Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שחלק מכם יודעים קניתי קומפוננט חדש. השאלה שלי היא איפה הכי כדאי ומומלץ למקם את הטויטרים בחלק הקדמי של האוטו?אם זה משנה יש לי מיצובישי לנסר 2000 והקומפוננט הוא דוטק אוביישן. תודה לאלה שיוכלו לענות.

בתודה-גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את הטוויטרים ממקמים איפה שהם נישמעים הכי טוב, צריך בהתחלה לשחק עם המיקומים הפאזות וכיוונים של המגבר וככה להגיע לתוצאה הכי טובה, בדר"כ יש 3 מיקומים סטנדרטיים שאפשר למקם את הטוויטרים, בקורות, על הדש בורד בפינות, וועל המשולשים של המראות אבל שוב צריך בהתחלה למקם אותם בצורה זמנית ולהתחיל לשחק עם זה עד שתגיע לתוצאה הטובה ביותר מבחינת השמיעה

פורסם

לפי מה שאני הבנתי המיקום הטוב ביותר לטוויטרים הוא על הדאש או באזור הזה (דאש בורד) ככה זה יוצר במה שהיא קרובה ככל הניתן לאוזניים

פורסם
לפי מה שאני הבנתי המיקום הטוב ביותר לטוויטרים הוא על הדאש או באזור הזה (דאש בורד) ככה זה יוצר במה שהיא קרובה ככל הניתן לאוזניים
אין מיקום הכי טוב

יש מיקום שהכי מתאים למאזין.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

נכון אין מיקום מוחלט זה גם משתנה בין הטויטרים, כי יש כאלו שלא ישמעו יפה אם הם ישבו קרוב מידי לאוזן ויש כאלו שהם חלשים יותר, לכן כפי שנאמר תשחק עם המיקום.

פורסם

א' אין מיקום אידיאלי.

הכל תלוי במאזין, בסוג האלמנט, ואפילו בסוג הרכב.

ב'

אני עדיין לא מבין מה כל כך קשה בלעות חיפוש? אולי מנהלי האתר תעשו את הבאן של החיפוש בגדול ומודגש יותר בשביל שאנשים יוכלו לראות אותו ולהשתמש באופציה הנ"ל?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...