Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205T16

אלון חלווה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סרטונים:

http://www.youtube.com/watch?v=_HMiF7ElTMY

יש עוד די הרבה בYou Tube....

כבר שכחתי את הסרטון הזה!!! איזה הנאה צרופה... אני 10 דקות אחרי ועדין מרוח לי חיוך דבילי על הפנים.

אם לחבר את זה לשרשור הנהג הטוב בכל הזמנים אז,

אותי מעניין לדעת - מה היו היכולות של לואב ברכב כזה מול ואטאנן למשל...

חבל שאף פעם לא נוכל לדעת.

אני לא מבין את בעלי פז'ו ה"דפוקים" האלו... - סליחה מראש על מילת הגנאי.

נכון, החיפושית לא הצליחה לעשות קאמ-בק אבל,

למישהו כאן יש ספק, שאם יש רכב שהיה ראוי אי פעם לקאמ-בק (ולפחות לי, אין ספק שהוא יהיה הצלחה כבירה) זה ה -

205T16? לי אין...

מותר לחלום, לא?

אלון.

עוד מילה,

מתי כבר פיז'ו יוציאו לכביש איזה קטנה חמה אמיתית - עם 4X4 ואיזה 250 סוסים - מה כל כך קשה, חבר'ה?

נראה לי שהצרפתים, מרוב בילויים ויין בצרפת - שכחו שמי שלא משחזר הצלחות - דועך ונעלם.

אלון

פורסם

יש לי שאלה שמציקה לי כבר די הרבה זמן לגבי תקופת גרופ בי. למה בסיבובי ההיירפין הנהגים לא השתמשו בבלם היד כמו שנוהגים היום נהגי הWRC? בסרטון שמופיע בהודעה של אלון רואים המון פעמים שזה היה מועיל (הפניה בה הנהג הזדקק לרוורס למשל).

כידוע לכולם, אחרי שהופסקה פעילות גרופ בי הפכו המכוניות שם בסיס למרוצי הדקאר ופייקס פיק והנה שני סרטים מהתקופה, אחד של ה205 ואחד של האבולוציה המתקדמת יותר ה405.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7781677116029327015&q=pikes+peak+walter&hl=en

פורסם
יש לי שאלה שמציקה לי כבר די הרבה זמן לגבי תקופת גרופ בי. למה בסיבובי ההיירפין הנהגים לא השתמשו בבלם היד כמו שנוהגים היום נהגי הWRC? בסרטון שמופיע בהודעה של אלון רואים המון פעמים שזה היה מועיל (הפניה בה הנהג הזדקק לרוורס למשל).

כידוע לכולם, אחרי שהופסקה פעילות גרופ בי הפכו המכוניות שם בסיס למרוצי הדקאר ופייקס פיק והנה שני סרטים מהתקופה, אחד של ה205 ואחד של האבולוציה המתקדמת יותר ה405.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7781677116029327015&q=pikes+peak+walter&hl=en

לאחר הצפייה בסרטון , אני מניח שהנהיגה הנראת כאן ממש "לא פשוטה" !! אני מתכוון לכך שהנהג לחוץ מאוד ולא משוחרר,

וזאת בגלל הקהל הרב שעומד בצידי המסלול,ובמקומות מסוכנים מאוד. הנהג המגיע לסיבוב חד (היר פין) לא יכול לראות מה נעשה

ואם עומד קהל ביציאה של הסיבוב,כך שאם היה משתמש בבלם יד, הוא חייב להגיע במהירות גבוהה יותר , ולזרוק את

הרכב לפני הכניסה לסיבוב !! ובמידה שמשהו היה עומד בתוואי הנכון להחלקה - היה נדרס בוודאות ללא אפשרות תיקון !!

לכן הנהג לקח מקדם בטחון, ונוהג בתת היגוי על מנת לא להיות מופתע,כדי שתהיה לו שליטה בזמן הרצוי !!

מה עוד בולט , הבחנתי שהגיר לא כל כך קצר כפי שאז חשבתי !! שימו לב לצלילים של המנוע ! ההילוכים לא מספיק "קרובים

זה לזה " !! הסל"ד יורדים נמוך בהעלאת ההילוכים ! זה לא נשמע מקצועי כמו היום !!

מישל

פורסם

אלון

206 4X4 מנוע אטמוספרי קיים היום, נפח 2000 סמ"ק 230 כ"ס

זו התשובה של פיגו לגרופ N כרגע בצרפת.

בחודש הבא אספר חוויות מהנהיגה עליה.

205 טורבו 16

אנחנו מנסים להביא רכב כזה מחדש לארץ (הוא ביקר כבר ב1986 ) בגאלה של האירוע הראשון

בעזרת השם בחודש אפריל .

יהיה זה רק סימבולי שהטורבו 16 יהיה זה שיפתח את עונת המירוצים הראשונה בארץ הקודש.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
אני גם נהגתי על הרכב הזה...בפטזיה :-P

ועכשיו ברצינות בשנות השמונים אחת כזו הייתה בארץ להדגמה במסלול באשקלון, נהוגה בידי ברוני סאבי ביד רמה,

הייתי משהו בסביבות גיל 10 או 12 הגעתי לבד למרוץ מראשון לציון ,וממש לא התאכזבתי אני חושב שזה היה אחד הדברים היותר

מדהימים שראיתי בחיים,450 כ"ס מחליקים על הצד חצי ישורת לתוך הסיבוב בהחלקת כוח מטורפת,הרכב הזה פשוט נטו מנוע עם

העברת כוח מלאה בלי מחשבים מיותרים שמגבילים את העברת הכוח!!!

אגב נמדדו שם מהירויות בישורת ל 205T נמדדה מהירות של 145 קמ"ש בסוף הישורת ולרכב המקומי הכי מהיר נמדדה מהירות

של 95 קמ"ש בסוף הישורת :oops:

קובי

מה היית נותן על מנת לראות הקלטת וידיאו של אותו אירוע ?

פורסם

אלון

הם לא מאכזבים, היבואן המקומי מאכזב (אתה יודע במה אני מסתכן)

ה206 RC לו היה היבואן לוחץ ומייבא? היינו נהנים בארץ מחוויה מדהימה

הכל עניין של שווק.

מירוצי מכוניות

פורסם

איפה היה המסלול באשקלון?

ולמה סגרו אותו?

Peugeot.jpg

Peugeot2.jpg

Peugeot3.jpg

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

205 טורבו 16

אנחנו מנסים להביא רכב כזה מחדש לארץ (הוא ביקר כבר ב1986 ) בגאלה של האירוע הראשון

מחזיק אצבעות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...