Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבים בגבעתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליבי איתך.

אדם משקיע את מיטב כספו ובאים בני עיוולת וגוזלים את היקר לליבו.

כמוך, סבלתי גם אני בצעירותי מגניבת גנטים ספוילרים ושאר ירקות.

הרגשה רעה!

קיימים 2 פתרונות אפשרים:

1. לא לקנות רכב מנקר עינים

2. לחבר את הרכב לפאזה של ה220 וולט בבית ולבטל את ממסר הפחת. מי שיהיה דבוק לך לרכב בבוקר הוא הגנב...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מבין לליבך, אכן מצער מאוד, אני מאחל לגנבים שכל הכסף ממכירת האביזרים לא יספיקו להם לתרופות למחלה קשה שתפקוד אותם...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין לך אזעקה ברכב?

ברכב כזה(ובכלל) חייב אזעקה.

אצלי לא רק שמותקנת אזעקת גארד, גם הוספתי גלאי נפח.

אין לך מושג עד כמה זה עוזר, באמת.

באים חבורה של ילדים\בחורים\מבוגרים מתקרבים לרכב צעד אחד יותר מידי, ואז הם בורחים.

כמובן שלפעמים זה מעצבן לקום ב4 בבוקר ולראות שזה רק חתול, אבל בסופו של דבר זה שווה, ממליץ בחום.

פורסם

קודם כל ברוך הבא לעיר,

לא ידוע לי על גנבות מיוחדות באיזור, כניראה שככה זה בכל מקום, גם פה.

וכדאי לך לכסות את האוטו, מה שלא רואים לא יודעים שנימצא שם {עם הספויילר זה בטח יראה כמו סטיישן}.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
הרכב חונה מול הבית בחניה מקורה 2 מ' מהדלת שלי.
אין אפשרות לסגור אותה לחלוטין? או לפחות להסתיר כדי שלא יראו מה חונה בפנים?

אגב תנוחמי על הגנבה, מניסיון אישי, זה מעצבן, מאוד מעצבן.

פורסם

סלח לי שאני שואל פשוט גם אני גר בגבעתיים .. באיזה אזור אתה גר?

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם

לא צריך כלב ולא לסגור חניה השיטה הפשוטה והטובה ביותר היא לכסות את הרכב.

לא נראה לי שיהיה מישהו שיעז להוריד את הכיסוי ולהתחיל לקחת שלל.

ומה גם שמתחת לכיסוי לא יודעים איזה רכב יש לך. :-)

פורסם
סלח לי שאני שואל פשוט גם אני גר בגבעתיים .. באיזה אזור אתה גר?
אתה באמת מצפה שהוא יענה לך אחרי מה שקרה לו?

בשביל זה יש הודעות פרטיות.

פורסם

לחבר שלום

אין ספק ,יכול להוציא את האדם הרגוע ביותר משלוותו ,חניון תת קרקעי רק יחמיר את הבעיה (מניסיון),החנה את הרכב ברחוב במקום סואן ככל האפשר ובעיותך יעלמו ,חוץ מכמה מכות ,נגיעות עקב המכוניות השכנות,בכל אופן הזמן שמאי ותבע את חברת הביטוח

יגאל

פורסם

תודה חברים על התנחומים והעיצות. :)

אגיב כאן לכולם בפעם אחת,

בעניין הכיסוי הרכב מכוסה תמיד - פרט לאתמול...

כולם כבר בסביבה יודעים שיש STI בשכונה... ובאים לפקוד את האתר - עולים לרגל רבים... משום מה.

בעניין האזעקה- יש ברכב פוינטר- רדום-פעיל - שום דבר לא עבד.

אלך כנראה להשקיע באזעקה בימים הקרובים + מצלמה לחניה.

ברכב יורכב תא מטען רגיל וללא ספויילר- וזהו.

ואם מישהו שומע משהו... אשמח לדעת על כך.

לילה טוב חברים.

אייל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...