Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.יש לי פיאט מריאה 2001 אוטו.אני חושב שיש לי בעיה בברקסים.היום אני נוסע ברכב במהירות100 וכשאני מתחיל לאט את הרכב הרכב מתחיל להחליק.ואני לא לוחץ ממש חזק על הדפשה.וגם במהרות של60 בעיר זה אותו סיפור .מה יחולה להיות הבעיה בברקסים.ועוד משוא אני אחלפתי את הברקסים מאחורה לפני 3חודש.אני חושב שאיזה צד של הרכב לא עוצרים שווה .תעזרו לי תבקשה מה יכולה להיות הבעיה .לפני שאני עולך למוסך בווקשה.

פורסם
לפני שאני עולך למוסך בווקשה.

גש למוסך בהקדם. אל תצפה לקבל ניחוש לתיקון ברקסים או כל ענין בטיחותי אחר באינטרנט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי מה שאתה מתאר יש לך נעילה לברקסים במהירות ממש נמוכה, מהרגע שיצאת מהמוסך התופעה התחילה? עשו לך ריקון אוויר לאחר הרכבת הברקסים (נראה לי שצריך לעשות כיוון ברקסים). גש למוסך לבדיקה.

או שעשו אתם ממש חזקים (כלומר הוצאת אוויר), האם עשו לך ריקון אוויר בשני צידי הרכב במערכת הברקסים מאחורה?

פורסם

בעיות שמסתדרות לבד זה תמיד נהדר.

אבל שים לב שמדובר בברקסים, ואם הבעיה שהיום הסתדרה תחזור מחר כשאתה נוסע בגשם על 120 באמצע סיבוב - עוד נקרא עליך בעיתון חס וחלילה.

עם ברקסים לא משחקים.

• תוכן חדש...