Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי פונטו 97 עם נעילה מרכזית ושני חלונות חשמל.

הייתי מעוניין להוסיף גם מרימי חלונות לרכב.

כמה כזה דבר יכול לעלות? (רק לשני חלונות )

ההתקנה מסובכת? אפשר לעשות אותה לבד?

תודה מראש,

אבי.

פורסם

גש למתקין, 200-300שח והכל מסודר כולל עבודה ומעמ.

עלות המרים עצמו עד 100 שח לא כולל עבודה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ממה שאני מכיר ישנם שני סוגי מרימים:

1. מבוסס Bi-Metal.

2. אלקטרוני מלא.

הסוג הראשון הוא בטווח המחירים שדני אמר אך ממה שאני יודע הוא גורם נזק למנועי החלונות לאורך זמן

פורסם

מה שגם אתה צריך לראות שיש יציאה נפרדת למרים חלונות מהאזעקה שלך. אם אין -אתה נאלץ לחבר לנעילה המרכזית, ואז אתה זקוק לדיודה (ברוב המכוניות) אחרת אם תנעל את הדלתות מהנהג (מנוע פיקוד לכל הדלתות) החלון יורם למעלה.

פורסם

לכל מרים שמשות יש כניסת פיקוד הרמת שמשות. לא הבנתי מה אתה עושה בדיוק עם הדיודה, ואיך אתה מתחבר עם מרים שמשות ללא פיקוד מאזעקת הרכב?

פורסם
לכל מרים שמשות יש כניסת פיקוד הרמת שמשות. לא הבנתי מה אתה עושה בדיוק עם הדיודה, ואיך אתה מתחבר עם מרים שמשות ללא פיקוד מאזעקת הרכב?

יש מצבים שהפיקוד אינו מתאים ו/או האזעקה אינה מוציאה פיקוד בגלל תקלה ועוד.

במצבים כאלה, ניתן לגנוב פקודה מאת הנעילה החשמלית, אך הבעיה היא שכאשר ינעלו את הרכב מבפנים, החלונות יחלו להסגר, כי הפקודות של האזעקה מחוברות חיבור מקבילי לפקודות הלוקר המקורי של הרכב.

במקרה כזה, מחברים את מרים החלונות לפקודת הנעילה של מוח האזעקה, מייד לאחר מכן מתקינים דיודה שמונעת מהפעלת הנעילה המרכזית שלא על ידי השלט , אלא על ידי הלוקר המקורי של הרכב , מונעת מהפקודה להגיע לנקודת החיבור של מרים החלונות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...