Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי בACE נורות פלורוסנט מסוגים שונים ומחירים נוחים (80 - 90 ש"ח לערכה) וכבר עמדתי לקנות אבל הבנתי שאין לי מושג איזה לקנות ואיך מרכיבים אותם.

יש למישהו המלצות לדגם או הסבר איך מרכיבים אותם?

ואגב,

חג שמח!

פורסם

ראיתי אותם...

1.פלורסנטים יוסיפו רעשים זרים בנסיעה .

2.צריכים לחורר ריפוד גג.

3.חייהם קצרים (נשרפים).

4.מבחינת עיצוב -הם לא מתאימים לשום רכב.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

יש לי ברכב פלוריסנט אולטרה כחולה.

של חברת TYPE R משהו כזה, עולה 50 שקל .

אחרי חודש המנורה נחלשה בצורה מדהימה, תאמת *** תאמת = את האמת, את כל האמת, ואך ורק את האמת ***עדיף ככה כי זה היה נראה מצחיק ממש.

בכל מקרה אם קיימת מנורה אורגינלית בגג הרכב, פשוט תעשה מה שאני עשיתי, תפרק אותה החוצה עם הבית שלה, לאחר מכן תראה את הקורות של הגג (תלוי אצלי למשל רואים) בעיקרון לשם היא מוברגת , ולאחר מכן תבריג את החדשה למוט הפלדה (יש חור לברגה) , אני נוסע ככה כבר שנתיים וזה לא רועש לי. (לפני שאתה מתחיל פשוט תוריד את הכיסוי השקוף במידה ויש לך מנורה ותראה אם יש בורג באמצע שמחובר לתקרה).

בהצלחה.

(שוב הכל תלוי אם קיימת מנורה כבר ברכב).

פורסם

כמובן שאני לא ארכיב ערכה שאחרי חודש תישרף לי, אבל אין לי בעיה לעשות עוד חורים בגג וגם עיצוב "לא מושלם" לא מפריע לי.

העיקר שתהיה לי תאורה כי אני עובד בתור נהג.

מישהו יכול להמליץ על חנות שאפשר להחליף בה את הנורות הקיימות ליותר חזקות?

פורסם

בזבוז של כסף.. נשרפת אחרי חודש וחצי ולא ניתן להשיג מנורה פלורסנטית כמו המקורית בנפרד.

ומי שאמר שחייבים לקדוח חורים זה לא בהכרך..

וההתקנה, פשוטה לגמריי.. אם תחליט להתקין נעזור לך הסר דאגה מראשך.

כמובן שאני לא ארכיב ערכה שאחרי חודש תישרף לי, אבל אין לי בעיה לעשות עוד חורים בגג וגם עיצוב "לא מושלם" לא מפריע לי.

העיקר שתהיה לי תאורה כי אני עובד בתור נהג.

מישהו יכול להמליץ על חנות שאפשר להחליף בה את הנורות הקיימות ליותר חזקות?

יש נורות של אוסרם, אני קניתי זוג והם דיי חזקות.. 12V

פורסם

תלך לפירוקיה בצפון,50 ש"ח אתה מוריד תאורה של כל רכב שיש שם , לדוגמא: פורד טאורוס,או טויוטה קארינה תאורת מפות קדמית+תא למשקפיים ...

מניסיון.

פורסם
בזבוז של כסף.. נשרפת אחרי חודש וחצי ולא ניתן להשיג מנורה פלורסנטית כמו המקורית בנפרד.

ומי שאמר שחייבים לקדוח חורים זה לא בהכרך..

וההתקנה, פשוטה לגמריי.. אם תחליט להתקין נעזור לך הסר דאגה מראשך.

יש נורות של אוסרם, אני קניתי זוג והם דיי חזקות.. 12V

איזה נורות בדיוק של אוסרם?

פורסם

אם יש לך מזדה 323 GLX כמו בתמונה, יש לך את אחת ממנורות התקרה היותר טובות בתקופה ההיא, חבל עליה.

רק אם זה באמת GLX. אמור להיות לך גם תאורת מפות לשני הצדדים וגם תאורה מרכזית.

פורסם
אם יש לך מזדה 323 GLX כמו בתמונה, יש לך את אחת ממנורות התקרה היותר טובות בתקופה ההיא, חבל עליה.

רק אם זה באמת GLX. אמור להיות לך גם תאורת מפות לשני הצדדים וגם תאורה מרכזית.

תמוהה מאוד שאתה טוען שהן אמורות להיות טובות, כי זה בדיוק האוטו שיש לי, שנת 96 ויש לו תאורה מרכזית+ שתי תאורות מפות.

חזרתי עכשיו מאוטו דיפו, החלפתי את הנורה המרכזית ולא מרגישים בשום הבדל, מה עושים? :-(

• תוכן חדש...