Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אפשרי בדקתי אצל "גריז מערכות" אם אתה מכיר,התקנתי שם את המערכת!!

אני יכול לחבר את הקומפוננט ואת הסאב למגבר ואת האחוריים לרדיו דיסק אבל לא ישמעו את האחוריים בכלל כאילו ממש לא ישמעו אותם..והוא אמר לי זה אפשר לחבר את האחוריים ואת הקומפוננט ל2 יציעות ואת הסאב גם וכך אני לא צריך לקנות עוד מגבר מונובלוק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מומלץ שלא לבצע את צורת החיבור הזאת, תחבר את האחוריים למערכת והם ישלימו את הסאונד ליושבים מאחורה, לא צריך יותר מזה. מלבד זאת אני מאמין שאתה גם לא תפסיד ככה עוצמה, שאני מאמין שזה בעיקר מה שמעניין אותך, מכיוון שהסט הקידמי שלך יותר חזק מהאחוריים וברגע שאתה מחבר את שניהם ביחד אתה מחוייב לכוון לפי החלש מבין השניים, כלומר האחוריים - משמע אתה מפסיד עוצמה מלפנים.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

עזוב אותך ממה שאמרו לך. פה בפורום אני כבר קראתי עשרות פעמים וזה כבר ברמת עובדה שרמקולים אחוריים זק רק בשביל היושבים מאחורה ואולי קצת בשביל הנהג כדי שישלימו את הסאונד מאחורה. וברב המקרים איך צורך בהם בכלל. אז להגביר אותם ממש אין צורך ובמיוחד שאין לך 2 יציאות פנויות.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

גריז גריז גריז=כסף כסף כסף

לא ממליץ עליו בכלל! התקין לי מערכות ב-2 מכוניות שונות

שתיהם יצאו בלאי!

אם הוא איי פעם היה יודע על מה הוא מדבר אז הוא לא היה בכלל מציע לך לחבר אחוריים,

אבל עזוב.

פורסם

אם כבר החלטת ללכת על הP2 האפשרות שלך עם המגבר היא,

לגשר שני ערוצים לסאב (המגבר מרים אותו יופי בגישור), קומפוננט על שני הערוצים הנותרים והאחוריים כמובן לחבר לרדיו דיסק להשלים את הסאונד, לא צריכים הגברה זה מיותר.

MX-5 NC

פורסם
אם כבר החלטת ללכת על הP2 האפשרות שלך עם המגבר היא,

לגשר שני ערוצים לסאב (המגבר מרים אותו יופי בגישור), קומפוננט על שני הערוצים הנותרים והאחוריים כמובן לחבר לרדיו דיסק להשלים את הסאונד, לא צריכים הגברה זה מיותר.

תומך בהמלצה הזאת. המגבר ירים לך אותו בגישור בלי בעיה למרות שהנצילות שלו היא 87DB שהיא יחסית נמוכה. אצלי הוא מחובר ל-2 ערוצים שכל אחד 60W והסאב פשוט עף באוויר ( ה-P2).

בהצלחה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

MaX-TuRbO,

מכיוון שאתה רוצה לחבר את הסאב על 2 ערוצים בגישור של מגבר ה - JBL GTO75.4, עליך להקפיד שההתנגדות הכללית של הסאב תהיה 4 אוהם. אם לסאב יהיה סליל אחד, ההתנגדות של הסליל הנ"ל צריכה להיות 4 אוהם. אם לסאב יהיו 2 סלילים, ההתנגדות של כל סליל צריכה להיות 2 אוהם ואז יש לחבר את 2 הסלילים של הסאב בחיבור טורי ולקבל התנגדות כללית של 4 אוהם.

ליפני שאתה מחליט על סאב מסויים, עדיף שתשמע כמה סאבים ותתן לאוזן שלך להחליט מה הכי נישמע לטעמך. ההמלצה האישית שלי היא על הסאבים של פניקס גולד, או על האוקטן או על האוקטן ZR.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
ליפני שאתה מחליט על סאב מסויים, עדיף שתשמע כמה סאבים ותתן לאוזן שלך להחליט מה הכי נישמע לטעמך. ההמלצה האישית שלי היא על הסאבים של פניקס גולד, או על האוקטן או על האוקטן ZR.

שלו.

אתה נראה לי ממש מבין בתחום אתה לא ממליץ על הרוקפורד P2?

MaX-TuRbO,

לטעמי האישי הפניקס גולד נשמעים יותר טוב מהרוקפורד P2. זה לא אומר שהרוקפורד P2 הוא רמקול רע. לכן המלצתי שתשמע כמה סוגים של סאבים ותתן לאוזן שלך לקבל את ההחלטה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

phase sx 12 סאב מצויין לדעתי ויתאים בול למגבר coil 1

220 rms ובקשר לנצילות 92db spl !

לא יקר מדי (בלי תיבה) ובקשר לדיוק ולהמרחות של הצליל תוכל לבנות

תיבה לפי המידות תתן את הסאונד המושלם ,אם תרצה מידות אתה מוזמן לפנות אלי

בכל עת ואגב לדעתי במערכת באוטו כדי שישמעו טוב נקי ומאוזן סאב עד 300 rms זה

מספיק ואפילו יותר מדי .

*לא חייב לקנות קיקר כי היה במבצע וכולם קנו ,נכון הוא סבבה אבל זה עניין של טעם ולמי שאין טעם הולך עם הזרם.

:wink:

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

• תוכן חדש...