Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לדובאי בנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אולי ישמע קצת הזוי לכמה מכם, אבל לי ולכמה חברים יש רעיון. אנחנו רוצים להגיע לאוטובוס לירדן, לקנות שם רכב עם לוחיות ירדניות, ולנסוע עד דובאי דרך ערב הסעודית.

לכולנו יש דרכונים דרום אמריקאים וכולנו מדברים ספרדית כשפת אם, אז אין יותר מדי בעיה עם זה שאנחנו ישראלים.

כל הנסיעה היא בערך 5000 קילומטרים, ואמורה לקחת בערך שבוע וחצי.

הרעיון הוא לשנה הבאה.

שאלותי הן אלו:

1)האם בירדן אפשר לקנות מכונית גדולה משנות ה90, כמו BMW סדרה 7, וולוואים למיניהם או מרצדס במחיר יותר זול מהארץ? לא חייב להיות רכב לוקסוס, אבל כן בנוי טוב.

2)מישהו יודע מה צריך כדי להכנס לערב הסעודית מבחינת אישורים וויזה?

3)מה ההפרש במחיר הדלק בין ישראל למדינות האלו?

פורסם

אתה רציני?

אתה נורמלי?, אני מבין שאתה אוהב מכוניות אבל בחי...

זה סיפור של מרגלים מה שאתה אומר.

למרות שזה נשמע טרק מהסרטים, ומשהו שלא תשכח, הסיכון גדול מדי אתה לא חושב?.

אין לי ביסוס, אני אחפש עכשיו, אבל ממה שיודע לי אי אפשר להכנס לאמירויות אפילו אם יש לך חתימה של ישראל בדרכון.

אתה מודע לשנאה העזה שיש להם לישראל?, עד לא מזמן שיחות טלפון היו חסומות שם לישראל, ועד היום סיומות .il חסומות.

עריכה:

חוק ההסתננות - תמציתיות החוק

"חוק ההסתננות אוסר על אזרח ישראלי לבקר במדינות מסוימות וקובע אחריות פלילית לאדם המבקר בהן. המדינות הן: סוריה, לבנון, עיראק, ערב הסעודית, תימן"

"חוק זה, שנחקק לאחר מלחמת העצמאות, קובע, בין היתר, אחריות פלילית בנוגע לכניסה למדינות ערביות שלחמו בישראל במלחמת העצמאות. "

"סעיף 2א לחוק קובע ענישה פלילית לאדם היוצא שלא כדין ממדינת ישראל אל המדינות המנויות ברשימה זו. "

מתוך: אתר המועצה לבטחון לאומי

http://www.nsc.gov.il/NSCWeb/Templates/FAQ.aspx

בא לך לקחת את הסיכון?

עריכה 2:

שים לב לאתרים הנ"ל

http://www.easyexpat.com/dubai_en/departure_passport-visa.htm

"

Any contact with Israel, including having an Israeli entry stamp in your passport, will preclude you from entry into the UAE."

http://travel.excite.co.uk/travel/guides/middle_east/united_arab_emirates/PassportVisaRequirements

"The Government of the United Arab Emirates refuses entry and transit to nationals of Israel."

ומאידך,

http://www.ameinfo.com/united_arab_emirates_passport_visa/

"No problems in entering the UAE occur for those travelling with an Israeli stamp endorsement."

כמו שאמרתי, אתה מוכן לקחת את הסיכון?, לא נראה לי נחמד להתפס במעבר גבול בין שתי מדינות אויב, שאתה לא אמור להיות בהן.

פורסם
לכולנו יש דרכונים דרום אמריקאים וכולנו מדברים ספרדית כשפת אם, אז אין יותר מדי בעיה עם זה שאנחנו ישראלים.

אל תדאג, כשישדדו אתכם, לא יסתכלו כל כך בדרכון :-). BTW, אין הרבה ערבים דוברי ספרדית, במיוחד לא בירדן.

והרכבים שם יותר זולים מבארץ, זה תהיה בטוח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא בעד. לא צריכה להיות עם זה בעיה מיוחדת, אתה עקרונית לא אזרח ישראלי עם הדרכון הזר ולא מדבר עברית. אין סיבה שלא תכנס לערב הסעודית ובטח שלא לדובאי.

תשתדל רק שבדרכון שלך לא יהיו חותמות ישראליות, זה יעשה לך צרות בכניסה לערב הסעודית.

אני ממליץ שתשאל לגבי כניסה לסעודיה וקנית רכב בירדן בפורום הזה:

http://thorntree.lonelyplanet.com/categories.cfm?catid=18

הוא מקצועי ומצוין בד"כ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתה רציני?

