Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 208
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת, חשבתי על הרעיון. ואז נזכרתי שאני גר בעיר, בבית קטן וצפוף AS IS.

בינתיים אני אשלם, לא נורא. זה בסה"כ מאוד כיפי - כבר 150 ק"מ עם הביו דיזל - ואין יותר את הריח הרע, האוטו סוחב מצוין ובסה"כ התגובה של הרכב טובה.

אני בינתיים סוחב בכוונה גם על טורים גבוהים, כדי שהרכב יתנקה מכל הזבל כמה שיותר מהר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
האמת, חשבתי על הרעיון. ואז נזכרתי שאני גר בעיר, בבית קטן וצפוף AS IS.

בינתיים אני אשלם, לא נורא. זה בסה"כ מאוד כיפי - כבר 150 ק"מ עם הביו דיזל - ואין יותר את הריח הרע, האוטו סוחב מצוין ובסה"כ התגובה של הרכב טובה.

אני בינתיים סוחב בכוונה גם על טורים גבוהים, כדי שהרכב יתנקה מכל הזבל כמה שיותר מהר.

אין שום צורך בטורים גבוהים הביודיזל מנקה ומקרצף את המנועה גם בלי טורים גבוהים חבל על הדלק וחבל על המנוע

בכל אופן למי שכן נוסע על (גועל סולר) מומלץ מדי פעם לתת קצת טורים גבוהים כדי למנועה צבירה של פיח במנוע

במקרה שלך ביודיזל אינו יוצר פיח במנוע

תודה על התגובות בפורום "שלך תמיד אמיר"

amirt@greenbe.co.il

פורסם
לא יודע מהיכן אתה שואב את המידע שלך, אבל רק אם תפרט על ה'ממצאים' שלך נוכל למצוא סולם מתאים להוריד אותנו מהענן..

אני באופן אישי פתחתי מנוע לאחר כמה עשרות אלפי ק"מ, כל איזור תא השריפה נקי לגמרי. אף פעם לא החלפתי משאבת סולר, לא היתה לי בעיה עם המשאבה וגם לא נסתם המסנן. נסעתי בחצי שנה האחרונה ב 3 רכבים שהיו שלי, לא נתקלתי בשום בעיה חוץ מרעב מסויים שנבע מהריח הקבוע של צ'יפס במקום סולר.

אני מכיר גם רכבים עם מנועי מסילה משותפת שנוסעים בלי שום בעיה עם הביו שאני מייצר.

דרך אגב, שיפרתי את התהליך והיום לוקח לי כ 5 שעות לייצור מלא (עד מיכל הדלק).

5 שעות לתהליך כל הכבוד אני מקווה שאתה לא מדלג על שלב השיקוע לפני שטיפה

זה יוצר זיהום רציני למים וחבל

בכל זות ישר כוח

פורסם

לא יודע מה אתה עושה עם המים שלך, אני מאדה את שלי כך שאין בעיה של זיהום.

מה אתה עושה עם הגליצרול אם מותר לשאול?

בריאות לכולם!

פורסם

הוא מכין סדרת סבונים מתחרה ל"סבתא ג'מילה".

אני עכשיו עוזר לו לחפש סבתא ממש מכוערת שתהייה הטרייד מארק של החברה המתחרה.

פורסם

באמת הדיזל כל כך מזוהם ?

בגלל זה תמיד כשנותנים קיק המנוע מעשן כאילו אין מחר?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
לא יודע מה אתה עושה עם המים שלך, אני מאדה את שלי כך שאין בעיה של זיהום.

מה אתה עושה עם הגליצרול אם מותר לשאול?

אני לא משתמש במים יש לי מחליף יונים המיועד לכמוית גדולות ומעכרת פילטור

באתיד הקרוב אני מקווה גם לשווק ליצרנים ביתיים מערכות קטנות יותר בנתיים אני עובד על אב-טיפוס

אבל בינתיים שטיפה במים עושה את העבודה מצוין .

בקשר לאידוי המים זה נחמד אבל אפשר גם לסתור את המים הבסיסיים עם חומץ או לחלופין בעזרת חומצה זרחתית בריכוז נמוך

ולהשתמש במים אשר מאושרים באשלגן וזרחן להשקיית עצים (לא ירקות ולא דשה)

בכל הקשור לגליצרין יש המון דברים שאפשר לעשות (אמונייה חנקתית וגליצרין מגיבים לא רע זו דרך אחת להיפטר מהגליצרין)

בצחוק לא לנשות זהירות ממש אבל ממש מסוכן "ניטרו-גליצרין"

אפשר גם להכין סבונים אפשר גם לזקק אם כי אחרי ניסוי זיקוק היו לי תוצאות טובות מאוד זה תהליך ארוך ולא כלכלי

אני היום מייצה את הגליצרין שלי עד להודעה חדשה .

בכל אופן השאלה שלי בקשר לקיצור התהליך ל 5 שעות אני מקווה שאתה לא מעביר לשטיפה מבלי שיקוע קודם של הגליצרין?

כי אז המים נימצעים ברמת זיהום גבוהה בגלל א.כמות המתנול במים ב.כמות הבסיס ג.כמות של גליצרין ד.כמות חומצות שומן

במקרה הזה אידוי של המים זה מדע בדיוני וגם המים אינם טובים להשקיים

עם יש לך שיטה שמקצרת את התהליך נישמח עם תשטף את הפורום בכל אופן זה מאוד יעזור ליצרנים ביתיים

גם עם לא זה בסדר

ממש נחמד בפורום

פורסם
באמת הדיזל כל כך מזוהם ?

בגלל זה תמיד כשנותנים קיק המנוע מעשן כאילו אין מחר?!

התשובה היא: כן עם נמשיך לתת קיק המנוע יעשן את המחר

פורסם
גם אני הכנתי סבונים עד שנמאס לי.

כל ליטר מוציא איזה 20 סבונים, יש לי 500 ליטר...תעשה את החשבון.

שאלה: עם איזה קטליזטור אתה משתמש כי אולי יש לי פטרון 500 ליטר זה נסבל ויש גם רווח נחמד

פורסם
הוא מכין סדרת סבונים מתחרה ל"סבתא ג'מילה".

אני עכשיו עוזר לו לחפש סבתא ממש מכוערת שתהייה הטרייד מארק של החברה המתחרה.

אחלה סבתא מכוערת רעיון חחחחחחחחח (סבוני מילה-ג'י) אנק חחחחחחחח

היי אחרי המיכל הזה להחליף פילטר ואם אתה יכול להבי לי אותו לראות את המצב שלו אני יודע מאוד

חזק ואמץ אמיר (GreenBe)

• תוכן חדש...