Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קומפוננט שלושה חלקים

amir74
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

החלטתי לקנות קומפוננט שלושה חלקים ל"במה הקדמית".האם אני צריך לקנות רק את הסט או שחסר לי חלקים כמו קרוס חיצוני או כל חלק אחר.חלקי המערכת שלי נמצאים בחתימה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל החלקים מגיעים בסט. מומלץ להשקיעה בחיווט.

אני מציעה לך לקנות COMP שמנגן בדלת ולא צריך בניית תיבות מסובכות.

כמו K3P FOCAL או HERTZ HI ENERGI 163.

כן כן K3P :hihi:

לדעתי רעיון מעולה!

לפותח ההתר"ד מה התקציב שלך דבר ראשון?

לדעתי האישית ועל תפגע בבקשה..אתה לא בחור רציני כל כך בתחום וזאת אני אומר רק בגלל השאלות שלך! אתה מכוון לסט 3 חלקים ואתה לא יודע מה אתה צריך? קרוס חיצוני? תחליט מה תהיה ההגברה לסט!

2 ערוצים? מחוברים לקרוסים פאסיביים..אז הסט מגיעה עם הקרוסים הנחוצים!

6ערוצים? מגבירים את הסט בטריי אמפינג? (כלומר כל ערוץ מגביר אלמנט אחד (1) בלבד!) כאן יש צורך בקרוס אקטיבי..או רדיו דיסק מהטוף או דה ליין..קלריון 9255 וכדומה..

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נפגעתי בכלל.אני לא בחור רציני בתחום זה בטוח לכן אני פה כדי לשאול.התקציב לא ממש משנה כי אני די יודע מה אני רוצה(התלבטות בין שני סטים HERTZ HI ENERGI 163 או מורל אילייט).אני מכוון לסט שלושה חלקים כי זה "יותר נכון"לבנות במה בצורה כזו.אני לא יודע מהי צורת ההגברה הנכונה לדוגמא לקחת 4 ערוצים מהנקמיצ'י ולהפנות אותם רק לסט הקדמי או להשאיר את זה על שני ערוצים לכן אני שואל אם בהתאם לחלקים שיש לי בחתימה אני אצטרך לקנות עוד חלק נוסף.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במכשיר שלך , יש קרוס , השאלה היא איזה? , כי את זה לא הצלחתי לגלות באתר היצרן . אתה בטח קיבלת חומר ומנואל על הר"ד שלך , אז או שתבדוק או שתיתן למישהו לבדוק לך ואז תדע אם אתה צריך קרוס חיצוני לטרי אמפינג או לא

המגבר ארבע ערוצים שלך יכול לשמש רק לשני אלמנטים , המשמעות היא שאם תרצה טרי אמפינג תאלץ לרכוש מגבר שני ערוצים נוסף של נקמיצ'י

ממש לא בטוח שכול ההשקעה הזו שווה את זה, יש היום מספיק קומפוננטים מעולים שני ערוצים

שיאפשרו לך עם איטום טוב ועם המגבר שלך בבי אמפינג תוצאות מעולות

האלייט ידרוש התקנה ע"י מומחה , וגם סטים טובים אחרים

שאלה נוספת , האוטו שלך עבר איטום מסיבי ? כי אם לא עדיף שתשקיע באיטום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נפגעתי בכלל.אני לא בחור רציני בתחום זה בטוח לכן אני פה כדי לשאול.התקציב לא ממש משנה כי אני די יודע מה אני רוצה(התלבטות בין שני סטים HERTZ HI ENERGI 163 או מורל אילייט).אני מכוון לסט שלושה חלקים כי זה "יותר נכון"לבנות במה בצורה כזו.אני לא יודע מהי צורת ההגברה הנכונה לדוגמא לקחת 4 ערוצים מהנקמיצ'י ולהפנות אותם רק לסט הקדמי או להשאיר את זה על שני ערוצים לכן אני שואל אם בהתאם לחלקים שיש לי בחתימה אני אצטרך לקנות עוד חלק נוסף.

או קיי הבנתי אותך ואני עוד יותר שמח שהבנת אותי..

נגיד ויש לך את התקציב לקנות את הסטים. יש לך איטום מלא בדלתות? יש לך ידע/מישו כדי לבנות בניות עם כיוונים זוויות וכו' בשביל הסט?

יש לך כסף למגברים נוספים?

לדעתי באמת תבדוק אם יש לך קרוס 3 WAY ברדיו דיסק..וגם זה לא יספיק צריק 4 WAY..

נו טוב באמת עדיף לך לקנות קרוס חיצוני (סה"כ יש לך HU נהדר) שיהיה 4 WAY כלומר 3 לסט ואחד לסאב.

ותחליט אם אתה באמת רוצה לבצע טרי אמפינג..אם כן אז אתה צריך לקנות מגבר נוסף שיהיה 2 ערוצים מאוד חזק ואיכותי בשביל המידים! והמגבר 4 ערוצים שיש לך יגביר את הטוויטרים והמידרינג'..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שטרי אמפינג זה הגברה ישירה לרמקול עם סיכוי גבוה יותר לשרוף אותו.תודה אבל לא תודה אני מוותר אני אגביר אותו דרך הקרוס שיגיע איתו.איטום אין כרגע יהיה כשתהיה הבנייה בדלת ובקיק פנל.אם אני רוצה לגשר שני ערוצים בנאקמיצ'י שהוא 4 ערוצים ולהפנות אותם רק לקומפוננט כמו שעושים בסאב זה אפשרי? .

fiat x1/9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שטרי אמפינג זה הגברה ישירה לרמקול עם סיכוי גבוה יותר לשרוף אותו.תודה אבל לא תודה אני מוותר אני אגביר אותו דרך הקרוס שיגיע איתו.איטום אין כרגע יהיה כשתהיה הבנייה בדלת ובקיק פנל.אם אני רוצה לגשר שני ערוצים בנאקמיצ'י שהוא 4 ערוצים ולהפנות אותם רק לקומפוננט כמו שעושים בסאב זה אפשרי? .

