Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות איפה לשתות שוקו חם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה תגידו לי שמדובר בשרשור בעל אופי מיני בוטה שאני תמים מכדי להבין, ושלא מדובר באשכרה שרשור על הקרום בשוקו והשערות בקוקוס. :shock:

פורסם
אלעד מסכימה 100%, הקרום משהו, השומן בחלב למעלה, אתם קטנים אבל בזמנו היה חלבן וחלב בא בבקבוקים עם מכסה אלומניום, ומתחת גן עדן, שומן, יותר נכון שמנת, ובהזדמנות זאת היה כייף להכיר, מספר UPGRADE מחר בה"פ

שבוע טוב

אירית

אם לא היית, מישהו היה צריך להמציא אותך.

לכל אלה שטוענים שאני מוזר או חושבים שאני אוכל ביצים בלי לקלף (אני לא) יש לי שאלה: ניסיתם פעם לאכול את הקרום הזה, שאתם כל כך נגעלים ממנו, שאתם מגיבים בכזאת נחרצות בגנותו?

קודם נסו לאכול אותו, אחרי זה תחזרו לכתוב פה איך היתה החויה. מבטיח לכם שהחל מאותו רגע לעולם לא תזרקו עוד את הקרום של החלב.

אירית, חזרה אליך: שמחתי גם להכיר, אבל UPGRADE מחר בבוקר לא יהיה כל כך רלבנטי... אני בלימודים. פעם אחרת ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בבקשה תגידו לי שמדובר בשרשור בעל אופי מיני בוטה שאני תמים מכדי להבין, ושלא מדובר באשכרה שרשור על הקרום בשוקו והשערות בקוקוס. :shock:

הלבן על השפתיים זה לא חלב

קוקוס זה שם חיבה למשהו אחר :roll:

פורסם
אם לא היית, מישהו היה צריך להמציא אותך.

אירית, חזרה אליך: שמחתי גם להכיר, אבל UPGRADE מחר בבוקר לא יהיה כל כך רלבנטי... אני בלימודים. פעם אחרת ;)

אז בתיאום , פעם אחרת

דרך אגב אני מאילו שלא מסירים בגועל את העור או השומן מבשר, נהפוכו הבו לי כמה שיותר

אירית

פורסם

"קופי טו גואו" ברמת אביב גם נחמד, גם פתוח כל הלילה, גם יש חנייה צמודה, וגם יש לך סיכוי לראות אותי שם מדי פעם בלילות...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הקרום בשוקו נפלא, אני אוהב לגעת בו ולהרגיש שהוא מגן על אצבעותי מפני השוקו האפלולי.

תנסו את זה פעם, אם הקרום נהיה ממש קרומי.. (מילה חדשה), אז אפשר לגעת בו וזה ממש יוצר שכבה שמפרידה בין העולם החיצוני לעולם השוקו.

עמרי.

פורסם

טוב, סקר:

קרום, כן או לא? (כן).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תלוי... הקרום - קרומי? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...