Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי לנטרה 1.6 1996 ידנית. לפני כמה חודשים קניתי את הרכב והמים נראים בסדר, בצבע ירוק ובלי חלודה או כל מיני ג'יפות. למרות זאת אני מעוניין להחליף בעצמי את נוזל הקירור, כדי להיות בטוח שהוא איכותי. החלפתי כבר הרבה פעמים נוזל קירור ב GSI אבל עם היונדאי עוד לא התעסקתי.

השאלה שלי האם יש איזשהו בורג ניקוז או שכדאי לפרק איזשהו צינור תחתון כדי להוריד את כל המים.

ומה לגבי מילוי? יש מיכל עיבוי ויש פקק רדיאטור. איך מתבצע ניקוז אוויר?

אם למישהו יש היינס ויכול לעלות תמונות, אז זה מאוד יעזור.

תודה :)

פורסם

תודה רבה :)

בקרוב אני אעשה את העבודה.

רק שאלה קטנה: בסעיף 8 רשום לשטוף עם מים וסבון. לא הבנתי אם הכוונה לשטיפה חיצונית של מיכל העיבוי כדי לראות טוב יותר את רמת המים או ממש להזרים מים עם סבון לתוך כל מערכת המים כדי לשטוף טוב יותר?

פורסם

אתה מנתק את המיכל מנקה עם מים מבחוץ אם עדיין קשה לראות איפה מקסימום ומינימום אז אתה מנקה עם סבון ומים רק את המיכל מבפנים ולא את כל המערכת.

• תוכן חדש...