Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום למתקין מורשה שיתקין לי את הרדיו דיסק. שמתי לב שהוא חיבר את הכבל הצהוב והאדום שמגיעים מן הרדיו דיסק לכבל האדום מן המצבר............ התקנתי פעם רדיו דיסק ולפי מה שאני זוכר כל כבל צריך להיות מחובר בניפרד? (או שאני טועה) בכל אופן שאני בא לכבות את הרדיו דיסק הוא רושם adguset ולא ניכבה לגמרי. האם הדבר תקין? רדיו דיסק של פנסוניק C1301W

פורסם

זה בסדר וזה לגיטימי..

המתקין פשוט עקף את הסוויץ ונתן לך מתח קבוע למערכת , שגם בלי סוויץ היא תהיה דלוקה.

אם אתה רוצה שרק שאתה נותן סוויץ יעבור למערכת חשמל אז צריך להרכיב בניפרד.

כל אחד ואיך שנוח לו

אתה יכול לחזור אליו ולבקש שיחבר לך בצורה כזאת שרק עם סוויץ המערכת תדלק

פורסם

לא יודע למה, אבל לדעתי מתקינים שמתקינים רדיו בצורה כזאת קצת טועים.

ברוב הרכבים המודרנים סיבוב של חצי סוויץ' למצב ACC

ידליק רק את הרדיו ולא את כל מה שמפעיל את הסויץ'. ברכבים אמריקאים - סיבוב סוויץ' אחורה.

אולי יש בכך יתרונותש אני לא יודע עליהם?..

פורסם

כי חוט הסוויץ' הורכב עם הפלוס הקבוע.

יש רדיו דיסקים שלא נכבים עד הסוף בצורה זו ולכן יש צורך לחבר אותם כפי שהיצרן המליץ, וזה כמו

שהעלית - כל כבל בנפרד.

סוויץ לסוויץ, פלוס קבוע לפלוס קבוע.

פורסם

מצטרף לדעת קודמי.

אכן יש לחבר את החוט האדום למתח אחרי סוויץ' , ואת החוט הצהוב למתח קבוע (זכרון)

אין לחבר את שניהם יחד, אלא אם הרוכש דורש זאת חד משמעית (שניתן יהיה לשמוע רדיו או דיסק בזמן שמנוע כבוי ומפתחות מחוץ לסוויץ' אפילו לא במצב ACC -(שלב ראשון בסוויץ'))

מעבר לכך, תתכן זליגה, כל מכשיר וזליגתו הוא כאשר החוטים מחוברים יחדיו.

אם המצבר במצב תקין והאוטו נוסע כל יום, לא אמורה להיות בעיה, גם אם יש זליגה קלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מניסיון תהיה לו זליגה כי הפנל צורך די הרבה.

אז לא לשכוח להוציא פנל או לשנות כדעת קודמי

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

עופר, בתפוקה מלאה כוללת 4 ערוצי הגברה פנימית של הHU, המכשיר אולי צורך 10-15 אמפר.

כאשר המכשיר מכובה, לא תהיה זליגה משמעותית כלל.

אני נוטה להאמין לקולגה כמו דני זומרשטיין, בכל הנושא הקשור לחשמל רכב בכלל ובאודיו בפרט.

מבלי לזלזל בך ,

בידידות,

ניר

under construction..

פורסם

אני רק רוצה להעיר את עיניך כי זליגה של 15 אמפר יכולה לרוקן מצבר ממוצע (בוא נאמר 60AH)

במספר שעות בודדות.

שלא לדבר על מצב שמעמידים את הרכב בחניה למשהו כמו 4 ימים.

במצב כזה מספיקה זליגה של חצי אמפר בשביל לגמור את המצבר תוך 4-5 ימים.

פורסם
אני רק רוצה להעיר את עיניך כי זליגה של 15 אמפר....

ori793,

15A נקרא אצלך זרם זליגה? :roll: כשמכשיר פועל בפול עוצמה, הוא לא מגיע לצריכת זרם של 15A.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

נצא מנקודת הנחה שהמכשיר תקין לחלוטין , למה שיקח זרם אם הוא מכובה והפאנל נשאר במקומו ??? זה לא שהפאנל דולק או יש תאורה כלשהי , הוא פשוט מכובה לגמרי , הזרם היחידי שעובר דרך המכשיר

זהו הזרם ששומר על הזיכרון וזהו זרם כמעט אפסי .

פורסם
נצא מנקודת הנחה שהמכשיר תקין לחלוטין , למה שיקח זרם אם הוא מכובה והפאנל נשאר במקומו ??? זה לא שהפאנל דולק או יש תאורה כלשהי , הוא פשוט מכובה לגמרי , הזרם היחידי שעובר דרך המכשיר

זהו הזרם ששומר על הזיכרון וזהו זרם כמעט אפסי .

בחלק מהמכשירים כאשר הם מכובים, והסוויץ של הרכב פועל, יש תצוגה של שעון. כאשר מכבים את הסוויץ של הרכב השעון נכבה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
שלו את התצוגה של השעון בפיוניר אפשר לכבות פשוט בעזרת לחיצה על הכפתור שמצוייר לידו שעון.

קל ופשוט.

נדב סלח לי שאני מצטט אותך אבל לפותך השרשור יש רדיו דיסק פנסוניק דגם C1301W ואם אני לא טועה גם שהמכשיר מכובה יש לא תצוגה רצה זות אומרת שמומלץ ואפילו רצוי לחבר את האדום לפלוס אחרי סוויץ ולא לפלוס קבועה כמו שאמר דני
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...