Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים טובים חייב עזרה החלום שלי להתקין טורבו בטנדר סובארו יש למישהו רעיונות או על המנוע שלי או מנוע של xt שזה קצת בעייתי מבחינת רישוי או מנוע של dl טורבו אם יש בארץ או טורבו של xt מפרוק רעיונות בבקשה נ.ב אני מחפש xt לפירוק בכל מצב

פורסם

לפני שאתה מתקין משהו תקן את הכותרת שלך לפני שלא ישאר לך שירשור...

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אפשר להתקין טורבו על מנועים של הלאונה\טנדר.

הבעייה היא שזה לא חוקי בארץ.

XT לפירוק זה כמו למצא מחט בערימה ..... אין סיכוי!

אתה צריך אחד כזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/85-91-SUBARU-DL-GL-GLF-BRAT-XT-COUPE-LOYALE-TURBO-v_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33615QQihZ001QQitemZ110066549868QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

או רק את הטורבו שלו ולשים על שלך.

בכל אופן העניין לא חוקי.

אגב, אם כבר חלום ,בחו"ל קיים דגם לאונה(לויאל) 2300 סמ"ק טורבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...