אתה נורמלי?, אני מבין שאתה אוהב מכוניות אבל בחי...

זה סיפור של מרגלים מה שאתה אומר.

למרות שזה נשמע טרק מהסרטים, ומשהו שלא תשכח, הסיכון גדול מדי אתה לא חושב?.

אין לי ביסוס, אני אחפש עכשיו, אבל ממה שיודע לי אי אפשר להכנס לאמירויות אפילו אם יש לך חתימה של ישראל בדרכון.

אתה מודע לשנאה העזה שיש להם לישראל?, עד לא מזמן שיחות טלפון היו חסומות שם לישראל, ועד היום סיומות .il חסומות.

עריכה:

חוק ההסתננות - תמציתיות החוק

"חוק ההסתננות אוסר על אזרח ישראלי לבקר במדינות מסוימות וקובע אחריות פלילית לאדם המבקר בהן. המדינות הן: סוריה, לבנון, עיראק, ערב הסעודית, תימן"

"חוק זה, שנחקק לאחר מלחמת העצמאות, קובע, בין היתר, אחריות פלילית בנוגע לכניסה למדינות ערביות שלחמו בישראל במלחמת העצמאות. "

"סעיף 2א לחוק קובע ענישה פלילית לאדם היוצא שלא כדין ממדינת ישראל אל המדינות המנויות ברשימה זו. "

כמו שאמרתי, אתה מוכן לקחת את הסיכון?, לא נראה לי נחמד להתפס במעבר גבול בין שתי מדינות אויב, שאתה לא אמור להיות בהן.

אוקיי, זה מבהיר קצת את הדברים. אז אולי נחזור לתוכנית המקורית של נסיעה מטורקיה עד אנגליה. זה לא שווה את זה, אתם צודקים. בגלל זה שאלתי, כי אין לי מושג. בדובאי עצמה אין בעיות, הבעיה יא שאסור לי לעבור דרך ערב הסעודית.

פורסם

בדובאי אין בעיה עם אזרחות ידשראלית (עשיתי שם חניית ביניים של 4 שעות בשנת 90' ודיברתי עם העובדים בשדה התעופה. אין להם בעיה עם ישראלים וכיבדו את הויזה הישראלית שלי שם בלי שום בעיה). הבעיה היא בדרך לשם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רגע אחד..

אני מכיר אישית אזרחים ישראלים שעלו לרגל למכה

(ערבים)

והלכו וחזרו בלי בעיות מיוחדות. לא מצד השלטונות שם ולא מצד השלטונות פה.

יש הסבר?

צונזר.... :?

פורסם
רגע אחד..

אני מכיר אישית אזרחים ישראלים שעלו לרגל למכה

(ערבים)

והלכו וחזרו בלי בעיות מיוחדות. לא מצד השלטונות שם ולא מצד השלטונות פה.

יש הסבר?

ערבים ישראלים רובם מחזיקים בדרכון ירדני

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אבא שלי חשב לעשות את זה, חצי בצחוק וחצי מאוד רציני, לא מזמן הוא קיבל דרכון גרמני(חדש, בלי שום חותמת) וגם אזרחות גרמנית, וחשב לנצל את זה ע"מ להיכנס לגן עדן המוטורי הזה שנקרא דובאי8)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מה לגבי רשיון נהיגה? יש לכם רשיון זר או ישראלי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אפשר להצטרף? יש לי דרכון איטלקי בפונטציאל

חחח לא סתם נשמע מאד מעניין הייתי מאד רוצה לעשות את זה לכו על זה רק תעשו משהו כזה תסעו לאיזה שהיא מדינה עם דרכון ישראל למשל מצרים שמה תסעו לשגרירות ארגנטינה או איזה מדינה שאתם אזרחים שלה תנפיקו דרכון שמה בעזרת תעודות מזהות או משהו תחזרו לישראל דרך

הדרכון השיראלי תצאו ממנה שוב לירדן עם דרכון של ישראל אחר כך תשמידו אותו\תחביאו טוב

את הדרכון ותצאו לדרך עם הדרכון הדרום האמריקאי שלכם

אני גאון לא כך?

הקטע המסובך פה זה להנפיק דרכון חדש במידה זרה אפשר לעשות את זה ב"ה העתק מצולם של הדרכון או משהו כזה אני ילד אז אין לי מושג בדיוק איך זה הולך תצרו קשר עם השגרירות שמה ותבררו

• תוכן חדש...