Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המיים של חברת lemforder ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פיאט פונטו שנת 95 לאחרונה הומלץ לי לקנות את הנוזל של הפרפלו ולא מצאתי אותו..

אבל היום קניתי את המיים של חברת lemforder הגרמנית ורציתי לשאול איך הם?

מבחינת איכות?

זה הבקבוק הכחול למי שמכיר ?

ליטר וחצי קניתי ב 35 שקל

לא מצאתי בחיפה את הפראפלו !!

אמרו לי כבר שלא מיצרים באיזור או מיבאים אותו לפה!!

פורסם

תגיד גבר אמורים לשים בקבוק אחד שלו

וכול השאר מיים קלים?

כמובן לא מזוקקים

מורתחים בקומקום!

???

פורסם

אתה אמור למהול בערך ביחס של 50 50. על כל ליטר וחצי של נוזל קירור אתה שם בערך ליטר וחצי מים.

2 בקבוקים של ליטר וחצי אמורים להספיק לך.

בקבוק שמאוד דומה לזה:

febi_02374.jpg

אני צודק?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1. נדמה לי שזאת החברה שמייצרת את נוזל הקירור לוולקסווגן, היא מוכרת את אותו נוזל בדיוק רק ללא הלוגו של וולקסווגן. עכשיו פשוט וולקסווגן עברו לנוזל הורוד (G12+) ולא ראיתי אחד שתואם לו אז העדפתי לקנות את המקורי של וולקסווגן.
  2. ברור שהנוזל יהיה שמנוני, הוא מכיל אתיל גליקול שהוא גם חומר רעיל. יש להמנע ממגע.

פורסם

כן זה בדיוק הבקבוק הזה

אז אתם אומרים שהוא חומר ברמה גבוה?

ושאלה שניה כול כמה זמן צריך להחליפו?

פורסם

נדמה לי שבמכוניות VW ההמלצה היא להחליפו כל שנתיים, למרות שהסיבה לא ברורה לי לחלוטין. יכול להיות שזה מתבקש כדי לנקות קורוזיה ולכלוכים אחרים שהתווספו למים תוך כדי המעבר בתעלות הקירור. לא נראה לי שהחומר עצמו מאבד מתכונותיו הכימיות/הפיזיקליות כך שצריך להחליפו מסיבה זו.

פורסם

תודה על הקבצים,

את הפרוצדורה אני מכיר, ביצעתי אותה יותר מפעם אחת.

תהרוג אותי מרק אבל אני דיי בטוח שבספר הרכב שלי (או ב-Haynes) מומלץ להחליפו כל שנתיים... אני אבדוק.

פורסם

מרק צודק. אכן בספר וולקסווגן כתוב שרק צריך למדוד את גובה הנוזל ולא להחליפו. כמו כן גם ב-Haynes שלי רשום שאם משתמשים בנוזל המקורי של פולקסווגן אין צורך להחליף את הנוזל.

• תוכן חדש...