Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא יודע מה לבחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הגיע הזמן אבל שוב הבילבול חוזר...

מכירים את המשפט הסנדלר תמיד הולך יחפף?

אז ככה זה אצלי בערך עזרתי להמון אנשים חברים משפחה מכרים למצוא את הרכב שהכי מתאים

להם אפילו מכרתי כמה רכבים כשעבדתי במגרש רכב וכולם היו מרוצים ומצאו את הרכב שתמיד

חלמו עליו, רק מה אני עכשיו רוצה לקנות אוטו אפשר להגיד שאין לי מושג מה לקנות

אני מבולבל מתלבט חושב מחפש ובכל זאת לא מצאתי את האחת והיחידה אז כנראה שהגיע סוף

סוף הזמן שגם אני יעזר בפורום הזה ושרוני יזיז את התחת שלו על התלת אופן שלו... :wink:

אוקי התקציב כעיקרון הוא 20 אבל אני מקווה שאני יצליח להשיג עוד 20 שהתקציב יעלה ל 40

בנתיים זה מה שיש אבל אם יש לכם רעיונות תציעו אולי נצליח לשכנע את הזוג זקנים שהציקו לי

כל החיים...

דרישות:

הכי חשוב ובלי זה אל תחשבו אפילו להקליד את השם של הרכב חייב אבל

חייב להיות מהנה לנהיגה מה שאומר ביי ביי לקוראניות אמריקאיות ושאר הקופסאות שימורים.

גיר ידני אבל אם זה מקרה מיוחד אולי אפשר להתפשר על אוטומט.

מנוע שלא יהיה אפילו זכר: לטורבו, סופרצארג'ר, או שיפורים לא מקוריים.

גודל בין 1600 ל 2500 אבל אני מהאנשים שאוהבים יותר את הסיבובים מהאצות אז אין בעיה

להתמקד במנועים של 1600 עד 1800

גדול הרכב: גדול של הגולף או לאנטיס 323

רכב גדול מידי יהיה יותר יקר לאחזקה ופחות מהנה לנהיגה וכמובן פחות זריז

ורכב קטן מידי מפחיד אותי במקרה של תאונה וגם הרכב צפוף

ויש לי העדפה ל 3 דלתות (קופה בשפת העם)

האופציות שנראות לי בנתיים למרות שלא בדקתי מחירונים הן:

סידרה 3

מיאטה

אלפה רומיאו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...