדים:

1)מכבי האש של כל אזור הצפון, שסיכנו את נפשם הלוך ושוב עשרות פעמים ביום בזמן המילחמה, עדיין לא מקבלים שכר.

2)חוק ישן שאני לא יודע אם בוטל כבר או לא שמאפשר מתן קצבת שיירים לקרובים מדרגה ראשונה של מחבל מתאבד ערבי-ישראלי.

3)כבוד אנסי משה קצב

4)מר ראש הממשלה והשחיתות התורנית

5)כחודש לפני כל בחירות שבהם השתתף מר אריאל שרון הצליח איכשהוא להישתחל פיגוע,למרות שלא היה אפילו פיגוע אחד תקופה ארוכה מאד לפני זה.בדיוק חודש!

6)שר הבדיחון(סליחה...ביטחון...) עמיר פרץ. מעניין אם הוא יודע בכלל איך כותבים את זה.

7)שר ערבי בממשלה.של "מדינה יהודית לעם היהודי" כפי שהזה בן גוריון.

8 )חברי כנסת ערבים שלא עושים דברים "פוליטיים"(וזו ההגדרה שלהם,בחיי,אני רציני).מה הכוונה?(היה בתיקשורת לפני מספר חודשים)הכוונה למכתב למען קידום שיחרורו של שליט.בעינהם, זה משהוא "פוליטי".לא ראוי שחבר כנסת יעסוק למעשה בפוליטיקה. עדיף נדל"ן, או אי ביוון.

9)עסקים שניפגעו במילחמה עדיין לא קיבלו פיצויים.

10)מדינה שמאז הקמתה נמצאת בהגדרה של "מצב חרום", וכשיש מלחמה לא מגדירים את החזית כאזור ב"מצב חרום".

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

מעניין מה אני שכחתי להזכיר פה.אני בטוח שאתם תוסיפו עוד, ויש עוד. הרבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

P.M.S.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ותשובה לשאלת פותח השירשור:

בושה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התגלית האחרונה - אריה דרעי, מעל כספי מדינה הורשע וישב בכלא (כמקובל, עבריין) רוצה להתמודד לראשות הערייה של בירת ישראל ומעוניין לחזור לכנסת.

איש צבא מתפקד כשר תחבורה רק בגלל שדפקו אותו, לא חושבים על אינטרס הציבור.

יש עוד המון המון דברים, שכל אחד יוסיף ומי יתן ואחד המנעלים יראה לנכון להכניס את האשכול לארכיון, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
7)שר ערבי בממשלה.של "מדינה יהודית לעם היהודי" כפי שהזה בן גוריון.

כשאתה אומר "מדינה יהודית לעם היהודי" מחוץ להקשר, אתה מאפשר לקשר את זה ישירות ל"גרמניה לגרמנים" הזכור שלא לטוב. במגילת העצמאות דובר גם על שוויון לכל האזרחים.

תהרגו אותי, אני לא מבין מה רע כל כך לאנשים עם שר ערבי בממשלה. מילא אם היה זה שר ממפלגה ערבית שחותרת (לכאורה) תחת יסודות המדינה. זה שר ממפלגה ציונית, מה גם שההגיון שלך עקום, מה עם שר דרוזי (שכבר היה)?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תראה מצד אחד אני מסכים איתך ומצד שני דיי חושש.

מן הסתם (לפי הדמוקרטיה) שלערבים מגיע ייצוג הולם בגוף המחוקק ומגיעה להם זכות הבחירה ושוויון שכן הם שווים לכל שאר אזרחי המדינה ללא הבדלי גזע מין ודת, ואין בזה שום דבר פסול.

הבעייה היא, שהמצב שבו אתה מתאר "חתירה" מתחת לממשל הקיים עוד יבוא, ולא כחתירה.

כמו שאני רואה את המצב הבדואים ושאר ערביי ישראל נמצאים במגמה של עלייה מספרית עצומה עקב קצב יילודה גבוה בהרבה משלנו, בעוד שמצד שני מצב העלייה בישראל של היום לא כזה מזהיר.

יבוא מצב אם הדברים ישארו כפי שהם, בעוד כמה עשרות שנים, שבו האוכלוסיה הערבית תהווה חלק משמעותי מאזרחי ישראל, יהיו להם יותר מפלגות שיקבלו יותר מנדטים וכך לאט לאט הממשלה תאכלס יותר חברי כנסת ערביים בעלי יותר השפעה.

