Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T.V ב.מ.וו 745

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ב ב.מ.וו 745 ישנה טלוויזיה מובנית, ערוץ22,10,ו11 וכאשר מתחילים את הנסיעה הטלויזיה נכבית, ונכתב שזה למען בטחונך האישי, יש למישהו מושג איך מבטלים את זה?

תודה

פורסם
אולי תנסה לפנות לחברה עצמה/מקום שממנו קנית את הרכב בכדי שתבטל את זה?

אם הם עשו את זה, חשבת על זה שהם לא ייבטלו? זה בשביל הביטחון, בכדי שלא ייראו טלויזיה בנסיעה.

אם יש למישהו מושג איך מתעסקים עם זה אני אשמח :=)

פורסם

לפי מיטב ידיעתי,אין מצב לבטל את הכיבוי,זה מתכבה לבד ב 20 קמ"ש,אולי תימצא איזה מתקין פרטי שיהיה מוכן להיתעסק במערכת המורכבת ולבטל זאת,במרכזי הם לא מוכנים בכל אופן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני לא חושב שצריך טלויזיה באוטו כזה יש כל כך הרבה על מה להסתכל טלויזיה זה הדבר האחרון שמעניין אותי.

ואם כבר טלויזיה אז אני מאוד בספק אם לבעל הבמוו תהיה בעיה כלכלית כלשהיא להוסיף איזה מסך+DVD, ראיתי עבודות ממש יפות על דאשים של סדרה 7 וזה נראה ממש חלק מהדשבורד הטיבעי של האוטו.

פורסם
אני מאמין שהכל עיניין של כסף.....השאלה אם אתה מוכן לשלם...:wink:

מוכן לשלם, אבל כבר כמה מתקינים אמרו שאין להם מושג איך מבטלים את הבקרה הזו.

ויש מסך מובנה כבר ברכב, אולי חשבת שזו עבודה של מתקין, אז ממש לא.

פורסם
שלום לכולם, ב ב.מ.וו 745 ישנה טלוויזיה מובנית, ערוץ22,10,ו11 וכאשר מתחילים את הנסיעה הטלויזיה נכבית, ונכתב שזה למען בטחונך האישי, יש למישהו מושג איך מבטלים את זה? אתה יכול אולי להסביר למה בדיוק אתה רוצה לבטל את זה ? כלומר אני מבין שאתה חושב שזה עסקך בלבד , אבל הנקודה היא שאם אתה נוהג בכביש , אז אם תצפה בטלויזיה כול המשתמשים בכביש יהיו בסכנת חיים . חשבת על זה ?

תודה

אני מקווה שאף אחד לא יעזור לך לבטל את זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
שלום לכולם, ב ב.מ.וו 745 ישנה טלוויזיה מובנית, ערוץ22,10,ו11 וכאשר מתחילים את הנסיעה הטלויזיה נכבית, ונכתב שזה למען בטחונך האישי, יש למישהו מושג איך מבטלים את זה?

תודה

הביטול קיים רק במסך הקדמי, שבתוך האיי דרייב. המסכים מאחורה אינם כבים בנסיעה.

המטרה, כפי שכבר ענו לך בשרשור, היא שתתרכז בכביש ולא תהרוג אותנו ואת עצמך בזמן שאתה מנסה לראות טלוויזיה ולנהוג בו זמנית.

מי שיסייע לך לעקוף את מנגנון הביטול הוא פושע.

העובדה שבארץ עוד אין חוק ברור ונשכני נגד צפיית הנהג ב-DVD ובטלוויזיה בשעת נסיעה היא כבר שערוריה אחרת (החוק רק עכשיו עבר קריאה ראשונה, אחרי שהמשטרה ומשרד התחבורה גמרו לריב עליו)

פורסם

אני זוכר שהתקנתי בבמוו של אחי פעם, והיינו צריכים לעקוף חוט שמתחבר לידית הילוכים כדי שתוכל לצפות רק בP וN

לגבי הסדרות החדשות, אני יכול להמליץ על מישהו שמתקין תוכנות מיוחדות לכל הרכבים החדשים, ויש לו גם לBMW

כהן תמיר, שרירא הגאון 4 יפו

:wink:
פורסם
אני מקווה שאף אחד לא יעזור לך לבטל את זה

בברכה יהודה

יהודה היקר, היה רגוע.

אני רוצה לבטל את זה כדי שהנוסע שלידי יוכל לצפות בנסיעה, אתה עדיין יכול ליסוע על כבישי ישראל בשקט ואני לא אהרוג אותך:-P .

והרכב שנת 2004 למי ששאל.

פורסם
יהודה היקר, היה רגוע.

אני רוצה לבטל את זה כדי שהנוסע שלידי יוכל לצפות בנסיעה, אתה עדיין יכול ליסוע על כבישי ישראל בשקט ואני לא אהרוג אותך:-P .תגיד מה יקרה אם הנוסע לידך יגיד ווואוו תראה מה זה?!!!!

אתה תסתכל או לא ? בפעם האחרונה שראית בחורה יפיפיה ברחוב לא הסתכלת יותר מידי ? אין שום סיכוי שלא תסתכל אם הנוסע לידך יסתכל

והרכב שנת 2004 למי ששאל.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...