Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מהעלילות ליטל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

שלחתי פקס לליטל שבו כתבתי : " אני צריך שתפקססו לי את כל החשבוניות של הטיפול האחרון ( המנוע הנופל ) " .

אני צריך לדעת בדיוק מה הוחלף בשביל טיפולים .

אני מתקשר יום ראשון ועונה לי הפקידה : " אני לא יכולה לשלוח , רק יוסי מטפל בזה " ,

אמרתי סבבה וביקשתי שיחזור אלי .

התקשרתי באותו יום ואמרתי לה עוד פעם ( היא אמרה את זה ליוסי שהייתי על הקו ) והוא אמר שהוא יחזור אלי .

לא חזר ! .

היום שלחתי עוד פקס ועוד פעם דיברתי אתה ( עם שלי ) , היא אמרה עוד פעם שרק יוסי מטפל בזה , אני ביקשתי ממנה שמאד חשוב לי שתשלח לי את החשבוניות ושיוסי יחזור אלי .

התקשרתי לפחות 3 פעמים , כל פעם אותו דבר , לא מעבירים לי את יוסי וכמובן לא שולחים לי את החשבוניות .

היום אני מתקשר בסוף היום ויוסי כבר הלך , ומחר הוא בחופש ....

במהלך היומיים האלו התקשרתי לפחות 10 פעמים , ביקשתי לדבר עם יוסי ושישלחו את הפקס , נאדה !!!!!!!... מסננים אותי .

להוסיף לזאת את היחס החם של שלי ללקוחות שמזכיר את היחס ששבויי הטאליבן מקבלים בקובה ... פשוט חוצפה איך שהיא דברה אלי .

פשוט גועל נפש של יחס , אני צריך להתחנן יומיים שיחזרו אלי .

גועל נפש ! , תתביישו לכם ליטל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומי אמר לך שליטל התייחסו אלייך רק בגלל שכתבת את בפורום ? מי ?

הם סיבנו אותך, ועכשיו זורקים עלייך ז^ן.

אז....שלא יעבדו עליכם !

פורסם

פה הטעות של מוסך ליטל.

הם ניצלו מצב שבו בחורים צעירים משבחים אותם, עושים להם פרסום חינם באינטרנט, ממליצים עליהם.

ועכשיו הם מתייחסים חרא.

וזה יחזור אליהם כבומרנג.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למה נראה לי שזה מתחיל בקול תרועה אדיר

ויסתיים בקול נפיחה דקה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תגידו, לא למדתם?

למה אתם ישר מכסחים את ליטל בלי לשמוע מה קורה בצד השני?

אולי יוסי היה חולה היום? אולי הוא היה עסוק בצורה יוצאת דופן? אולי לא סתם יש לו חופש מחר?

אולי תפסיקו כבר להעלות כל שטות כזו לכאן במטרה לקבל תגובות כמו שהיו כאן עד עכשיו?

די.

:-)

פורסם

אריאל תסלח לי. מי כמוני יודע ששירות לקוחות זה הדבר החשוב ביותר בבית עסק ולא משנה איזה.

זה זלזול.

אני מתייחס פה לזלזול של סגל העובדים ללקוח שטיפל באותו המוסך, וזכותו המלאה של הלקוח לתבוע מהם שירות.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
אריאל תסלח לי. מי כמוני יודע ששירות לקוחות זה הדבר החשוב ביותר בבית עסק ולא משנה איזה.

זה זלזול.

אני מתייחס פה לזלזול של סגל העובדים ללקוח שטיפל באותו המוסך, וזכותו המלאה של הלקוח לתבוע מהם שירות.

שמוליק

תסלח לי אתה... מה שאלי כותב כרגע זה מבחינתי "בלה בלה בלה ליטל בלה בלה בלה"

אלי מסיק מסקנות מהירות, כותב דברים מתוך עצבים ובלי לחשוב כמו שכרגע בפעם הקודמת.

בגלל האירועים הקודמים נפלה כנראה ההחלטה שרק יוסי יטפל בנושא ובגלל מה שאלי כתב כאן מתייחסים אליו כמו שמתייחסים.

אז תעשה לי טובה, תן לאלי להרגע, תן לעניינים להתבהר ואז נוכל לדעת מה היה בהתחלה, מה היה באמצע ומה יהיה בסוף של הסיפור המוזר הזה.

