Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בלמים במאזדה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב מסוג מאזדה לאנטיס מודל 2000

עכשיו החלפתי ברקסים קידמיים

ושאני נוסע יש לי רעש של מין שיפשוף כזה באחד הגלגלים

ושחוזרים רוורס יש רעש חזק כמו של חריטה כזאת..

מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

ושמחליפים ברקסים צריך להחליף עוד משהו עם זה?

תודה !!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

למר רמי היקר ,עם פותח השרשור יחליף לרפידות מקוריות ועדיין יהיו לו הרעשים שהוא רושם,

אתה תזכה אותו בביזבוז כסף מיותר ,הינך יכל דרך המחשב לקבוע תענה כזאת, תיסלח לי הוא לו הראשון ולא אחרון שישתמש בברקסים חליפיים טובים ,ואולי הוא הרכיב מקוריים ,

יתכן מאוד שישנה בעיה ,אין סתם רעשים אבל סוג או החומר של הברקסים, לא נראה לי הגיוני לענות לבחור כזאת תשובה נחרצת.

שבוע טוב ניצן

פורסם

עוד תשובה נחרצת דרך המחשב, למר יגאל עם אין במזדה שלו פחיות והרפידות יושבות נטו על הברקת, מה אתה אומר ,אני אומר שייגש לבדיקת מוסך, לא ניתן לנחש כאלו דברים דרך המחשב.

בברכה ניצן

• תוכן חדש...