שוב אתה מכוון לסט 3 חלקים לפחות תדאג להגברת 2 ערוצים רצינית..

גישור 4 ערוצים יכול להתאים אבל אם כבר אתה מכוון לטופ של האיכות אז גישור לר יאפשר לך זאת..תאורטית כמובן! בפועל אני בכלל לא בטוח שתוכל להבדיל בין סוגי ההגברות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"לפחות תדאג להגברת 2 ערוצים רצינית.." הנקאמיצ'י לא מספיק טוב?הוא 50*4 ואם אני אגשר זה יהיה 100*2 לא?וזה ממש לא משנה אם אני אוכל להבחין או לא בין ההגברות אני פשוט מנסה להבין תיאורטית אם זה אפשרי או לא ואם זה אפשרי אז מן הסתם בגישור אני אקבל יותר עוצמה מקדימה.

fiat x1/9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"לפחות תדאג להגברת 2 ערוצים רצינית.." הנקאמיצ'י לא מספיק טוב?הוא 50*4 ואם אני אגשר זה יהיה 100*2 לא?וזה ממש לא משנה אם אני אוכל להבחין או לא בין ההגברות אני פשוט מנסה להבין תיאורטית אם זה אפשרי או לא ואם זה אפשרי אז מן הסתם בגישור אני אקבל יותר עוצמה מקדימה.

ברור שזה אפשרי!

והמגבר שלך בגישור יתן 200W RMS ב- 4 אוהם!

אבל יגידו לך כאן לא מעט אנשים שחיבור קומפוננט בגישור זה לא ליגה..וסט 3 חלקים זה ליגה!

אתה מנסה להגיעה לליגה או סתם לעשות פוזות?! "יש לי סט 3 חלקים!! תראו 6 דרייברים רק מקדימה! ..

שוב בלי להפגע בבקשה.. אני אישית לא מכיר אותך וממש לא רוצה ללכלך ידידי :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שטרי אמפינג זה הגברה ישירה לרמקול עם סיכוי גבוה יותר לשרוף אותו שורפים רמקול רק כשהכיוונים לא בסדר , אין לך שו סיכוי לשרוף רמקול כשמתקין מעולה מכוון לך , אתה תפסיד את השמיעה לפני כן .תודה אבל לא תודה אני מוותר אני אגביר אותו דרך הקרוס שיגיע איתו מה התועלת בללכת על קומפוננט שלושה חלקים בלי טריאמפינג? עדיף קומפוננט רגיל בביאמפ , סביר להניח שהוא יתן יותר איכות.איטום אין כרגע יהיה כשתהיה הבנייה בדלת ובקיק פנל אם תעשה איטום אזי גם קומפוננט פשוט של מגנט ישמע יותר טוב מאלייט בלי איטם .אם אני רוצה לגשר שני ערוצים בנאקמיצ'י שהוא 4 ערוצים ולהפנות אותם רק לקומפוננט כמו שעושים בסאב זה אפשרי?אפשרי , אבל רק בקומפוננט עם שני ערוצים .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מחפש להוציא את המקסימום מהסט. אני מציא לך לרדת מהגברה אקטיבית.

ולהגביר פאסיבית. (חיבור של המגבר ישירות לקרוס של הסט ושהוא יחלק את הכוח לאלמנטים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה בנוגע TRI-WIRE? למה אף אחד לא הציע את זה

שעדיין ישתמש ב"הגנה" של הקרוס, אבל יגביר אותם כמו שצריך.

בכל מקרה , האילייט וההרץ קצת שונים אחד מהשני, לפחות במידריינג'.

קודם תשמע , אחר כך תחליט , אחר כך תחליט איך אתה מתכוון להגביר אותם

למשל , על מנת להגביר וופר + מידריינג' של ה K3P תצטרך מיני-בלוק רציני

סט שלושה חלקים זה לא משחק

תחשוב, ותתכנן הרבה לפני

לי כבר נהיו שערות לבנות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שזה אפשרי!

והמגבר שלך בגישור יתן 200W RMS ב- 4 אוהם!

אבל יגידו לך כאן לא מעט אנשים שחיבור קומפוננט בגישור זה לא ליגה..וסט 3 חלקים זה ליגה!

אתה מנסה להגיעה לליגה או סתם לעשות פוזות?! "יש לי סט 3 חלקים!! תראו 6 דרייברים רק מקדימה! ..

שוב בלי להפגע בבקשה.. אני אישית לא מכיר אותך וממש לא רוצה ללכלך ידידי :wink:

לא נפגע בכלל.אני מודה על כל תגובה שאני מקבל פה כי מכל תגובה אני מחכים.פוזות לא אצלי.אני לא קונה סט 3WAY כדי להשוויץ.אני קונה כי אני רוצה להגיע לאיכות טובה יותר.

מה זה TRI-WIRE ?

fiat x1/9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...