פורסם

זה זלזול.

שמוליק

תסלח לי אתה... מה שאלי כותב כרגע זה מבחינתי "בלה בלה בלה ליטל בלה בלה בלה"

אלי מסיק מסקנות מהירות, כותב דברים מתוך עצבים ובלי לחשוב כמו שכרגע בפעם הקודמת.

בגלל האירועים הקודמים נפלה כנראה ההחלטה שרק יוסי יטפל בנושא ובגלל מה שאלי כתב כאן מתייחסים אליו כמו שמתייחסים.

אז תעשה לי טובה, תן לאלי להרגע, תן לעניינים להתבהר ואז נוכל לדעת מה היה בהתחלה, מה היה באמצע ומה יהיה בסוף של הסיפור המוזר הזה.

אריאל, מקובל.

אני פשוט שמעתי out of the record סיפורים על המוסך הזה מאנשים שטיפלו בו, ואני גם לא מתכוון להגיב לפי הסיפורים שהם סיפרו לי.

אני לא מכיר אישית את המוסך, אני פשוט העליתי את נקודת השירות ללקוח.

שמוליק

פורסם

דווקא די מובן. אולי מכעיס ומעצבן, אבל זה הטבע האנושי.

ליטל ויוסי נותנים שירות מדהים ללקוחות. אבל REDR כבר אינו לקוח, הוא לקוח לשעבר ששרף בעצמו את גשריו, ולא קשה להבין שאחרי ההתבטאויות שהיו פה, למרות שכבר היו התנצלויות, שיחסם של אנשים שהתבטאו כלפיהם בצורה כזו, יהיה פחות חם, פחות אוהד וגם ממש ממש מגעיל.

פורסם

לא לשמוע את הצד של יוסי אתה אומר ARIEAL ....?

איך אני ישמע את הצד של יוסי שיומיים אני מתחנן שיחזור אלי והוא לא מתקשר ...

10 פעמים אני מתקשר והוא לא יכול לדבר איתי ...[

נ,ב : הוא לא חולה !.

פורסם

לדעתי לא משנה מה קרה ליוסי כי זה לא הגיוני שבן אדם יחפש אותו יומיים. במיוחד מה שקרה לאלי הפאק הגדול הזה שהיה,לדעתי הם חייבים לו עוד ובגדול.

שרות לקוחות זה הדבר החשוב ביותר זה הפוליטיקה של המכירה קחו למשל דוגמא ממני.

אני מוכר בסקאל ואיזה לקוח התעניין בפלזמה שבמבצע,אמרתי לו שישאיר טלפון ואני יחזור

אליו מייד שהפלזמה תגיע לתצוגה שיוכל לראות אותה לפניי שהוא קונה.

במקרה הפלזמה הגיעה היום וישר התקשרתי אליו וקבעתי איתו פגישה בבוקר כי הוא בא

במיוחד מהצפון, וגם בגלל האינטרסים שלי בכל זאת על הפלזמה הזאת אני יקבל 300 שח :lol:

זה נקרא שרות לקוחות באותו יום יצרתי אם הלקוח קשר.

אלי לדעתי תיסע לשם ותעזוב אותך משלי שמלי קח יוזמה ויאאלה סע :twisted:

פורסם
לדעתי לא משנה מה קרה ליוסי כי זה לא הגיוני שבן אדם יחפש אותו יומיים. במיוחד מה שקרה לאלי הפאק הגדול הזה שהיה,לדעתי הם חייבים לו עוד ובגדול.

אתה כבר יודע מה היה שם בסיכומו של עניין?

מעניין...

:roll:

פורסם

מעניין...

לא אני לא יודע מה היה שם אבל את הפאדיחה שלהם אני חושב שהם עשו.

כי אם היה באמת משהו צודק בצד השני אז הינו יודעים על זה כבר בטוח.

ליטל כנראה מודים באשמה עובדה אין שום הסבר הגיוני למה זה קרה.

פורסם

מעניין...

לא אני לא יודע מה היה שם אבל את הפאדיחה שלהם אני חושב שהם עשו.

כי אם היה באמת משהו צודק בצד השני אז הינו יודעים על זה כבר בטוח.

ליטל כנראה מודים באשמה עובדה אין שום הסבר הגיוני למה זה קרה.

סבלנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...