Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי רדיו טייפ שעלה אולי 30 שקל עם הספק 45WX4 ויש לי ארבעה רמקולים והוא כל כך חלש שהוא לא מאפשר להקשיב למוזיקה בארבעתם ביחד..מה גם שבגלל שקליטת הרדיו בו כל כך גרועה אני מחבר לכניסת ה-AUX שלו את הסלולרי שלי ומאזין דרכו למוזיקה, אך כל תזוזה של הכבל מלווה ברעשים מציקים

חיפשתי לי רדיו דיסק ממש ממש ממש פשוט וזול...אני נער בן 18 שלא עובד כרגע ומחכה לגיוס ולכן גם 150-200 שקל זה קריטי בשבילי..

בכל מקרה, מצאתי רדיו דיסק קורא MP3 של MXI עם שלוש שנים אחריות, הספק 55WX4 ופאנל נשלף, נראה לא רע בכלל. במחיר של 390 ש"ח.

שאלתי היא, כמי שלא צריך משהו רציני, אלא רק לשמוע בצורה נורמלית מוזיקה, האם זה נשמע לכם כמו דיל טוב?

פורסם

אם יש לו אחריות ל3 שנים... קנה אותו ותהיה בראש שקט 3 שנים, אחר כך זה כבר משהו אחר. מי מספק את האחריות?

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

עשיתי סקר שוק מקיף..

חשבתי על שלושה דגמים

pioneer deh2850mp

pioneer deh2800mp

kenwood kdc4026

אבל שלושת הדגמים האלו עולים בין 550 ל-600 ש"ח ומכיוון שהחנויות שמוכרות במחירים אלו רחוקות אני אהיה חייב לעשות משלוח, מה שאומר עוד תשלום של 30-70 ש"ח..כבר עברנו את ה-600 ש"ח והיד עוד נטויה..

כמו כן, במכשירים אלו ההספק נמוך יותר, והאחריות היא לשנה בלבד, מצד שני, ברור לי שזו איכות ללא תחרות.

בכל מקרה, האם אוכל למצוא אלטרנטיבה שלא עוברת את ה-400 ש"ח?או שהעסקה שהוצעה לי משתלמת?יש לציין שנראה לי שאפשר לסמוך על האחריות - העסקה הוצעה לי באוטו דיפו.

פורסם

ההספקים המצוינים לך על גבי המודעות הם הספקים בוואטים אשר על פי זה לא נמדד ה"כח" שלו

ההספק האמיתי הוא המצוין תחת RMS ולכן אין להתייחס להספקים כמו שאמרת שהציעו לך

יתכן שה45X4 של החברה שהציעו לך יהיה פחות חזק מ40X4 של קנווד למשל או כל חברה יותר מוכרת

שוב, אני לא מכיר את החברה שנתנו לך ולכן אני לא יכול להתחייב אבל ככה זה עם חברות מדבקה סיניות

פורסם

שוב, אני לא צריך שיהיה חזק, רק שיוכלו לשמוע בארבעת הרמקולים בצורה נורמלית. אני לא מאלה שמשתגעים ומגבירים לעוצמה המקסימלית..באמת שזה לא עושה לי את זה..

וזה דבר שכל מערכת יותר מתקדמת משלי תוכל לספק לי אני מאמין.

בכל מקרה, רציתי לשאול פה כי יש פה אנשים מביני עניין והייתי רוצה לבדוק אם יש אלטרנטיבות משתלמות יותר, או במידה ומישהו מכיר את החברה או התנסה יכול לחוות דעה..

פורסם

אני מאמין שמכל רדיו דיסק (טוב נו, ברוב הרדיו דיסקים :lol: :lol: ) אתה תשמע מכל ארבעת הרמקולים צלילים יוצאים, לא משנה איזה דגם של איזה חברה קנית.

שיקולים תעשה לבד בגלל תקציב נמוך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עשיתי סקר שוק מקיף..

חשבתי על שלושה דגמים

pioneer deh2850mp

pioneer deh2800mp

kenwood kdc4026

אבל שלושת הדגמים האלו עולים בין 550 ל-600 ש"ח ומכיוון שהחנויות שמוכרות במחירים אלו רחוקות אני אהיה חייב לעשות משלוח, מה שאומר עוד תשלום של 30-70 ש"ח..כבר עברנו את ה-600 ש"ח והיד עוד נטויה..

כמו כן, במכשירים אלו ההספק נמוך יותר, והאחריות היא לשנה בלבד, מצד שני, ברור לי שזו איכות ללא תחרות.

בכל מקרה, האם אוכל למצוא אלטרנטיבה שלא עוברת את ה-400 ש"ח?או שהעסקה שהוצעה לי משתלמת?יש לציין שנראה לי שאפשר לסמוך על האחריות - העסקה הוצעה לי באוטו דיפו.

ההבדל בין שני הדגמים של PIONEER הוא ביבוא.

ה-pioneer deh2850mp, מיובא ע"י היבואן הרשמי ועליו ככל הנראה תקבל 3 שנים אחריות.

פורסם

אין לך מושג כמה חיפשתי יד שניה..

עברתי בארבע חנויות סאונד לאוטו פה באשקלון...המינימום שהם מציעים זה dragon fly מחודש ב-550 שקל..זה הכי נמוך במצאתי..

נכנסתי ליד2, להומלס ופה לפורום קנייה ומכירה..לא מצאתי כלום..

חיפשתי בנענע שופס, וואלה שופס, זאפ ובכל מיני חנויות אינטרנטיות מכשירים מחודשים, לא מצאתי כלום מתחת ל-400 ש"ח..

בסופו של דבר הלכתי לאוטו דיפו וביקשתי את ה-MXI, הוא אמר לי שאין במלאי, אז הוא נתן לי eagleroad, בהתחלה לא רציתי לקחת אבל גם את MXI לא הכרתי אז אמרתי ננסה..עלה לי 380 שקל..

מכשיר חדש ולא משומש או משופץ או מחודש, אחריות לשלוש שנים, הספק 55wX4 פאנל נופל ונשלף, קורא mp3 ו-wma, עם שלט...

גיסי הרכיב לי אותו יפה וזה מספיק לי..ברגע שיש לי אחריות אני יודע שאין לי יותר מדי מה לדאוג...

לא צריך איכות יותר טובה מזו, לא צריך יותר עוצמה מזו..

רק נקווה שלא יהיו יותר תקלות וזהו..ובמידה ויהיו, בשביל זה יש אחריות..רק מקווה שלא אצטרך לפקוד אותם פעמים רבות מדי..

בכל מקרה, תודה רבה רבה רבה על התגובות..

פורסם
גיסי הרכיב לי אותו יפה וזה מספיק לי

תתחדש, והכי חשוב שאתה מרוצה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חפש גם ב-ZAP.

הבעייה עם הרדיו-דיסקים האלה היא האיכות קליטה של הרדיו.

גם לי היה באוטו רדיודיסק כזה מעפן(שעלה כמעט כפול אגב, בזמנו).

הדיסקים ניגנו יופי, אין טענות על איכות.

הרדיו ניגן בקושי, ווליום הורם היטב, כיוונונים שונים ועדיין היה די מעפן.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, תודה על חוות הדעת. אבל אני כמעט ולא מאזין לרדיו, יש לי אוספים של דיסקים וכל מה שאני שומע זה מוזיקה..חדשות וכד' לא הכי מעניין אותי..

בכל מקרה, להפתעתי גם רדיו שומעים מצוין בלי עין הרע..

• תוכן חדש...