Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונספט פיז'ו לתחרות עיצוב 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו נסגר שלב שליחת העבודות לתחרות העיצוב הרביעית של פיז'ו.

השנה בבריפ הם שמים דגש על הנאה מנהיגה, פשטות, אקולוגיה ובלה בלה דומה.

אני בחרתי לעשות פיז'ו כמו שאני הייתי רוצה לראות, ספורטיבית, מכוונת לנהג ובלי שטויות.

פחות פלוץ עתידני ויותר מכונית שפשוט הייתי רוצה שתהיה שלי.

כאן תוכלו לקרוא קצת על התחרות:

http://www.peugeot-concours-design.com/

וזה מה שיצא לי:

peugeotamirzaid1sym0.th.jpg

peugeotamirzaid2sxe0.th.jpg

peugeotamirzaid3srn6.th.jpg

peugeotamirzaid4sxk4.th.jpg

אמיר

פורסם

אני חושב שהרכב מאוד יפה אבל בתור תחרות קונספטים אין פה יותר מידי חידוש יוצא דופן או יצירתיות מיוחדת כמו דגמים שבחרו בשנים שעברו שהיו ממש שונים מכל דבר שאולי היו רואים על הכביש.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מישהו יודע צרפתית?

הקישור הוא לאתר בצרפתית.

יש שם אפשרות לאנגלית?

ועדיין לא הבנתי, התמונות שהוספת

זה עיצוב שלך בפוטושופ או משהו?

*עריכה*

תמיד תקראו את האותיות הקטנות! (למעלה בצד ימין יש אפשרות להחליף לאנגלית)

*עוד עריכה*

ושוב יצאתי טמבל, תתעלמו לחלוטין מההודעה, עכשיו שזה באנגלית אפשר להבין איפה יצרת את התמונה.

פורסם

אמיר.

בשורה תחתונה - המכונית יפיפיה ועושה חשק. בהחלט עונה לדרישה הבסיסית "מכונית שהייתי רוצה שתהיה שלי".

2 נקודות שנראות לי בעיתיות:

1. זוית ראיה מפנים הרכב אל החלון האחורי. במבט ראשון לא נראה לי שנהג שיושב נמוך יוכל לראות משהו לאחור (אני לא מתכוון למבט במראות, אלא למבט מהחלון לאחור, למשל בחניה או בנסיעה לאחור).

2. המכונית לא מתקשרת לי לשום מכונית ממשפחת פיג'ו. אם היית מציג אותה ללא סמל לא הייתי מצליח לשייך אותה לפיג'ו. לדעתי ברכב כזה, חשוב ליצרן ולמעצב לשמור על מאפיינים עיצוביים של מכוניות אחרות של היצרן שמשווקות, או אפילו ששווקו בעבר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הדגמים של השנים הקודמות אכן היו שונים, ולפי דעתי בזה נגמר תפקידם.

למעט שנה אחת, הקונספטים האחרים נראים לי נטו הבלחה עיצובית, ללא שום בסיס פרקטי מאחורהם.

אני לא חושב שזה מאד נעים לסוע באקווריום זכוכית על הכביש שלא לדבר על תוצאות של תאונה אפשרית.

במודל הכסוף אני שוב לא מוצא טיפה של היגיון, רכב כביכול ספורטיבי עם מרכז כובד בשמיים, ותא נוסעים מזערי ביחס לשטח שהרכב תופס.

ההערות של רז אכן במקומם ונלקחו בחשבון.

הראות לאחור היא אכן נקודת תורפה של עיצוב כזה ולכן יש שטח זכוכית בין הפנסים האחוריים, כמו כן הדבר ניתן לטיפול בימינו ע"י מצלמת וידאו קטנטנה, זה עדיין קונספט.

לעיצוב הבסיס היה רכב היסטורי של פיז'ו שהיווה השראה רחוקה, לא כולם מכירים אותו אבל לדעתי זאת אחת הפיז'ואים היפות של כל הזמנים : Peugeot 402 Darl'Mat

יוצרו בודדות, עם דימיון לא קטן לבוגאטי.

http://www.conceptcarz.com/vehicle/z12363/default.aspx

פורסם

לצערי לא הפנמת את המושג concept car. לא מדובר במוצר שאפשר לראות ולקנות כמותו היום. צריך לתת למכונית "ערך מוסף" ויזואלי או שימושי או אפילו פילוסופי.

רמת הפרזנטציה שלך טובה אך המכונית שעיצבת נותנת תחושת DEJA-VU ("כבר נראה").

אני לא מוצא קשר בין העיצוב שלך ומכונית העבר של פג'ו. דווקא המכונית המוצגת באתר של פג'ו (באמצע) היא מכונית retro שמזכירה את הסגנון ה"אירודינמי" של שנות השלושים.

העיצוב שלך מזכיר לי את ה- Opel GT של שנות ה- 70.

מאחל לך הצלחה בתחרות. רק המעיז יצליח.

פורסם

זה מזכיר לי שילוב מעניין (ומוצלח דווקא) של לוטוס, וייפר, קורבט,רנו,יגואר ואסטון.....

יצא יפה אבל אין פה משהוא חדש במיוחד.

ואגב- מה עם קירור לברקסים האחוריים? אין להם שום פתח איוורור?

בכל מיקרה- אהבתי. קווים נקיים והגיוניים, הכל זורם ומסתדר יפה ביחד,והיא דיי מוגדרת מבחינת מה היא אמורה להיות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...