Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבים בגבעתיים

shnaper
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחר שעברתי מתל אביב לגבעתיים בתקווה למצוא קצת שקט...

אתמול יום א' 05/11/2006 בסביבות השעה 02:00 לפנות בוקר חניתי בחניית ביתי.

בבוקר חשכו עיניי כשראיתי את רכבי ללא חצאיות צד, ללא מכסי פנסי ערפל וללא תא מטען וספויילר.

איך לעזאזל הם גנבו את זה בלי לפרוץ את הרכב?!

בכל מקרה, הרכב המדובר הוא סובארו STI 2004 בצבע שחור.

אם מישהו יודע משהו... אשמח לשמוע על כך.

תודה והמשך ערב מהנה,

אייל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצוב לשמוע, מה שמוזר שעוד לא ראיתי סובארו DL שחורה :-\

כנס ליד שניה לתוספות לרכב ותחפש אם מישהו מעוניין למכור את החלקים.

משתתף בצערך!

עמית.

זה בעוד חודש חודשים..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחיינו המוכרים לי (כפר קאסם) חובבים סופרלאנסרים ''משופרות''

עמית.

דווקא נראה לי יותר חבר'ה מקומיים.

יש כאן מישהו עם אימפרזה 1.6 אוטו' עם ספויילר של STI וגנטים של GT וכו'...

לא הייתי ישר מאשים את בני דודינו היקרים :)

בתוכנו קיימים לא פחות גרועים מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב נטול צלקות לחלוטין!

כשגנבו לי את הסמל STI השאירו צלקות רבות בתא המטען שאיננו במנצא בכל מקרה...

אני הולך לקנות דייהטסו שרייד קטנה ליום יום והסובארו הוכלת להכנס לחניון תת קרקעי לסופשים ונסיעות לצפון למשפחה.

אי אפשר לנסוע איתה כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב נטול צלקות לחלוטין!

כשגנבו לי את הסמל STI השאירו צלקות רבות בתא המטען שאיננו במנצא בכל מקרה...

אני הולך לקנות דייהטסו שרייד קטנה ליום יום והסובארו הוכלת להכנס לחניון תת קרקעי לסופשים ונסיעות לצפון למשפחה.

אי אפשר לנסוע איתה כאן.

גניבת אביזרי רכב היא תופעה שקשה להוקיע אותה - והמצב רק מתדרדר.

הגישה שלי בעניין היא מאוד פשוטה: מי שמחזיק רכב כזה - כדאי שידאג לו למקום חניה סגור ומוגן מעיני הציבור ובני טיפש-עשרה. אם הייתי צריך להתמודד עם רכב כזה ביום-יום (ועוד יגיע היום) ללא חניה סגורה, סביר להניח שהייתי עושה ה-כ-ל בשביל שיראה כמו אימפרזה LX רגילה ופשוטה (הייתי בכיף מוותר גם על הסמלים המיוחדים, חצאיות, ג'אנטים וכד')... אבל זה רק אני - כי ברור שחלק ממהות הרכב הזה זה גם קצת אביזרי הנוי שיש מסביבו והמראה הקרבי. אף אחד לא ממש רוצה 200 ומשהו כוחות סוס במראה של אימפרזה LXI עם פגושים שחורים (חוץ ממני, אולי...).

כמו כן - וללא צל של ספק, הייתי שם גלאי שטח ומחבר את הטריגר של האזעקה לכמה מתגים חדשים מיוחדים (על סמלים, ספויילר וכדומה).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גניבת אביזרי רכב היא תופעה שקשה להוקיע אותה - והמצב רק מתדרדר.

הגישה שלי בעניין היא מאוד פשוטה: מי שמחזיק רכב כזה - כדאי שידאג לו למקום חניה סגור ומוגן מעיני הציבור ובני טיפש-עשרה. אם הייתי צריך להתמודד עם רכב כזה ביום-יום (ועוד יגיע היום) ללא חניה סגורה, סביר להניח שהייתי עושה ה-כ-ל בשביל שיראה כמו אימפרזה LX רגילה ופשוטה (הייתי בכיף מוותר גם על הסמלים המיוחדים, חצאיות, ג'אנטים וכד')... אבל זה רק אני - כי ברור שחלק ממהות הרכב הזה זה גם קצת אביזרי הנוי שיש מסביבו והמראה הקרבי. אף אחד לא ממש רוצה 200 ומשהו כוחות סוס במראה של אימפרזה LXI עם פגושים שחורים (חוץ ממני, אולי...).

כמו כן - וללא צל של ספק, הייתי שם גלאי שטח ומחבר את הטריגר של האזעקה לכמה מתגים חדשים מיוחדים (על סמלים, ספויילר וכדומה).

איציק

הרכב חונה מול הבית בחניה מקורה 2 מ' מהדלת שלי.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקנות שרייד? ראית פעם איך נראית שרייד אחרי תאונה? אני ראיתי. בין מושב הנהג להגה לא היה ס"מ בודד.

לא שווה לסכן את החיים בשביל כלום :!:

עם שרייד לא עושים תאונה :)

אבל זה סתם היה לצורך ההמחשה.

לא אקנה שרייד.

:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...