לאחר מכן תהיה מגמת עלייה בחקיקה המתקנת לגביהם, עד שהממשל יהפוך להיות פרו ערבי לגמרי, וביום מן הימים הממשלה כולה תהיה ערבית.

אולי המצב רחוק, ואולי אני לא "אזכה" לראות אותו - אבל בקצב הנוכחי הוא יקרה, ולא נוכל לעשות שום דבר - זו תוצאה בלתי מבוטלת של הדמוקרטייה (שבאה לשרת את טובת כלל העם, שלאט לאט היחס המספרי בו משתנה).

דבר כזה יהיה תוצאה של תפקוד כושל של הממשלה של היום ושל הדורות הבאים ולכן אני חושב שבעצם פותח האשכול חשב בדעתו לתקן מצב זה אמנם הפנה את תענותיו למקום הלא נכון - בהחלט צריך לעשות משהו נגד התופעה, וזה לעודד עלייה מוגברת ומהר (למרות שלצערי אני לא רואה סיבה שמאות אלפי אנשים ירצו להגר את חייהם לישראל של היום :?).

DOESN'T WORK HARD

פורסם

או שינתן לבדואים חינוך ראוי, ואחוזי הילודה שם ירדו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אפשרות, אך לפחות לדעתי הרבה יותר קל לבצע עלייה מאשר לשנות הרגלי מחייה של אוכלוסיה שלמה - אי לכך זה אינו הפתרון "היעיל" ביותר וצריך להתמקד בעלייה.

אמנם, אתה בהחלט צודק וחייב למצוא פתרון לסוגיית החינוך שלהם (בלי קשר ליילודה).

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אתה חי בעולם של סטיגמות. אזרח יכול להיות אזרח נאמן וחיובי גם אם הוא לא יהודי ואפילו אם הוא ערבי. אני מעדיף ערבי טוב מיהודי גנב בממשלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כשאתה אומר "מדינה יהודית לעם היהודי" מחוץ להקשר, אתה מאפשר לקשר את זה ישירות ל"גרמניה לגרמנים" הזכור שלא לטוב. במגילת העצמאות דובר גם על שוויון לכל האזרחים.

תהרגו אותי, אני לא מבין מה רע כל כך לאנשים עם שר ערבי בממשלה. מילא אם היה זה שר ממפלגה ערבית שחותרת (לכאורה) תחת יסודות המדינה. זה שר ממפלגה ציונית, מה גם שההגיון שלך עקום, מה עם שר דרוזי (שכבר היה)?

הם רוצים שיווין?-אז שיוויון עד הסוף.

אני הולך לשרת 3 שנים בצבא , אני לא אומר שגם הם ישרתו בצבא כי זה לא בר ביצוע , אבל אני מצפה שיעשו שירות לאומי אם זה התנדבות בבתי חולים או בכל מיני אגודות ועמותות , ואפילו במכבי אש לדוגמא או במשטרה שאומרים שחסר להם כח אדם.

פורסם

דדוקא את זה הם עושים יופי - בהתנדבות אפילו.

בתור מי ששירת כמתנדב במשמר האזרחי בגליל - אני יכול להגיד לך שרוב המתנדבים הם ערבים, שבאמת עושים ימים כלילות בהתנדבות - בלי כסף ולמשך שנים.

הלוואי ויותר יהודים היו עושים את זה, כי באמת צריך.

Passt scho...

פורסם

באמת יש המון מתנדבים.

תבינו, הרוב הערבי בארץ בנוי מחקלאים ואנשים שקטים, יש בינם גם משכילים בוגרי אוניברסיטאות (בסורוקה שבבאר שבע יש כמה רופאים בדואים), ובאמת יש כאלה ביניהם שהם פשוט אנשים נהדרים עם דרך ארץ שאי אפשר לתאר.

הבעייה היא שהתדמית הייצוגית של העם הזה היא בידי הגורמים הרעים שבתוכו, וכל פעם כששומעים ערבים חושבים על חמאס ושאר בעיות - הצד הטוב שלהם לא מקבל ייצוג.

בקשר למה שהזכרתם הפתרון היחיד זה לחסל כליל את ארגוני הטרור.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...