Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אבא שלי כרגע קנה סיטרואן C5 , שנת 2004, יד ראשונה עם 90 אלף ק"מ.

לפי מה שהוא מספר , הוא ממש מתלהב מהאוטו ובמיוחד מהנוחות שלו, והוא אמר שהרכב ניראה חדש גם מבפנים וגם מחבוץ, כאילו יצא מהחברה :)

אני לא ממש מתלהב מהאוטו, לא אוהב את העיצוב.

שאלתי אותו עם פסי הקישוט של הרכב בצבע האוטו או בצבע שחור - הוא אמר שבצבע שחור.

האם זה מעיד על רמת הגימור הנמוכה?

המנוע, הוא 2.0 בנזין, אוט' כמובן.

מה האביזרים שמקבלים ברכב, ומהם ההבדלים בין הרמת גימור הגבוהה לנמוכה?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תגיד, קניתם אוטו בלי לדעת את הדגם הספציפי שלו ??

כיוון שכל רמת גימור מקבלת מחיר שונה, אך הגעתם למחיר מוסכם אם המידע הבסיסי לא ידוע לכם ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לכם רמת גימור SX, האופציה הבכירה יותר היא ה-PACK.

התוספות של PACK לעומת SX הם: חיישני חניה אחוריים, מושבי קטיפה, פנל דמוי עץ, מראות מתקפלות, ג'אנטים, מזגן מפוצל, פס קישוט בצבע הרכב ועוד כמה שטיקים...

פורסם

איי, כואב לדעת את זה.

אבל קנינו אותה במחיר ממש טוב.

מזאת אומרת מראות מתקפלות ומזגן מפוצל? הכוונה היא לבקרת אקלים?

איזה תוספות סטנדרטיות מקבלים בSX?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כשנועלים את הרכב, המראות מתקפלות.

http://img151.imageshack.us/my.php?image=15141502149315041492042dg6.jpg

והכוונה היא לבקרת אקלים מפוצלת, כלומר, אפשר לווסת את צד ימין ל-30 מעלות ואת צד שמאל ל-16 מעלות.

שים לב למסך הירוק בקונסולה וכפתורי הויסות העגולים (התמונה מגוגל כמובן, בארץ אין ידני).

http://www.jaguar.no/bruktebiler/bildearkiv/fullkvalitet/BP74248_2.jpg

אין לי ניסיון עם ה-SX ככה שאני לא ממש יודע עם מה הוא מגיע. אני מניח שעדיין יש לו בקרת שיוט, מחשב דרך, רדיו דיסק נשלט מההגה, כרית נשלפת במושב האחורי עם מחזיקי כוסות ותא פנימי, ידיות למושבים הקדמיים, מתלים עם הגבהה הנמכה ומצב ספורט, תא כפפות בנפח 17 ליטר (אפשר להכניס בקבוק של ליטר וחצי), תאי איחסון בכל מיני מקומות, 2 סוככי שמש בכל צד, 6 כריות אוויר ועוד...

פורסם

גם ב SX המזגן הוא מפוצל...

ההבדל בין רמות הגימור, לעניות דעתי, לא מצדיק את פער המחירים.

שיהיה בהמון מזל טוב ותתחדשו.

לעניות דעתי, רכב נהדר.

פורסם

כן, רק התבאסתי שהוא לקחת את הרכב עם הפסים השחורים, שזה די מכער את הרכב.

עם הפסים היו בצבע הרכב, האוטו היה מאוד נאה.

יש לזה פתרון- אפשר לצבוע אצל פחח מקצועי ונפתרה הבעיה :)

אני לא הייתי בקניה , אבא שלי כבר אמר לי שהוא מצא סיטרואן C5 מלפני כמה ימים, עם הייתי בקניה הייתי משכנע אותו לחפש אחת עם רמת גימור PK.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שאלות אישיות בפרטי.

לא נורא- את האוטו כבר קנינו, זה לא משנה מה אני יגיד כרגע.

אני מקווה להנות ממנו, ולהתחיל לאהוב צרפתיות :)

אשמח לקבל עוד תשובות בנוגע לאבזור, וכמובן אני יעלה תמונות בערב.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עדכון מצער - שאבא שלי הגיע הביתה, בדקנו במחירון - גילינו שהמחירון הוא 62500 ש"ח, אנחנו שילמנו על הרכב 64K.

ז"א שעבדו על אבא שלי?

אני רתחתי מעצבים שראיתי שאבא שלי קנה רכב בלי לעשות שקלול מחירון! והם (אוטו שי) אמרו שהם לא מוכנים לרדת יותר מ2000 שקל מהמחיר שהם דרשו (64).

אבא שלי ואוטו שי עוד לא עשו העברת בעלות אך הכל שולם במלואו - מה ניתן לעשות בנידון?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אין לך מה לבכות, גם ככה המחיר מחירון שחיטה לאור יום, שהיא הייתה חדשה בשנת 2004 היא עלתה 150 אלף שח פלוס מינוס (אז ירדו 86 אלף שח!!!).

אמרת שהרכב נראה כאילו הוא יצא מהחברה, על רכבים כאלו משלמים מעל המחירון.

כשאנחנו מכרנו את ה-C5 הקודמת שלנו מכרנו אותה ב-5K מעל המחירון (נקנתה חדשה דגם 2001 ב-132, מחיר מחירון 75 בשנת 2005 ונמכרה ב-80).

פורסם

זה מרגיז שבאוטו שי לא רצו לדת אפילו ב2000 ש"ח! אפילו למחיר מחירון (שאבא שלי לא ידע שזה המחיר) הם לא היו מוכנים להתפשר.

האוטו עבר 100K ק"מ, זה לא נחשב ק"מ לרכב חדש, אך מבחינת מצב קוסמטי - הוא פשוט מושלם.

באוטו שי יש C5 PK שנת 2004 שעברה 65 אלף ק"מ ב69 אלף ש"ח, אם כבר אותה אבא שלי היה צריך לקנות.

עוד לא העברנו בעלות - בטוח אפשר לעשות משהו בנוגע למחיר.....מה לדעתכם אבא שלי צריך לעשות?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אם קיימת האפשרות, וה-C5 PACK במצב מצויין, תקנו אותה.

גם פחות קילומטרז' (פחות סיכויים לתקלות), יותר פינוקים והמראה החיצוני יותר נסבל.

פורסם

אבא שלי אמר שהוא לא רוצה להחליף , הוא אומר שהSX מספיקה לו, והוא לא ימצא רכב נדיר כמו שהוא קנה.

זה מה שהוא טוען, אבל עם זה היה תלוי בי - או לקבל את ההפרש שמגיע לנו, או להחליף לPK.

עוד שאלה - איך בדיוק פועלים המתלי אוויר האלה?

יש חץ למעלה, חץ למטה וכפתור ספורט, כל פעם שמתניעים את האוטו צריך ללחוץ לחיצה ארוכה למעלה בישביל שהאוטו יעלה?

אי אפשר פשוט שאיך שמתניעים אוטומטית הוא יעלה?

איך זה בדיוק עובד?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...