Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים של Kenwood

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם משהו יודע בכללי איך קנווד ברמקולים לרכב ואיך הדגם kfc-m1625ie .

הרמקולים הם 3 way .

200 וואט. 6.5 אינץ

מבקש חוות דעת,בתודה מראש:idea:

פורסם

רמקולים בינוניים לחלוטין... יש לי ניסיון איתם, וממנו אני יכול להגיד לך בוודאות שעדיף קומפוננט.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

שלום רב

הרמקולים הולכים להיות אחוריים

מקדימה אני הולך לשים קומפוננט

שוב האם אתם מבינים ברמקולים ,כי אני חדש בפורום ועדיין לא מכיר את המכותבים, כך שלא להיפגע משאלה זו.

אחרים אומרים שכל הסידרה הזו היא טובה מאוד מכל הבחינות.

שוב מחכה לשרשור בנושא.

יהיה מורכב בסוזוקי "ליאנה" מאחור מיתחת למגש האורגינל של הרכב, ופה באה שאלה שניה : האם המגש האחורי האורגינאלי של הרכב לא גורם לרמקולים להיבלע,כי אני לא רוצה שיראו את הרמקולים(פורצים)

פורסם

כמו שנאמר כבר, רמקולים בינוניים ביותר, לא באיכות גבוהה.

הן מבחינת עוצמה והן מבחינת צליל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מזלזל או משהו אבל גנבים לא נראה לי יפרצו בשביל 6.5 של קנווד.

לפי דעתי אין טעם להסתיר אותם מתחת למגש.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אם אתה מתכוון לשים קומפוננט מקדימה וסאב אתה לא צריך את הקנווד האלה..

חבל על הכסף. אבל אם כבר יש לך אותם תחבר אותם לHU שלך ושיהיו מונמכים מאוד ככה שלא ימשכו את הבמה אחורה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אני לא מזלזל או משהו אבל גנבים לא נראה לי יפרצו בשביל 6.5 של קנווד.

לפי דעתי אין טעם להסתיר אותם מתחת למגש.

תתפלא אבל אפילו בשביל רמקולים יותר גרועים פורצים רכבים.

לא חותם

פורסם

יש לי את הדגם הקודם של קנווד גם 200W והם לא רעים בכלל, ואם אתה רוצה להסתיר אותם אז פשות תסתיר אותם עם איזה שהוא בד זה יהיה יותר טוב.

פורסם

NIVO, האמת שאני כן מתפלא. לפרוץ לרכב בשביל משהו שתמכור אותו גג ב100 שקל?

על כל מקרה לפותח התרד , אתה יכול לכסות את הרמקולים עם בד אקוסטי אם חשוב לך שיהיו אחוריים. (כמוני)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

שוב שלום לכולם

תראו קיבלתי את הרמקולים האלה במתנה ואני רוצה מרכיב אותם מאחור.

מה שקורה הוא שלאחר שהרכבתי את הרמקולים למקומם אני רוצה להחזיר את המדף האחורי למקומו שהוא יושב מעל הרמקולים קורה מצב שגובה הרמקול יותר גבוה ואני לא יכול לחברו למקום.

הרמקולים מחוברים נכון למיקום בחורים של הפח שמיתחת לגריל האחורי.

כלומר הגריל האחורי נוגע בטוויטר ולוחץ עליו.

מה עושים? האם אפשרי לחבר את הרמקולים מתוך הבג"ז ואז ראיתי כי הם לא נוגעים.

כל זאת בגלל שאני לא רוצה לחתוך את המדף האחוי שלא יראו את הרמקולים.

מה התשובה.

שאלה שניה :כאשר אני שומע מוסיקה אני מרגיש כאילו ההאוזניים ניתפסות בזמן השמיעה וזה בזמן שאני מגביר לרמה בינונית ומעלה כמו שכל אחד מאיתנו בעצם רוצה ואוהב לשמוע.

פורסם

אתה סתם מסתבך יותר מדיי.

תחתוך במגש האחורי בעצמך ו בעזרת אבא\חבר\ לא יודע מי גודל מתאים לרמקול. תמדוד עשרים פעם לפני שאתה חותך!!

אחרי החיתוך תבדוק שהרמקול מתאים והרשת מתלבשת עליו בסדר ואין שום בעיה. רוץ לאיזה חנות בדים או חנות שמתקינה מערכות תקנה בד אקוסטי איזה מטר על מטר יעלה לך 50 שקל משהו כזה תעטוף את כל המגש האחורי שזה בדיוק עבודה של 5 דקות והופה יש לך רמקולים במגש האחורי,

שגם לא רואים אותם, והם גם נשמעים יותר טוב מאשר מתחת לאיזה קרטון שבא מהחברה.

פורסם

לנמו הסטלן !!!!!~!

אתה יודע מה אתה צודק נישבר לי ואני הולך על הדבר הפשוט והנכון לעשות ובעצם את ההרכבה הרגילה כמו שצריך להרכיב את הרמקולים.

מה לעשות ואנחנו היהודים אוהבים מידי פעם קצת להיתחכם, וכניראה שיש מצבים שצריך ללכת ישר.

ביי

פורסם

או-קיי

עשיתי את החורים במגש האחורי כמו שצריך( בלי אבא ואמא,למי שהיסתלבט)ואני רוצה לומר למיספר "אודיומן" שאומרים שהרמקולים לא מי יודע מה,אז אני חושב שהם לא רעים בכלל,מה גם שמקדימה יש לי קומפוננט לא רע בכלל והעיקר ה hu של פיוניר דגם 5750 שהוא "פצצה" בפני עצמו. מכשיר שלכל הדעות בין המובילים בקטגוריה.

מה אומרים החברה?

• תוכן חדש...